| andrei1975 a întrebat:

acum 2 săptămâni jumate am făcut dragoste cu prietena mea la un hotel, am vrut sa o dezvirginez fără prezervativ așa ca am făcut o după care am pus prezervativul, înainte sa pun prezervativul am mai penetrat o de câteva ori dar când m-am terminat am făcut o in prezervativ. Ar trebui sa i vina menstruația in perioada aceasta dar nu i-a venit încă, are sânii sensibili la atingere și dureri ocazionale in zona aceea de deasupra vaginului unde ar trebui sa te doară când îți vine menstruația. Țin sa Menționez faptul ca luna trecută i-a întârziat menstruația 2 săptămâni și abia atunci i-a venit. Credeți ca ar putea fi însărcinată? Nu am făcut testul de sarcina încă. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta reise foarte clar ca ciclul menstrual al iubitei tale este de tipu NEREGULAT si din acest motiv NU se poate nici calcula, nici determina sau stabili daca sexul de dezvirginare care s-a produs in urma cu 2 saptamani ar fi putut sa fie intretinut IN timpul PERIOADEI FERTILE sau in inaintea ei si cu cat timp anume. Fiindca ai precizat ca ejacularea spermei s-a produs numai dupa ce a fost montat prezervativul pe penis si sperma a fost ejaculata in prezertvativ, de asemenea fiindca este incert in ce moment al ciclului a avut loc sexul si daca toate acestea le coroboram si cu aparitia posibilelor simptome premenstruale, se poate considera ca formarea sarcinii in astfel de contitii este extrem de mica sau chiar aproape imposibila. In acest moment adica dupa trecerea a mai putin de 21 de zile de la data intretinerii sexului amintit, NU are rost sa fie efectuat testul de sarcina pe baza urinei fiindca este INUTIL si FARA ROST deoarece in mod aproape SIGUR si GARANTAT rezultatul testului va fi probabil in proportie de 95-100% NEGATIV insa va fi un rezultat FALS/INCORECT dintr-un singur motiv si anumee : Chiar si daca am presupune si am admite ca in uter ar exista o sarcina ipotetica acea sarcina N-AR FI reusit sa produca pana in present/astazi cantitatea minim necesara de hormon de sarcina hCG incat testerul sa-l poata pune in evidenta in urina din acest moment. Pentru ca REZULTATUL testului de sarcina sa fie 100% VALABIL si CORECT acesta se poate face NUMAI/DOAR dupa trecerea a minim 21 de zile de la data sexului adica probabil ca incepand cu data de 1 Aprilie. Orice TEST efectuata inainte va avea rezultatul aproape in mod sigur NEGATIV insa va fi FALS fiindca va fi unul ERONAT/GRESIT. Multa sanatate!

| andrei1975 explică (pentru corbulalbrosu):

Sunt pe gânduri, deoarece m-am informat înainte și multă lume spune ca se poate ca acel lichid Pre ejaculator sa conțină o cantitate de spermatozoizi care ar putea sa onoare însărcinată

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu ai ejaculat în ea, nu este posibila apariția unei sarcini.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca era in perioada fertila sunt ceva sanse datorita lichidului pre-ejaculator ce contine spermatozoizi, daca nu sansele sunt extrem de mici, iar luna aceasta s-ar putea sa ii intarzie cum i-a mai intarziat luna trecuta.

| andrei1975 explică (pentru MihaiNicu23):

Acel lichid Pre-ejaculator, care sunt șansele sa rămână gravida doar din cauza acestui lichid?

| andrei1975 explică (pentru MihaiNicu23):

Cred ca era in acea perioada. spune mi te rog cam care sunt șansele

| SkyWalker23 a răspuns (pentru andrei1975):

Șansele sunt nule, dacă nu ai ejaculat înainte. Lichidul preejaculator, nu conține spermatozoizi, are doar rolul de lubrefiere a uretrei, atunci când apare starea de excitație.
E un mit prostesc împrăștiat aiurea pe net, că de la lichidul preejaculator, o femeie poate rămâne gravidă. Eu n-am auzit de chestii din astea.
În plus, dacă după ce ai ejaculat, urinezi, toți spermatozoizii rămași pe uretră, mor de la ph-ul acid (spermatozoizii trăiesc doar în mediu bazic).
Deci, pe scurt, stai calm big grin.

| andrei1975 explică (pentru SkyWalker23):

Multumesc happy

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca stii sigur ca ai ejaculat in prezervativ si lichidul seminal nu a intrat in contact cu vaginul atunci prietena ta nu e gravida. In plus are simptome premenstruale deci menstruatia o sa apara in curand. Trebuia sa mai asteptati cateva zile sa vedeti daca apare. Un test de sarcina se poate face dupa 21 de zile de la contactul sexual. Numai bine

| andrei1975 explică (pentru HazelEyes77):

Problema este ca nu știu dacă acel lichid a făcut contact cu vaginul, la fiecare penetrare am verificat dar acel lichchid se poate sa curgă fara a mi da seama

| Marian9978 a răspuns:

Pai daca ai dezvirginato fără prezervativ apoi l-ai pus, cam sunt sanse.