| Alexandru_Alex_1988_jYla a întrebat:

Buna ziua, ma aflu in carantina de 10 zile, medicul de familie mi-a spus sa iau legatura cu cei de la directia de sanatate publica. Mi s-a dat cinci nr de telefon am incercat sa sun si nu raspunde nimeni, sunt in carantina de 10 zile imi trebuie decizia de concediu medical. Ma ajuta cineva CU UN SFAT,, UNDE TREBUIE SA SUN PENTRU DECIZIA DE CONCEDIU CA SUNT DISPERAT? ......VA ROG!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Suna la acele numere intre 9 si 17 cand au ei program.
Ori cand termini carantina, mergi pana la sediul lor si iei adeverinta.

1 răspuns:
| NunuNini a răspuns:

Nu ti-a dat o adresa de mail? Cu un mail macar ai dovada ca ai luat legatura cu ei, chiar daca nu iti raspund. Din pacate, nu ai alta solutie decat sa insisti. De un an tot aud povestea asta.