| BuGsstormbunny a întrebat:

Nu va este dor de anii intervalul 2008-2012? Totul era diferit, de la iarna cu zapada, etc. cu toate ca nu erau "atatea tehnologii" parca lumea si oamenii erau altfel, mai fericiti. Voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai dor mi-ar fi de inceputul anilor 2000, atunci cand era lux sa ai un telefon mobil.

| BuGsstormbunny explică (pentru suntserios):

Asa este. mai bine zis deceniul 2000-2010.

| RAY a răspuns:

Eu vad ca e zăpadă afara,îți reamintesc ca și atunci era sărăcie, foamete, boli, suferință, moarte, tristețe, disperare, sinucideri, ăștia cu fericirea sunt beți, doar un om prost e fericit, cum sa fii fericit când știi ca e totul inutil, trebuie sa fii beat la cap

| Drimmero a răspuns:

Ba da, ba chiar de ani ceva mai in urma, fac parte din generatia '90, nu o sa pot uita anii aia, pentru mine au fost de aur desi eram copil, am amintiri foarte frumoase din anii copilariei, toti care spunem ca inainte era mai misto o facem pentru ca nu aveam perspectiva de viata pe care o avem acum si totul parea roz, n-aveam griji, erau anii in care incepeam sa ne dezvoltam, erau intr-adevar alte vremuri, iarna avea cu totul alt farmec si erau ierni frumoase, verile erau cele mai misto cand aveam vacanta mare si aveai timp sa faci toate prostiile. Nostalgia e singura care ne mai face sa ne fie dor de anii aia, anumite melodii, filme, in cazul meu meciuri de fotbal sau anumiti fotbalisti ma fac sa-mi aduc aminte de vremurile alea, cand ma gandesc ce generatie de fotbalisti am prins pe atunci, toata crema anilor 90-2000, unul si unul, anii 90-2000 au fost foarte buni din multe puncte de vedere, ba chiar multi zic ca au fost de aur, evident ca existau si dezavantaje, nu exista tehnologia de azi, lumea evoluata de azi dar ala era farmecul ca lucrurile erau mai simple si erau frumoase asa cum erau ele. Oamenii sunt la fel de la inceputul omenirii, poate acum in lumea moderna cu ajutorul tehnologiei au reusit sa arate lumii cat de cretini sunt unii si cat de bolnavi sunt, dar 'boala' asta exista in ei dintotdeauna, eu sunt constient ca ani ca aia nu vor mai fi si nici nu cred ca as mai vrea sa fie, trebuie sa traim prezentul si sa privim catre viitor, ce a fost s-a dus.

| Freya1 a răspuns:

Eu sunt din 95, iar pana prin 2007/2008 era super fain.Chiar sunt nostalgica și îmi pare rău după copilărie.
Eu am copilărit și la tara și la oraș și am amintiri super frumoase din ambele părți, amintiri ce nu se mai întorc din pacate.Cum nu se mai întorc nici verile de alta data când mergeai la garla sau ștrand și vedeai copii și în lenjerie intima la scăldat doar sa se distreze.Cand nu erau parcări în fata blocului ci iarba unde te zbenguiai toata ziua cu vecinii și îți făceai vânt cu ventilatoare de jucărie pe care ți le agățat de gat laughing.
Când era iarna cu zăpadă multă și te puteai juca pana în noapte și nu te plictiseai, iar la TV mergeai doar când era ceva chiar interesant și de ne ratat.

| Lioana a răspuns:

Mie mi-e dor de anii 1998 - 2000.

| CostinAlamariu a răspuns:

Bro abia îmi amintesc anii 2008-2011. Eram copil. Doar din 2012 îmi amintesc câte ceva

| CleanHeart a răspuns:

Sunt ce acord dar și vremurile astea sunt super faine dacă știi cum să le trăiești și ai oameni faini langa tine