| Preda_Stefan_1984 a întrebat:

am o intrebare:cum pot sa fac in asa fel incat doi oameni sa nu se desparta?

Răspuns Apreciat de Editori
| AlexAL275 a răspuns:

Îmi pare rău, dar chiar nu poți face nimic! Până la urmă decizia le aparține și trebuie să respecți această decizie oricare ar fi ea, chiar dacă e una dureroasă. E mult mai ușor să o iei de la capăt decât să repari ceva stricat, așa cred eu că gândesc o mare parte din oameni. Aici e vorba despre părinții sau prietenii tăi? Oricum ar fi, nu prea ai nicio putere, poate să vii cu anumite sugestii, terapia de cuplu ar fi una dintre ele. Poate că cei doi oameni încă se mai iubesc, dar din diverse motive nu mai pot fi împreună. În acest caz, cred că tot terapia de cuplu ar ajuta într-o oarecare măsură, depinde doar de ei, nu de tine. O cină romantică sau o vacanță departe de casă, poate retrăirea anumitor amintiri (mă refer la un album cu poze), vizitarea sau participarea la anumite activități, aceste lucruri posibil să aprindă din nou flacăra iubirii, e o posibilitate, nu e ceva sigur. Chiar nu știu ce să te sfătuiesc, până la urmă decizia le aparține și tu nu prea poți face nimic, vino doar cu niște sugestii, măcar atât. Mult succes!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prin hipnoza, dar nu merge pentru ca nu esti specialist in asa ceva

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lipeste i cu clei

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În ce relație ești cu ei? Care este interesul tău ca ei să nu se despartă? Care sunt motivele care îi fac pe ei să se despartă?
Ca să faci ceva, să poți să faci ceva este să intervii în viața lor, ca să schimbi ce? Modul lor de comportament în relație? Modul lor de a relaționa? Sentimentele lor? Toate astea cum vrei să le schimbi? Cum poți să crezi că tu le vei schimba?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca doua persoane se iubesc, se inteleg si nu vor sa se desparta... (si nu mor), atunci nu au cum sa se desparta big grin

| cristimihailov a răspuns:

Mai bine nu te baga. Daca raman impreuna si vor fi nefericiti toata viata?

| siriusblack98 a răspuns:

Nu poti. Nu traiesti tu cu ei in casa cum s-ar spune. Daca ei nu se mai inteleg si nu mai ajung la o cale de mijloc, tu nu poti schimba acest lucru. Chiar daca sa presupunem prin absurd ca ai putea impiedica o despartire doar asa din vorbe ca te afli la momentul potrivit, inevitabilul tot se va intampla.

| batranulintelept77 a răspuns:

Singura solutie e sa-i cipezi.

| NarcisIfrim a răspuns:

Singura solutie e sa nu te bagi intre ei