| max21 a întrebat:

Hei ajutati-ma repede! Vine maine iubita la mine, fiindca parintii mei sunt plecati aprape toata ziua. Mi-a cerut sa facem sex, sa vada cum e. Am refuzat un pic cam socat si speriat. Am procedat corect, sau sa fac.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pai daca o refuzi va spune ca nu o iubesti, si va iesi urat, daca accepti, ii vei face pe plac si asa nu va avea ce sa-ti obiecteze, si chiar daca o doare, si-a facut-o cu mana ei, tu nu ai nici o vina.
Plus ca va puteti oprii in orice moment.
Si nu uita, in primul si primul rand faceti-o protejati, folositi prezervativ!

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca o faci, sa nu faci neprotejat.

| pufulescu a răspuns:

Sa faci, asa cum poti si asa cum stii din auzite si filme. Trebuie sa fie un inceput in toate, oricat de greu ar fi. La fel ca ceilalti zic, nu uita prezervativul!

| floringabor a răspuns:

Ai procedat corect. Sexul in afara casatoriei este curvie care este un pacat, dar multi il fac din cauza ca se tem de incompatibilitate. "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat (fara sex inainte de casatorie), caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari. (Evrei 13:4)"

| max21 explică:

Este sigur? Nu o s-o doara, fiindca nu vreau sa o ranesc.
Si imi primul rand sunt un pic paranoia nu stiu de ce.

| Andy65 a răspuns:

Eu zic sa faci asta. Nu din prima, adica nu ajunge la tine, iti dai pantalonii jos si treceti la treba, ci mai domol. Cand ajungeti la partea cu sexul, sa nu te panichezi, si sa te pierzi in cuvinte, pentru ca va crede ca nu vrea sa faci asta, si o sa pierzi ocazia asta, si probabil pe ea(am patit chestia asta).
Si inca o chestie, cand sunteti in timpul partidei, si o vezi ca urla, nu te panica, nu o doare, ci urla de satisfactie laughing