Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 21 Noiembrie 2025 sunt:
Hey lume, mă aflu în toaleta unor prieteni căsătoriți și încerc sa îmi revin și sa mă liniștesc după scena tulburătoare la care am fost martor. Prietenii ăștia au organizat o masa delicioasa...? (mai mult)
Este normal sa te doara la capul penisului la 13 ani?
Ce părere aveți de o femeie care intra într-o relație (fara implicare emoțională) cu un bărbat însurat, știind că e însurat, dar pentru ea nefiind un impediment acest lucru, fiind de acord?
Daca mi-a facut o fata oral mai sunt virgin?
Ajutati- ma si pe mine cu un sfat. Dimineata m- a sunat prietena pe care iubitul meu nu o suporta. I- am raspuns si ma intreba incontinuu cine e si nu i- am zis, vorbeam si la telefon. Dupa care m- a...? (mai mult)
Luna trecuta in data de 19 aprilie mi- a venit menstruatia, nu am un ciclu regulat si sunt activa sexual, aceasta luna am avut parte de sex cu partenerul meu, totul protejat, doar in data de 18 inainte...? (mai mult)
Vineri m- a chemat o fată măritată pana la ea sa o ajut cu ceva la pc ca nu se pricepe. Chiar avea o problema, dar apoi ne- am luat cu vorba, cu un suc o prăjitură și apoi am am ajuns la sex. ...? (mai mult)
Am mai pus o întrebare aici și va mulțumesc la toți pentru răspunsurile date dar am uitat sa menționez faptul ca avem un copil de foarte mult și nu as avea cum ați spus unii sa divorțez, aici...? (mai mult)
Buna! Am o problema gravă și doresc un raspuns serios… poate de la cineva care a mai trecut prin asta. Am întreținut o relație sexuală cu prietenul meu iar in timpul actului prezervativul s- a ...? (mai mult)
Buna, acum 2 luni am avut sex protejat dar s- a spart, dupa 2 ore am luat pastila de a 2a zi, urmatoarea luna mi- a venit menstruatia normal, luna asta deja imi intarzie de 9 zile dar am dureri menstruale...? (mai mult)
Hey barbati însurați, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Va întoarceți de la munca acasa și fetiță voastră va întâmpina, apoi va cheamă în dormitor și va spune ...? (mai mult)
Care e strategia bine gândită de voi băieți pentru a aduce o fată în pat? Cum faceți să vă iese?
Cum pot să-i trimit lui crush un desen/portret cu el, in mod anonim?
Buna seara tuturor. As vrea sa va povestesc urmatoarea patanie: m- am indragostit sufleteste (nu pentru sex la pat, ci o simpla simpatie) de o fata de etnie rroma de vreo 17 ani. Cel putin, asa spune...? (mai mult)
Este o idee buna sa ma duc la c*rve daca am 16 ani?
Salut, daca am facut- o pentru prima data si am folosit prezervativ iubita mea a sangerat. Dupa ce am terminat actul sexual am verificat penisul si nu avea sange pe el. Sunt sanse ca fata sa fie insarcinata?...? (mai mult)
Buna. Va adresez și eu o întrebare stupida, dacă îl plac și nu știu dacă este sentimentul reciproc, dar mereu când vb prin mesaje îmi pune mereu emoticoanele astea? sau ❤️ poate însemna...? (mai mult)
Salut TPU. Ajutati- ma, va rog frumos! Am o problema severa cu care ma confrunt de mult timp! Problema mea suna in felul urmator! Eu am 38 de ani si am o sotie de 24 de ani! Am plecat in Franta ...? (mai mult)
Ce cauta fetele de 18 ani de la baieti? Este un criteriu sa aiba masina, sa fie smardoi, sa fie mai mari, sa le scoata in lume, habar n am, spuneti mi punctul vostru de vedere
Sunt împreună cu iubita mea de 4 ani jumătate, mereu am fost uniți și fericiți împreună dar de la un timp am observat ceva. Tinând cont ca ea de multe ori era cea care ma ruga de mai multe ori...? (mai mult)
Salute TPU. Am 13 ani iar penisul meu are 8.2 cm flasc si 14 cm erect. Este normal s-au prea mic?
Pentru fete: te cunosti pe net cu un tip, va placeti, el propune o intalnire in oras, dar te intreaba daca vii tu in Bucuresti, tu fiind din Brasov. Cum reactionati, ce spuneti?
Hey fetelor, cum reacționați atunci când va mutați la iubitul vostru și observați ca în capul de dus este ascunsa o camera de luat vederi?
Atunci cand o persoana place extrem de tare pe cineva, extrem de tare, mai ales daca sunt din aceelasi cartier sa zic, chiar daca sunt diferente de varsta ( 4 ani) si doar candva in adolescenta au fost...? (mai mult)
Cum se simte sexul cu o femeie sexy?
Bună! Am ieșit de aproximativ o lună și ceva dintr- o relație de 2 ani jumătate, dintre care 6 luni am locuit împreună. De la un timp, el nu- mi mai oferea atenție, nu îmi mai asculta nevoile...? (mai mult)
Salut! Credeți că pot avea o relație cu o fata daca îmi plac și băieții? Până acum am avut 2- 3 relații cu tipe care o ținut în jur de 6 luni fiecare. Mă atrăgeau tipele dar în același ...? (mai mult)
Daca plac o fata ce trebuie sa fac si cum sa ii spun caci nu stiu daca e reciproc dar ne intelegem bine?
O femeie care se întâlnește de câteva ori cu un bărbat căsătorit, nu fac sex, dar se sărută, se masturbează reciproc, se poate afirma că au întreținut relații intime sau că ea este amanta...? (mai mult)
Hey TPU, am o problemă psihică dacă am 19 ani și îmi plac femeile de 38-55 de ani? Sunt doar curios sa știu dacă asta este o problema psihică.
Am un șef la munca care la bautura s- a facut maimuță. Cu câteva zile în urma a chemat la el în apartament(apartamentul este construit de firma ) o doamna și aceasta la filmat în timp ce întrețin...? (mai mult)
Am văzut într-un TikTok o fată care a spus că menstruația este 99% din ce înseamnă să fii femeie. Pe mine una m-a lăsat rece. Dar voi ce părere aveți? Credeți că are dreptate sau nu?
Buna, sunt studenta si de câteva luni vorbesc si ies cu un student internațional, el o sa plece in alt oraș pentru studii, dar o sa rămână in Romania pentru inca 6 ani. Eu sunt o persoana care...? (mai mult)
Buna TPU! Pot face sex cu prietenul meu daca avem amandoi 13 ani? Adică nu vreau să îmi bage penisul in vagin doar așa sa ne sărutăm pe acolo și arăt.E iubitul meu.
Salut all, recent am observat ca culoarea spermei mele este o tenta galbena gelatinoasa, din ce am citit pare a fi ok, dar nu e rau in a cere si alte pareri. Tin sa mentionez ca n am mai ejaculat de...? (mai mult)
Ce vă place la fizicul unui băiat, fetelor?
Ce părere aveți de relațiile de la distanță dintre o fată la liceu și un băiat la facultate. Se înșeală reciproc?
Ce ziceți de asta: Un bărbat/O femeie trebuie sa fie in așa fel de inteligent/a încât să nu fie niciodată refuzat/a.? Adică să știe cum și când să abordeze o persoană de sex opus încât...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani si am penisul in erectie de 11-12 cm. Este normal?
Am facut sex cu prietenul meu si a pus prezervativul invers pe penis dar nu l a rulat...acesta spune ca n a ejaculat, dar mie imi e frica...deoarece si l a pus sub patura unde n am putut vedea si nu ...? (mai mult)
Hey TPU! Am 16 ani și am fost cu un bun coleg în parc, când s- a inserat era a scos o cutiuta și acolo era un inel, și a început cu, , Vrei sa fii iubita mea? ". Eu am acceptat pentru ca îl placeam...? (mai mult)
O fata de 14 ani s- a cuplat cu un băiat de 20 de ani și au 3 luni de relație, și acea fata mi- a spus ca când o sa aibă ea 16 ani o sa se căsătorească cu băiatul ala de 20 de ani, normal acel...? (mai mult)
Buna ziua, ieri am practicat sex neprotejat. Partenerul nu era apropiat de ejaculare si nici nu a ejaculat in mine. Exista o sansa mare de sarcina?
Salut Dacă mă aranjez foarte bine, mă îmbrac foarte frumos, îmi fac freza foarte bună, mă dau cu parfum și mă fac frumos rau și merg la un grup de fete și le spun ca am fantezii cu una dintre...? (mai mult)
Buna, am o întârziere de 18 zile, dar in tot aceasta perioada am avut crampe menstruale din când in când, am făcut 2 teste in aceiași zi si au fost negative, le am făcut dupa 21 de zile de la...? (mai mult)
Buna TPU, am facut sex cu iubitul azi si nu am avut prezervativ asa ca am facut o fara si cand sa si dea drumu a scos o a frecat o de cateva ori, undeva la 4 secunde si a ejaculat, credeti ca as putea...? (mai mult)
E normal sau anormal dacă nu am avut nici un sărut, nici o relatie cu o fata, nici sex pana la 21 ani? Desi imi doresc de mult, nu stiu ce imi lipseste, probabil sunt tot timpul pe graba cu abordatul...? (mai mult)
Salut, dacă o fată urmărește o pagină legată de fetele bisexuale și a apreciat câteva postări cu unele fete bisexuale sau lesbiane credeți că susține sau sunt șanse să facă parte din lgbtq+...? (mai mult)
Salutare TPU, am nevoie de parerea voastra daca am facut lucrul corect, acum cateva saptamani iubita mea s- a despartit de mine pentru ca voia libertate si mi- a spus ca nu mai e in stare sa fie intr-...? (mai mult)
Am facut sex cu prietenul meu, acesta a pus prezervativul invers(pe cap) sub patura fara sa vad.a spus ca n a ejaculat dar mie imi e frica. apoi mi l a dat mie sa- l pun pe partea care trebuie..care credeti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LuigiMangione întreabă:
paletedestele23 întreabă:
Andreiteodor întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.