| Tunarugiani98 a întrebat:

Bună, sunt adolescentă, menstruatia mi-a venit pe 2 iunie si a decurs normal, tin sa mentionez ca e neregulată, ultimul act sexual a fost pe data de 16 mai, m-a luat durerea de sani cu 2 săptămâni inainte de a-mi veni si dupa ce s-a terminat menstruatia durerea de sani inca persista si am avut o scurgere de sange din vagin acum cateva zile, de pe data de 22 mai tot fac teste de sarcina si toate au iesit negative. Am făcut vreo 5-6 teste in intervale diferite de timp, adica unul pe saptamana, cam asa. Intrebarea este, daca insarcinata nu sunt, de ce inca ma dor sanii la atingere si am avut acea scurgere, este vreo infectie sau ce anume ar putea fi? Dau funda, orice parere e bine venita!happy

5 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Nici un test de sarcina din lume, nu va putea arata o sarcina la cateva zile dupa sex!
Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
SE pare ca majoritatea testelor facute pana acum, au fost facut inutil si eronat, fiind facute cu mult timp prea devreme.
Avand ciclul neregulat, ovulatia, perioada fertila si urmatorul ciclul, nu se pot calcula sau aproxima, fiind recomandat ca toate partidele sexuale sa se faca cu protectie.
Cand ignori protectia, este normal sa te astepti la sarcini nedorite sau chiar boli cu transmitere sexuala.
In ce privesc durerile de sani, apar din cauza modificarilor hormonale din corpul tau.

| Tunarugiani98 explică (pentru Annastassia):

Ultimul act sexual a fost pe 16 mai, iar eu am facut test de sarcina pe 26 iunie, care a iesit negativ, a trecut mai bine de o luna de la ultimul act sexual, daca era ceva nu iesea pe test?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Tunarugiani98):

Fiindca testele de sarcina au fost efectuate dupa ce a trecut mai mult de 28 de zile zile, fata de data la care a fost intretinut actul sexual amintit, se poate considera ca toate rezultate NEGATIVE obtinute, sunt in proportie de 99-100% valide, valabile si CORECTE

| Tunarugiani98 explică (pentru corbulalbrosu):

Si problema cu sangerarea si sanii care ar fi?

| Annastassia a răspuns (pentru Tunarugiani98):

Sangerarea poate fii un semn ca-ti vine menstruatia sau poate fii de la o rana pe colul uterin.
In ce privesc durerile de sani, sunt perfect normale, datorita activitatii hormonale a fiecarei persoane. In anumite zile sanii pot fii mai durerosi, alte ori umflati, alteori moi, totul depinzand strict de activitatea hormonala a corpului tau.