|

Cum pot sa am mai multa incredere in partener? Nu sunt o fire foarte geloasa, insa ma mai apuca si pe mine. Sunt o fire retrasa si e posibil sa imi proiectez nesiguranta asupra lui. Asta ma scoate cel mai tare din sarite. Probabil trebuie sa lucrez mai mult la mine. Dar ce sa fac, cum?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Partenerul tău îți dă motive să nu ai încredere în el?

| a răspuns:

Tu trebuie sa ai mai multa incredere in tine, nu in partener.
Gelozia e reflexia propriilor probleme.
Daca tu nu ai incredere in tine, cum poti avea intr-un eventual partener?
Trebuie sa incepi sa acumulezi incredere in tine, doar asa vei putea trece peste gelozie.

| a răspuns:

Trebuie doar sa iti folosesti capul. Ti-a dat omul motive sa fii geloasa? Sa nu ai incredere in el? Pai vezi tu singura. Ascunde telefonul de tine? E un libidinos ratat care pupa pe toate in fund online (Facebook si alte rahaturi de genul )? Se uita dupa fete pe strada? Flirteaza cu toate care le vede? Daca raspunsul e nu, incearca sa te calmezi incet incet si sa apreciezi ceea ce ai.

| a răspuns (pentru Endoryus):

Si daca raspunsul e da, gelozia tot nu ajuta. Daca vrea sa insele, poate sa insele indiferent cat scandal ii face ea, cat ii controleaza telefonul, etc. Ba mai mult, facand chestii d-astea, il indeparteaza. Cel putin asa vad eu lucrurile.

| a răspuns:

Pai depinde de persoana de langa tine pana la urma. Daca nu ai incredere in el, stii tu de ce. Ceva te-a facut sa nu ai incredere in el. Eu de exemplu sunt foarte geloasa, dar am incredere in partener. Fiindca mi-a demonstrat ca pot sa am.
Daca ceva din comportamentul lui te-a facut sa nu ai incredere, vorbeste cu el despre asta si clarificati situatia.