| MihaelaDart a întrebat:

Salut TPU! Cine știe la care centre medicale din Constanța se poate face testul de călătorie PCR Covid cu rezultatul rapid cel puțin în 3-4 ore? Mulțumesc anticipat!
P.S. Vizat celor care au chef de răspunsuri care nu sunt la locul lor, va recomand ocoliți întrebarea și mormăiți în tăcere.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| mont a răspuns:

Nu este posibila primirea rezultatului la un test PCR in doar 3-4 ore, prelucrarea probelor durează cel puțin cam 6 ore. Doar la testele antigen poți primii rezultatul pe loc.

| MihaelaDart explică (pentru mont):

Am reușit să-l fac azi ca mâine să am rezultatul. Mda' in Romania nu-i posibilă și varianta asta, pe când in Grecia da.

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Interesant, amuzant, dar și de bun - simt acel PS din întrebare. Îmi place mult happy