| steamy a întrebat:

Am nevoie de ajutor, cum pot uita fata pe care o iubesc... vreau sa o uit, adevarul e ca o iubesc dar pe ea nu o intereseaza si imi face in ciuda, zi de zi ne intalnim si vb cu mine, glumeste si alte chestii dar vreau sa o uit.cine a trecut prin asa experienza sa ma ajute va rog mult am nevoie urgent de ajutor!

6 răspunsuri:
| razvan1305 a răspuns:

Gaseste alta. Sau gasesteti un hobby sau un joc mare. Incearca aion www.gamezaion.com / www.infiniteaion.com e destul de mare 30 gb dar merita si iti umple tot timpul crede-ma

| Maya_9911 a răspuns:

In unele cazuri o iubire se uita cu o alta iubire, in alte cazuri nu. Asta depinde de tine, caracterul tau, dorinta ta de a o uita si vointa. Eu una, sunt genul de persoana care ii ia mult sa gaseasca pe cineva care sa o atraga, sa o completeze, sa o inteleaga si multe altele.si dupa e grea uitarea! Eu nu prea pot uita o iubire cu alta, doar dupa o perioada lunga de timp, bine, asta depinde si cat de puternice au fost sentimentele. Cat despre fata, e indecisa sau doreste sa nu o uiti. Nu prea stie ce vrea! Daca intr-adevar vrei sa uiti mai intai trebuie sa iti impui tie chestia asta si sa nu dai inapoi, slabiciunile de caracter nu au ce cauta aici.
La mai bine! kiss

| Niros19 a răspuns:

Intalnesti alta fata si vezi daca te atrage dar! iti spun mai bine sa ii mai dai o sansa fetei aceea nu uita fiecare om are defecte nimeni nu e perfect deci incearca sa mai dai o sansa dragostei norocbig grin

| jbthemc a răspuns:

Poate ai auzit de jocul Aion, daca nu, uite aici un link cu cateva lucruri despre acest joc : http://computergames.ro/......aurea.html .
Ce vreau eu sa iti spun? Ca s-a deschis un nou server privat de Aion, care momentan e in beta, suntem putini deocamdata, insa vom fi multi !
Intra pe site-ul http://pulsargames.no-ip.org/aion/ si hai sa ne intalnim pe un joc foarte complex si foarte captivant !
Te astept !
PS: Toti participantii la beta vor beneficia timp de o luna de cont premium !

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai eu nu am patit asa ceva dar te sfatuiesc sa incerci sa o uiti pentru ca nu te merita
gasesteti alta prietena si uita de cealalta

| insuratel a răspuns:

Steamy... tot ce se scrie aici nici unu nu a dat un sfat
toti interpreteaza altfel "a uita o fata"
mai nebunule nu o vei uita daca o iubesti mult nuo vei uita
tot te va framanta gandu oare cu cine e? ce va face? si tot asa
si eu sunt in situatia ta.si actuala cu care sunt ma iubeste si tin si eu la ea dar tot nu o pot uita... poate cu timpu o vei uita si eu la fel asta e viata bafta multa cui pe cui se scoate