|

Am toata familia din partea mamei in Anglia. Am ocazia dupa ce dau bacul sa ma duc acolo si eu, insa singur, fara mama si fara tata. Imi este greu sa ii las in tara, dar, totodata vreau sa ii iau dupa mine cand ma voi stabili. Intrebarea mea este:

Merita sa plec in Anglia? Insa tin sa mentionez ca vreau sa devin artist, vreau o cariera muzicala insa in limba Romana. Daca voi merge acolo si voi munci si totodata in paralel ma voi ocupa si de muzica (in limba Romana), cand voi ajunge la nivelul de concerte, va trebui de fiecare data sa vin in tara, nu?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In Anglia cu brexitul? Este foarte greu sa i ti gasesti ceva de lucru, mai bine ramîi aici acasa cu familia ta si cauta ti aici servici, nu merită sa te duci la rudele din Anglia, ei sunt doar niste unchi matusi, nu sunt părintii tai, nu te vor intelege niciodata cum o fac ai tai, si in Anglia unde stai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Londra, si familia mea e mai unita fata de o familie normala. tinem legatura zi de zi cu ei si nu sunt doar unchi matusi, sunt veri, sunt multe rude, cu care am crescut in aceeasi casa, plus ca ei deja sunt acolo de ceva timp si au toti de lucru, nu mi-ar fi greu de gasit

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează