|

Hei buna! Prietenul meu nu prea pare ca se gandeste la un viitor sau ceva cu mine.Ii place sa facem sex pasional si cam atat. Insa nu pare genul de om care sa vrea o relatie serioasa. Ce spuneti? Saa bucur de pasiunea dintre noi si atat sau sa caut o relatie cu un alt băiat?

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Așa cu băieții au fost creați să fie atrași vizual și să simtă că doresc sex, fetele au fost create simțin că au nevoie să fie iubite, să fie considerate unice de cineva care e dispus la o relație de loialitate și încredere. Orice fată se simte folosită dacă un băiat vrea doar sex. Și prostituatele visează că într/o zi vor găsi pe cineva care le va aprecia ca persoane, se va îndrăgosti de ele.
Mai bine rogă/te ca Dmnrzeu să te ajute ca la timpul potrivit să te ajute să/ți găsești un soț, nu/ți mai călca în picioare conșiința care îți spune că nu e bine așa.

| a răspuns (pentru ania):

Sunt atrași vizual, nu au fost creați sa fie atrași vizual. Am fost creați sa procream sa ne facem un scop prin care sa fim ajutați de către sexul feminin.
Treaba cu prostituatele e in felul următor, singurul motiv pentru care aleg asta este pentru că nu suporta sa depindă de un bărbat, așa că aleg calea ușoară, sau mai bine zis calea cea grea, grea deoarece toate femeile singure simt un gol pe interior fara un bărbat aproape, chiar daca încearcă să-l mascheze.

| a răspuns:

De ce nu discuti asta cu el?
Sunt barbati care nu-si doresc casatoria, doresc un partneriat si totodata libertate cu o femeie deschisa la minte, moderna, fara constrangeri.
Nu stiu la ce te referi tu, cand spui "relatie serioasa". Poate dezvolti subiectul!

Acum am citit in postarile tale anterioare si vad ca ati avut destule condimente in relatie. La cearta ii spui ca are penisul mic, tu ai relatii cu altii samd.
Apai, ce barbat si-ar dori o relatie serioasa, cu o femeie care se comporta ca tine?
Niciunul! Isi traiesc momentul, se bucura de sex cu tine si cand isi va gasi o fata serioasa de care se va indragostii, va pleca din relatie.

https://www.tpu.ro/utilizator/cfyz/intrebari/

| explică (pentru Ioneasca1001):

Hai mai. Si crezi ca daca i demonstrez ca sunt serioasa isi va schimba planul?

| a răspuns (pentru A99deea):

Cred ca-i un pic cam tarziu sa-i mai demonsterzi ca esti serioasa, dupa ce il jignesti... omul nu uita!
Iar un barbat nu te va ierta niciodata, ca i-ai spus ca are puta mica.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Nu cred ca e târziu. Tarziu e pentru alta relatie, da. Nu mai avem timp nici daca ne am rezolva problemele astea. Distanta isi spune cuvântul

| a răspuns:

Tu esti singura in masura si capabila sa-ti oferi tie insati raspunsul dorit dar totodata si corect in sitiuatia descrisa. Tu stii cu adevarat ceea ce vrei.
Multa sanatate!

| a răspuns:

Dacă nu-i cal, e bun și măgarul.
Anunță-l că ori la bal ori la spital, și că tu îți cauți totuși un soț.

| a răspuns:

Daca nu vrea o relatie serioasa, nu are rost sa-ti pierzi timpul cu un asemenea baiat. Spune-i ce vrei tu si daca nu este de acord cu tine, lasa-l si gaseste un baiat care te iubeste cu adevarat si care vrea o relatie de durata cu tine.

| a răspuns:

Pai... daca nu pare genul de persoana de care vorbesti, cred ca stii si singura raspunsul.

| a răspuns:

Un credit "prima casă" împreună te-ar satisface sau cam ce ar trebui să facă ca să te facă să știi că se gândește la un viitor cu tine?

| a răspuns:

Dacă îi place să facă sex cu tine nu inseamna ca si ar dori să aibă un copil cu tine.

| a răspuns:

Papucii, urgent!

Nu-i evident că te folosește? Chiar nu-i clar? Nu înțelegi ceva așa de simplu?

Sunt băieți de nota 10, caută bine și o să fii fericită.