|

Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. Anul acesta sunt in clasa a8-a, iar dupa, cum bine stiti urmeaza liceul. As vrea sa fiu decisa cand incep anul scolar la ce profil sa merg asa ca vreau pareri. Eu cant, si urmez cursuri de muzica, liceul de arta ar fi o idee, insa nu vreau sa fac dupa conservatorul si sa devin profesor de muzica, desi imi place. Si liceul militar ai fi pe lista, dar si Stiintele naturii. Sunt mai mult pasionata de limbi, insa la Stiinte ale naturii as merge deoarece dupa terminarea liceului sunt toate oportunitatile. Sfaturi? Ofer funda. Multumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai nici o oportunitate terminand liceul. Indiferent unde-l termini tot cu studii medii vei fi incadrata. Am foste colege de facultate pe care le-am vazut ca lucreaza ca vanzatoare. Deci iti dai seama ca cu diploma de bac nu ai mai multe sanse ca ele. Facultatea pe care o termini conteaza in privinta viitorului tau loc de munca.
Deci poti alege linistita Liceul de Arte sau un profil de filologie daca tot iti plac limbile. Vei decide mai tarziu ce facultate faci. Poti merge la oricare indiferent ce liceu termini.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu conteaza ce liceu faci. Poti sa te duci la arte daca vrei, nu te obliga nimeni sa te duci la conservator dupa.
Profilul de la liceu nu conteaza, la facultate nu te intreaba nimeni unde ai fost

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te pot ajuta eu cu răspunsuri la întrebări legat de liceu/alegerea profilului/ ce presupune fiecare profil/materii la care dai bacalaureatul etc. Îmi poți scrii în privat ceea ce vrei să afli mai prezis dacă vrei și îți voi răspunde cât de repede pot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează