anonim_4396
| Anonim întreabă:

as vrea sa aflu daca o fata ma place.Am fost mutat cu ea vreo o luna in banca la scoala si apoi am fost mutat cu alta colega iar cea cu care am stat in banca pot sa vb cu ea ca e aproape.ea mereu ma misca sa ma intrebe ce fac sau cand s-a mutat colega cu care stau cu alta colega ea a intrebat daca poate sa se mute cu mn.Si imi mai amintesc cand stateam cu ea in banca, ea se baga mereu in mine adica lipita de mine si ma mai intreba daca imi place sa stau cu ea in banca.eu sunt aproape sigur ca ma place.mi-a cerut si id de mess apoi eu i-am spus ca ii dau si id de skype daca vrea si cred ca sa rusinat ca a spus ca nu stie ce are messu ei.deci ce ziceti sa o intreb daca vrea sa se combine sau sa mai astept mie nu mi-e rusine dar imi e frica sa nu pic de fraier ca poate zice nu.Tin sa spun ca a mai fost cu un prost care i-a fost rusine sa spuna ca se desparte de ea.Astept parerile voastre vreau multe cea mai buna primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Cand vine in banca cu tine si te intreaba, petrece-ti un brat pe dupa mijlocul ei si trage-o mai aproape de tine, si spune-i: "mai mult imi place asa, sa fii si mai aproape de mine".

| AnonymMan a răspuns (pentru Zenithf):

Mda poate dau de banuit ca imi place de ea... si dupa aia zice ca mam imprietenit cu ea doar sa incerc sa ma combin cine stie poate incerc sa vad.
adica cand a venit odata alta colega la ea pe scaun s-a lipit de mine adica la pieptul meu lipit.a si azi cand mai trecem unu pe langa altu se uita la mine mereu.

| AnonymMan a răspuns (pentru Zenithf):

Man man man urgent zi-mi si mie un subiect de vb sa vb cu ea ca numai stiu ce sa vb spune-mi si mie urgent!

| Zenithf a răspuns (pentru AnonymMan):

Aici tu stii mai bine sa raspunzi, ca tu o cunosti. Trebuie sa arati ca iti pasa de ea, ca te intereseaza prin ce trece. Poti sa-ti oferi ajutorul intr-o problema, daca are ceva la ce o poti ajuta - indiferent ca este legat de scoala sau nu. Poti sa o intrebi despre lucruri legate de ea pe care nu le cunosti inca. Poti sa o intrebi ce program are in dupa-masa aia, si daca ii bai ca ajunge cu o juma' de ora mai tarziu acasa ca de obicei. Sa mergi cu ea, sa intrati in vreo doua-trei magazine, asa ajungi sa o cunosti si mai bine, sa vezi poate de ce lucruri este interesata.

| AnonymMan a răspuns (pentru Zenithf):

Mda chiar ai dreptate dar problema e ca mai am concurenta cu 2 destepti din clasa dar unu de la mine din clasa incearca sa o ia in brate si ea ii spune sa nu o atinga dar daca eu o ating sau cv nu zice nimic

| Zenithf a răspuns (pentru AnonymMan):

Ar fi interesanta o faza - tu in dialog cu ea: (tu)"stiu cum sa te scap de ala care te deranjeaza, dar vreau si eu ceva in schimb" (ea)"cum?" (tu)"putem sa pretindem ca suntem prieteni"...(tot tu)"dar ceea ce vreau eu in schimb este sa fie pe bune".
Ce fantezie bogata am. laughing

| AnonymMan a răspuns (pentru Zenithf):

Da laughing dar oricum n-am eu treaba cu ei ca oricum nau sanse rolling on the floor ca la cat sunt de urati nau sanse scap eu de ei imd oricum epica faza

| AnonymMan a răspuns (pentru Zenithf):

Oricum numai e valabila intrebarea am aflat ca place pe mai multi din clasa si cineva i-a spus sa aleaga unul dintre toti si a spus ca pe mine nu ma alege asa ca gata! numai imi pasa intrebarea numai e valabila oricum ai funda sall si mersi ca m-ai ajutat

11 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Ea sigur te place din cate am citit.Eu zic sa o intrebi in fata

| AnonymMan a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai frate tiam mai zis ca mi-e frica sa nu ma fac de caramel ca poate zice nu.mai astept cv timp pana se afla ca de obicei eu aflu imediat... si atunci va fi momentul ca mie nu mi-e rusine ca o intreb si gata dar daca zice nu. deci mai astept

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Dar tu o placi? sau vrei sa fi cu ea doar asa, ca e una mai fraiera care te place? ce rost ar avea sa fi cu ea daca nu ai placea-o?

| AnonymMan a răspuns (pentru asdfghjhghkjj):

Normal ca o plac mda dar a fost cu un prost care nici macar nu cred ca i-a placut de ea a stat doar asa pe interes eu nu voi sta pe interes cu ea eu voi sta pentru ca o plac dar mai astept pana aflu sa vedem daca ma place sau nu ca de obicei aflu eu.