TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
Joker400400
în 13 Iulie 2019 | Joker400400 întreabă:

Cine imi poate da un email valabil al celor de la DreamWorks Animation? Sau un mod de contact. Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Bondarel99
în 13 Iulie 2019 | Bondarel99 întreabă:

Am vazut mai demult un film in care o fata si un baiat (adolescenti, care erau si vecini) au facut schimb de corpuri (de fapt era o vraja, nu au vrut ei). Stiti cumva cum se numeste? Nu e "The Hot Chick"...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PumpkinDoll
în 13 Iulie 2019 | PumpkinDoll întreabă:

Imi explica si mie cineva care-i treaba cu Six Paths in Naruto Shippuden? Ok,deci e Pain Six Paths, Naruto Six Paths Sage Mode si Eremit Of the Six Paths.Imi explica cineva?

3
Răspunde Raportează
ioana3432B
în 12 Iulie 2019 | ioana3432B întreabă:

Filme gen Scream sau cu adolescente ce primesc apeluri misterioase și apoi sunt urmărite de un obsedat, aveți?

3
Răspunde Raportează
ionutB0090987
în 12 Iulie 2019 | ionutB0090987 întreabă:

Stie cine cineva filme ca American psycho 1? Cel mai bun raspuns primeste funda

4
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 12 Iulie 2019 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

TPU era un film cu un caine politist care era luat de mic iar al finalul filmului il puneau pe catel sa aleaga cine sa ii fie stapan parca ceva de genul filmul cred ca era comedie!

4
Răspunde Raportează
That70show
în 12 Iulie 2019 | That70show întreabă:

Hei! Stie cineva cum il cheamă pe tipul care avea emisiuni haioase la Mtv cred, cel care avea un fel de emisiune de tip teleshopping? Doar ca erau chestii dubioase precum o bulă în care fuma si putea...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Geo2005CG
în 11 Iulie 2019 | Geo2005CG întreabă:

Am vazut filmul Mirrors 1 / 2 care mi-au placut foarte mult dar de ce nu gasesc si partea 3?

2
Răspunde Raportează
collapse2001
în 11 Iulie 2019 | collapse2001 întreabă:

Este vorba despre un film, cu o femeie care acuza un barbat ca e gravida iar copilul este al lui, acesta face un test ca sa demonstreze ca nu este asa, iar acesta reiese ca e impotent din nastere,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
esa212015
în 11 Iulie 2019 | esa212015 întreabă:

Am nevoie de niște filme și seriale în limba germană. Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 10 Iulie 2019 | StrongHeart întreabă:

A vazut cineva filmul "Trumbo"? Cum vi s-a parut?

1
Răspunde Raportează
Einstain01
în 10 Iulie 2019 | Einstain01 întreabă:

Hey! Am si eu nevoie de niste filme gen "Abdicted"(Rapirea) care sa fie blana ca sa zic asa.As vrea sa ma uit cu un var si nu stim ce sa alegem. Poate ne puteti ajuta. Urgent! Va rog!

2
Răspunde Raportează
ssfwl
în 10 Iulie 2019 | ssfwl întreabă:

Are cineva recomandari de filme, preferabil ceva similar cu Nightcrawler? Și vreo recomandare de seriale? Preferabil fără un plot bazat pe o romanță și atat, sunt ok cu seriale gen Chernobyl sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mladi
în 10 Iulie 2019 | mladi întreabă:

Era un film cu un samurai ce a fost antrenat 30 de ani sa puna capat unui razboi de vreo 500 de ani parca, el nu indeplineste misiunea de a ucide familia regala pentru ca cruta pe bebelusul acestora...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Felictiy
în 10 Iulie 2019 | Felictiy întreabă:

Imi puteti recomanda filme de dragoste cu adolescenti?

2
Răspunde Raportează
Miksha
în 10 Iulie 2019 | Miksha întreabă:

Imi amintesc ca am vazut mai demult la TV Un fel de film sau scurt metraj [cred ca este romanesc] despre un om de la tara care a omorat din greseala un copil cu gloria cand acest copil se juca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IlcaDominic
în 10 Iulie 2019 | IlcaDominic întreabă:

Stiți cumva daca si cand va aparea sezonul 4 din free rain (frau liber) sau un nou film din serie?

0
Răspunde primul Raportează
NotPrinsses
în 10 Iulie 2019 | NotPrinsses întreabă:

În serialul Cronicile Evermoor în sezonul 1 în ultimul episod difuzat tatăl lui Otto o lăsă pe Tara să- și pună o dorință și așa se termină episodul 24. Ce se întâmplă? Există episodul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ghdjdjdj
în 10 Iulie 2019 | Ghdjdjdj întreabă:

Spuneti-mi si mie un serial super calumea asemanator cu breaking bad(tocmai ce l-am terminat)) care e mai recent realizat.

4
Răspunde Raportează
DarkKing2k
în 10 Iulie 2019 | DarkKing2k întreabă:

Anime-uri bune?

7
Răspunde Raportează
Felictiy
în 9 Iulie 2019 | Felictiy întreabă:

Hei! Imi puteti recomanda si mie seriale ca Stranger Things,Lucifer,Tvd. Vreau sa fie cu dragoste,asta neaparat,poate si putin supranatural! Va rog, vreau sa ma uit vara asta°

5
Răspunde Raportează
Fabianna02
în 9 Iulie 2019 | Fabianna02 întreabă:

In "Cronicile Evermoor " sezonul 1 ultimul episod tatăl lui Otto a lăsat-o pe Tara sa își pună o dorința. Ce dorința crezi ca și-a pus?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2019 |

Mi-as dori sa vad un serial interesant, dar nu romantic.Sugestii?

5
Răspunde Raportează
andiceasu95
în 9 Iulie 2019 | andiceasu95 întreabă:

O sa apara sezonul 5 din Lucifer? Sau a fost ultimul episod?

4
Răspunde Raportează
Codruta1
în 9 Iulie 2019 | Codruta1 întreabă:

Ma puteti ajuta cu idei de filme noi (2019)? Nu vreau un gen anume ( ca exemplu, ultimele filme vazute au fost Miss Bala 2019 si After).

2
Răspunde Raportează
Nătărău
în 9 Iulie 2019 | Nătărău întreabă:

Am văzut în anii '80 un film despre un om care a rămas fără picioare și se deplasa pe un cart cu roți. Frate-meu mi-a zis că e Lanțul Amintirilor, l-am revăzut și nu e (?). Cum se numește?

3
Răspunde Raportează
danisam
în 9 Iulie 2019 | danisam întreabă:

Bună, am văzut o data un film sau serial din care îmi amintesc vag niște secvente :acțiunea se desfășura în viitor unde nu mai existau resurse și mai circulau doar trenuri, care erau monitorizate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anaandreea11
în 9 Iulie 2019 | Anaandreea11 întreabă:

Știți filme care ajuta sa întelegi mai bine materia la istorie de clasa a 12-a? Gen "Dacii"

2
Răspunde Raportează
MarioANDReiii2
în 9 Iulie 2019 | MarioANDReiii2 întreabă:

Salut.Care este urmatorul sezon inazuma eleven dupa ce joaca la cupa mondiala?

1
Răspunde Raportează
Saiko10
în 9 Iulie 2019 | Saiko10 întreabă:

Ce seriale bune stiti in genul Supernatural, Constantine, lucifer, etc?

3
Răspunde Raportează
IoNuTScipting
în 8 Iulie 2019 | IoNuTScipting întreabă:

Vreau sa primesc și eu un film cu acțiune la fel că în cobra kai îmi puteți recomanda un fel de acest gen?

1
Răspunde Raportează
KoJo07
în 8 Iulie 2019 | KoJo07 întreabă:

Merita abonamentul Netflix?

12
Răspunde Raportează
DangerF
în 8 Iulie 2019 | DangerF întreabă:

M- am uitat mai demult la un film horror si nu mai stiu cum se numeste. Era cu ceva japonezi cred, oricum fantoma era o femeie din Japonia. Stiu ca la finalul unuia dintre filme casa ardea si are o continunare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
M4A1Carbine
în 8 Iulie 2019 | M4A1Carbine întreabă:

Niste filme horror underrated? Nu le vreau cele cunoscute, ci cele care nu se prea stiu, dar sunt faine

7
Răspunde Raportează
Domexd
în 8 Iulie 2019 | Domexd întreabă:

Ați auzit de filmul și cartea "O minte sclipitoare"? Sau de povestea celebrului cercetător și matematician John Forbes Nash care a luat premiul Nobel și s- a luptat toată viața cu schizofrenia ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Denisa420
în 8 Iulie 2019 | Denisa420 întreabă:

Heei, cine imi recomanda niste documentare bune pe Netflix? Nu conteaza din ce categorie fac parte.

2
Răspunde Raportează
PumpkinDoll
în 8 Iulie 2019 | PumpkinDoll întreabă:

Nu m- am uitat la Naruto Shipuden prea mult, dar stiu in mare care e povestea(cine a murit, de ce a murit, cum, puteri si tot asa). Deci stiu care- i treaba cu mangekyo sharingan si eternal, dar ce trebuia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2019 |

Era o emisiune (în engleza) cu întâmplări tragice, întâmplări reale. Dar nu mai țin minte cum se numea. Țin minte de ex. o scenă cu doi iubiți care se sărutau în mers din propriile...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
HellGirl15
în 7 Iulie 2019 | HellGirl15 întreabă:

Hellooo, spuneti-mi si mie care sunt cele mai frumoase anime-uri de dragoste❤❤❤

12
Răspunde Raportează
Andrei72472924
în 7 Iulie 2019 | Andrei72472924 întreabă:

Salut, era un film in care o femeie își pierduse cunoștința și bărbatul ei se dădea bărbatul ei, dar nu era și când se trezea găsea in dulap un aparat video, cum se numeste filmul?

1
Răspunde Raportează
FilmeHorror
în 7 Iulie 2019 | FilmeHorror întreabă:

Salut, caut niste seriale bune, aparute recent 2018/19, seriale care te captiveaza din primul episod.

6
Răspunde Raportează
nicoletii67
în 7 Iulie 2019 | nicoletii67 întreabă:

Mi- ați putea vă rog recomanda niște filme bune, dacă știi vreun film bun din categoriile astea spune- mi te rog, numai în engleză. 1.Să fie cu adolescenți sau niste povesti de dragoste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lola200228
în 7 Iulie 2019 | Lola200228 întreabă:

Dacă înregistrez niște desene de pe YouTube și le postez pe o pagina de Facebook. E ilegal? Îmi trebuie drept de autor? Da.ti.mi detalii Scopul meu e sa postez desenele copilăriei deoarece ce ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lola200228
în 7 Iulie 2019 | Lola200228 întreabă:

Am făcut o pagina pentru desene animate și vreau cam in fiecare zi sa postez episoade din desenele vechi. Din câte am înțeles dacă postez filmulețe ti se șterg și as vrea sa pun un desen gen live....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
elynutzu
în 7 Iulie 2019 | elynutzu întreabă:

Imi amintesc de un episod dintr- un desen animat, Dexter sau Fetitele Powerpuff, in care un personaj spunea doar "ufi" sau "pufi". Isi pierduse jucaria si era ca si hipnotizat. Ma poate ajuta cineva...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lorena_Bala_1988
în 7 Iulie 2019 | Lorena_Bala_1988 întreabă:

Caut si eu un serial difuzat in anii 2000 parca, cred ca era pe TVR1 era pe tema unui trib dar cu copii/adolescenti/tineri, Sincer nu imi amintesc prea multe din el dar mi- as dori sa il revad daca cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maxxxi
în 7 Iulie 2019 | Maxxxi întreabă:

Hei TPU,cine imi spune si mie un film care sa aiba efecte speciale de calitate, grandioase (gen 2012, nu neaparat apocalipsa). Ceva sf.

3
Răspunde Raportează
KiOpTK
în 6 Iulie 2019 | KiOpTK întreabă:

Nu știu la ce animeuri sa ma mai uit, recomandari?

5
Răspunde Raportează
Sand77
în 6 Iulie 2019 | Sand77 întreabă:

Am probleme cu gasirea numelui unui film de pe Minimax. Nu imi amintesc aproape nimic despre el. Stiu doar ca personajele erau animale. Cateva scene pe care mi le aduc aminte... Unul dintre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2019 |

când eram mic ma uitam la un serial cred ca pe Jetix, nu știu sigur (pana in 2010 ) era un serial cu adolescenți mai horror, despre o tipa pe nume Sara, in fiecare episod era o întâmplare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 11 Octombrie

angel6lust întreabă:

Este adev?rat c? de mar?i s-ar putea s? implementeze UE Chat control? S? se uite prin mesajele noastre? Am v?zut asemenea ?tiri, dar nu ?tiu ce s? cred.
    23 răspunsuri
  • sebijr
    trimisă acum 23 ore

sebijr întreabă:

Bun? tuturor TPU. Vin cu o alt? ntrebare de a mai povesti aici suflete?te de a v? ntreba: Eu de mic copil nu am v?zut ?i nu pot vedea cu amndoi ochi din p?cate: Tot odat?. Doresc s? men?ionez...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 11 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.
    14 răspunsuri
  • TeodorPivot
    trimisă pe 11 Octombrie

TeodorPivot întreabă:

A? dori s? v? ntreb ce se ntmpl? cu pia?a for?ei de munc?? mi caut aproape de un an de munc? pe cel pu?in trei platforme (eJobs, BestJobs, OLX, am ncercat ?i LinkedIn dar n zona...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.856
  • Întrebări: 3.951.897
  • Răspunsuri: 17.645.955
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 42 minute
Ce zici de un quiz?
Pisici de rasa

Pisici de rasa

Miau mau? Mrrrau!

Start quiz
Categorii