Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Decembrie 2025 sunt:
Credeti in dragostea adevarata? Exista asa ceva? Sau exista doar in filme si in carti? Spuneti-mi va rog! Dau fundita Dar nu vreau raspunsuri la misto! Fiti seriosi
Unde as putea sa-mi sarut prietenul pentru a-l innebuni? El aa saruta pe mine pe gat, sau pe obraz si imi place de mor. Lui unde i-ar face placere? Si aici intre baietii. unde v-ar palcea sa va sarute...? (mai mult)
Deci imi puteti spune care`i faza cu cooking academy. dupa 60 de min gata si o colega de-a mea il are asa si se poate juca si nu la cumparat? si codu >? scuze categoria
Cum aflu daca o fata ma place :-s? Va rog ajutati-ma dau fundita :P
Deci eu am 17 ani iar prietenul meu 18 si ne-am gandit sa ne incepem viata sexuala. Am doua intrebari : 1 Daca inghit sp***a lui, raman insarcinata? 2 Ce fac daca se rupe prezervativul si...? (mai mult)
Eram un cuplu ne intelegeam foarte bine si o zis ca i-am spart parola de yahoo messenger si nu imi vb ce sa fac
Intrebare pentru fete. Fetelor voua va place sa faceti sex! si daca da! Cum ati faceo?
Credeti ca exista dragoste adevarata? sau voi ati intlnit dagostea adevarata si cum este pentru voi ce simtit
Hey am nevoie de cateva sfaturi :> de la baieti; ; ) in primul rand cum va place sa se comporte o fata in preajma voastra? puneti`va in cateva situatii de exemplu sunteti cu prietenii ce ar trebui ea sa...? (mai mult)
Sarbatori fericite la toti Vreau si eu niste statusuri despre dragoste si despre iubire cat mai mult sau videoclipuri daca im puteti spune sau trimite mersi
aseara am facut sex neprotejat cu prietena mea si din greseala(ma luase valul)m-am scapat...azi dimineata a luat pilula de a doua zii...am inteles ca ciclu trebuie sa ii vina in maxim 4-5 zile. exista? (mai mult)
Imi place de o fata si ea azi a zis sa merg pe la ea si a zis ca ma iubeste si sa ne combinam eu binenteles am spus DA prin telefon cand am plecat sta intr-o comuna vecina am plecat cu bicicleta si tot...? (mai mult)
Mai poate fii ce a fost inainte daca te impaci cu fostul iubit dupa o despartire de 4 luni? eu nu cred.desi multi spun ca se poate. voi ce credeti?
Astazi am incercat anal. M-a durut ingrozitor si a bagat-o doar putin, a vazut ca ma doare si a schimbat gaura:)). Dupa actul sexual aveam ceva alb la fund, cum e secretia vaginala.Acea substanta alba...? (mai mult)
Ce vor femeile de la un barbat?
Azi dimineata, iubitul meu era online pe mess si, am observat ca el nu zice, , buna``asa ca am zis eu. A raspuns spunand:Mark(iubitul meu)nu e acasa.Eu am raspuns politicos fiindca nu stiam...? (mai mult)
Please HELP! Coordonez un proiect impreuna cu o fundatie si am nevoie de ideile voastre. Trebuie sa realizam un proiect in care facem ceva folositor pentru societate, dar sa fie si durabil in timp, nu...? (mai mult)
FUNDA! Salut, imi place de o fata si vreau sa o invit la un suc dar daca ma refuza? ce ar trebui sa fac, va rog fetelor ajutati-ma! FUNDA +VOT BUN
sunt noua aici. Am o mica problema, cu un baiat.Totul a inceput prin revederea noastra, acum vreo 3 saptamani, nu ne-am mai vauzt de cativa ani buni, iar el m-a chemat afara, am tot vorbim prin...? (mai mult)
E un baiat pe mess si mie imi place ca el e singurul baiat care fosrbeste cu mine de fiecare dat cand il intreb ce face si as vrea sa vb cu mine si ptim mesaje ca imi place mie sa vb prin mesaje...? (mai mult)
Salve! Vreau si eu niste idei de petrecere de revelion! Va rooooooooog:o3:o3... dau fundita:x...scuze de categorie, dar e cea mai cautata;)
Buna:d o sa fiu directa sa nu plictisesc pe nimeni:d de 7 luni sunt cu un baiat care e mai mare camn cu 3 ani.in fine.(eu am 15) problema e ca ai mei nu ma lasa sa vb cu el.stiu ca e ciudat, dar ne-am...? (mai mult)
In seara asta, stateam in pat langa mama si din vorba in forma am ajuns la capitolul viata sexuala. M-a intrebat daca mi-am inceput viata sexuala, am 16 ani, iar eu sunt virgina, sunt de acord sa merg...? (mai mult)
La ce te gandesti in momentul acesta?(scuze categoria)
as vrea sa stiu si eu ce pot face am 18 ani cunosc o fata din clasa 5 suntem la acelasi liceu la profile difertite mie imi place de ea dar sunt cam timid as vrea sa-i spun ca-mi place de ea dar...? (mai mult)
Urgenta! In dupa-amiaza asta eu si cu iubitul meu am avut o tentativa de sex. N-am facut sex in cele din urma dar si-a dat drumul pe mine. A curs putin pe vagin dar nu pe labi ci ce partea de sus.Am sters...? (mai mult)
Ceva moduri ets(euro truck simulator)aveti sa-mi dati si mie link.de preferat pentru harti de tara si autobuze(scania, volvo, mercedes). Dau funda
Buna!:* Am si eu o problema. Sa incepem cu inceputul: sunt cu un baiat de ceva timp.Il iubesc enorm:X. El a fost cel care mi-a aratat ca iubirea nu inseamna numai suferinta ci are si parti bune. El...? (mai mult)
Băieţi, care aveţi vârsta de 20 ani, sau mai mult? Cine o spune cel mai frumos are fundiţa din partea mea
Am 15 ani si 6 luni! Am avut vineri seara prima mea intilnire adevarata cu un baiat! Si vineri am avut tot odata si primul meu sarut! Mereu imi era frica de "primul sarut" insa acum am trecut peste...? (mai mult)
Imi dati si mie niste sfaturi, ce sa faci ca o relatie sa fie interesanta!? pls :)
Buna la toti :-h. Nu stiu ce sa fac.Imi place de un baiat care e timid si ma place si el. Dar prietena mea tot il intreba daca nu vrea sa fie cu mine. Si el i-a zis ca asta imi spune doar mie. ...? (mai mult)
Vreau sa imi dati un sfat.Am cunoscut o fata, de fapt ea s-a dat la mine cerandu-mi nr de tel. Ea m- a sunat, apoi am iesit la 2 intalniri in oras, m-a lasat sa o sarut pe obarz si ne-am imbatisat, ...? (mai mult)
Salut si SArbatori fericite! As avea si eu nevoie de niste sfaturi:( imi place de un baiat (mentionez ca am mai fost cu el si mi-am batut joc de el dar asta era acum un an) si acum imi place iar de el recent...? (mai mult)
Ceva melodii noi stiti?:) de orice gen infara de manele, populara, clasica[stiu ca nu mai exista muzica clasica dar am tinut sa precizez] din anul asta sau maxim un an[vechime] plz:o3 apropo si...? (mai mult)
Sincer nu stiu ce sa mai fac, pana vara asta imi plecea la nebunie de un baiat.In vara am fost la bunici si am intalnit un baiat super de treaba. VOrbeam pe mess, dupa cateva zile ne.am dat si numarul,...? (mai mult)
Vreau sa vad cum reactionati in special fetele; ), deci sa zicem ca sunteti intr-un parc cu un baiat evident doar prieten pe care doar il placeti asa putin, va asezati pe o banca si discutati despre muzica,...? (mai mult)
V-ati gandit vreodata la primele 5-10 lucruri pe care le asteptati de la persoana iubita? care ar fi ele?
Cum sa faci un baiat sa se indragosteasca de tine:x?
TPU, nu stiu ce sa ma fac! Acum doi ani de zile am cunoscut un baiat pe care il placeam foarte mult si cred ca si el pe mine, dar cum atunci eram mai mica si mai prostuta i-am spus ca-l iubesc si practic...? (mai mult)
Sal am 14 ani. Cine vrea sa stea cu mine?
Sangele are gust de ketchup?
Pot sa fac o lucrare word sa fie imagine? :X daca da cum? funda :X
Vreau sa stiu daca mai are cineva o chitara ca asta http://www.senia.ro/baby-player-pack-set-chitara-acustica-tenson-23677-3, si daca sunteti multumiti de ea. (dau funda) scuzati categoria e cea...? (mai mult)
Buna am 18 ani si am o iubita in varsta de 12 ani jumate suntem impreuna de 1 an adica de cand avem 17 si ea 11 :P ne intelegem foarte bine jumatatea:X ea isi doreste sa ne incepem viata sexuala chiar daca...? (mai mult)
Cum impresionez o fata foarte TIMIDA?
Dati-mi si mie cateva ideei de subiecte intr-o convorbire cu un baiat.(eu sunt fata). Si cum pot afla ca ma place.Mai mult subiecte in convorbire pe mess caci la scoala...nu prea ne vedem FUNDAA
Cum fac sa pun o intrebare pe profilu cuiva? (pe facebook) scuze de categorie
Credeţi că există persoana care să vă corespundă în toate simţurile şi trăirile emoţionale? Funda jos pentru cel mai bun răspuns!
In seara asta merg la mama prietenului meu, m`au invitat la ei. va rog si eu sa ma ajutati: ce asi putea vb cu dansa pentru a avea o parere buna depre mine, sincer nici nu stiu cu sa vb cu ea! Astept...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
hvnf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?