| ionutgg123 a întrebat:

Buna ziua, sunt elev, am persoane vulnerabile acasă cum pot face sa raman acasă pe timpul școlii și să fac online?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Deniskovici a răspuns:

Exista o hartie pe care o scoti ori de la scoala ori de la medic, nu stiu sigur, in care precizezi ca ai persoane in familie care pot fi afectate grav de virus, tu urmand sa faci online.

4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Daca respecti regulile nu se intampla nimic. Tot asa persoanele tale, vulnerabile de acasa pot sa iasa pe strada si sa ia virusul din aer. Mergi la scoala ca aia online este o parodie de scoala!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți face. Dacă ceilalți din clasa ta sunt în bănci la școală, profesoara nu face cu tine oră specială online.
Persoanele vulnerabile au dreptul la însoțitor conform legii.

| Zuzu1991 a răspuns:

Te dai lovit ca ai corona?

| badpanda a răspuns:

Cunosc o persoana care lucreaza ca asistenta la un camin de batrani, cam 60 de oaspeti aproape de unde locuiesc.Vulnerabili la maxim, cu tot felul de boli. Unii sunt imobilizati la pat.
Au avut toti Covid, cu medici si asistente, au trambitat ziarele o saptamana depre focarul de acolo.
Dupa doua saptamani erau cu totii bine mersi, vindecati Nu a murit nimeni.
Ziarele au tacut malc.