| fabi123 a întrebat:

Am o intrebare foarte importanta pentru viitorul meu, deci am terminat clasa a8-a si vreau sa merg la Colegiul tehnic Regele Ferdinand I, si aici am intrebari "colegiu tehnic" adica e o scoala profesionala? adica nu se mai da bacu? mi-ar placea daca ar fi asa.Si ce ziceti ar fi o alegere buna mi-ar placea profilul de electrician, se castiga bine si in tara si in strainatate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da este scoala profesionala, daca pana acum ai fost inclinat mai mult spre gandirea logica, fizica, matematica acolo iti este locul daca nu ai medie indeajuns de mare pentru informatica.

| fabi123 explică (pentru anonim_4396):

Ms de raspuns, am medie si de informatica, dar ca mi-ar placea mai mult ceva de genul acesta, si as scapa si mai repede la salar pe cand la infor ar mai trebui o facultate sa ma specializez.happy
Oricum mersi mult de raspuns, e exact ce voiam sa stiuwinking!

| Anonim a răspuns (pentru fabi123):

Lucrul naspa este ca pici in clasa cu toti ametitii de parca ai intra la agricultura laughing care n-au treaba cu scoala si au intrat la electrica doar asa ca sa iasa si ei ceva mai mult decat gunoieri.
Mie mi se pare un domeniu foarte interesant si ar trebui mai mult interes din partea elevilor si a profesorilor pentru asta..nu doar la clasele unde se intra cu medii mari.

2 răspunsuri: