TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
yocalin88
în 13 Decembrie 2022 | yocalin88 întreabă:

Salut! Era nai demult un serial pe TVR1, acum 15- 20 de ani. Acțiunea se petrecea in Franța sau Anglia cu corăbii. E vorba despre una care se mărită de nu știu cate ori si face multi copii si in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DeuiDeui
în 12 Decembrie 2022 | DeuiDeui întreabă:

Hello! Recomandati-mi filme cu grafica asemanatoare cu Space-pirate-captain-harlock sau Sarpele alb, indiferent de gen. Multumesc

1
Răspunde Raportează
mintbugle
în 12 Decembrie 2022 | mintbugle întreabă:

Salut TPU. Va rog cine ma poate ajuta, îi voi oferi 150 de lei prin Revolut/PayPal etc. In Aprilie 2021 am văzut un film, cred ca pe Pro TV sau AXN ceva de genul și nu am apucat sa rețin numele. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 12 Decembrie 2022 | Kaonashii întreabă:

Ce filme vechi v-au placut?

7
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 11 Decembrie 2022 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

În jurul anilor 2005- 2007 am văzut la T.V. începutul unui film de acțiune. Personajul principal cred că era Ed Harris. Filmul începe cum iese pe poarta închisorii, îl așteaptă fosta iubită ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 10 Decembrie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ceva filme horror caterinca din anii 30- 40? In afara de" Dracula Frankenstein Invisible Man Bride of Frankenstein Mummy The Vampire Bat The old Dark House Nosferatu White Zombie The Black...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DorianDesteptu
în 10 Decembrie 2022 | DorianDesteptu întreabă:

Ce regizori gen Alfred Hitchock mai stiti? si 2. in afara de fotbal, filme/seriale, jocuri de pasiuni interesante mai aveti?

1
Răspunde Raportează
Dariamami
în 10 Decembrie 2022 | Dariamami întreabă:

Deci caut un serial pe care l-am început și nu l-am mai găsit pe Netflix. Era despre o fată a unor parinti normali, dar ea avea puteri

3
Răspunde Raportează
DorianDesteptu
în 10 Decembrie 2022 | DorianDesteptu întreabă:

Spuneti-mi si mie seriale cu prim sezon foarte bun,in afara de breaking bad game of thrrones prison break, ca le stim cu totii pe astea, stiti seriale bun si sub anii 90?

7
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 10 Decembrie 2022 | DonEduardo întreabă:

Ce parere aveti de serialul "Wednesday"? Mie imi place mult. Ma identific cu Wednesday si imi place ca serialul urmareste dezvoltarea emotionala a unui personaj care este parodiat in tot restul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alex0andra1
în 10 Decembrie 2022 | Alex0andra1 întreabă:

Bună! Dați-mi și mie niște nume de seriale frumoase. Va rog!

9
Răspunde Raportează
AngelBubu
în 10 Decembrie 2022 | AngelBubu întreabă:

Buna stie cineva cum se numeste filmul gen erau 4 baieti care merg intr-un club si unul mai prost dintre ei se indragosteste de o fata vampir? atat imi amintesc si stiu ca a fost si pe Netflix

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2022 |

Ce se folosea în filme (cele din anii '70, '80, '90) înainte de apariția dronelor atunci când se filmau cadre de sus? Mă refer la acele cadre unde apărea, de exemplu, un vapor filmat de sus. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
KaZuO
în 9 Decembrie 2022 | KaZuO întreabă:

Este un film in care actiunea se petrece in inchisoare si este unu smecher in inchisoare numit albiciosul, nu il gasesc nicaieri dupa descriere.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2022 |

Intrebare adresata Special & cu precadere utilizatorului floresdemayo - CUM, Ce TEHNICA utilizezi pentru a gasi numele unui serial / sau film DACA Nu Cunosti numele acestuia ¿? Doar din - Plot / rezumat...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2022 |

Ce părere aveți de seria de filme 365 de zile? Eu pur și simplu mam îndrăgostit și nu știu ce sa cred mai departe daca va alege sa meargă cu Nacho sau dacă va rămâne cu Massimo și sunt disperata....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
elenaaa128
în 9 Decembrie 2022 | elenaaa128 întreabă:

Bună! Acum ceva timp am văzut un film pe care din păcate nu îl mai găsesc! Era vorba despre o fata foarte frumoasa, blonda, iar ea era dama de companie într- un bordel, filmul era unul ceva mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 8 Decembrie 2022 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

A vazut cineva cele 8 părți din filmul academia de politie si cum este merita urmărit e comedie?

4
Răspunde Raportează
Andra_Ahnana_
în 8 Decembrie 2022 | Andra_Ahnana_ întreabă:

Ziceți-mi și mie un film bun genul thriller. Ceva ce v-a lasat masca, in suspans și nu ati luat macar o pauza. Ceva ce va rămâne amprentat! Mă înțelegeți voi!

4
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 8 Decembrie 2022 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Caut si eu un episod din serialul la bloc cand Nelu și Costel vor sa cumpere apartamentul fetelor de la parter si tot fac nereguli pe la el ca sa lase proprietarul din preț

4
Răspunde Raportează
MafteieuSmecheru
în 8 Decembrie 2022 | MafteieuSmecheru întreabă:

Voi ce filme preferati? eu unul thrillere pentru ca te tin in suspans, horror, crima, drama, iar cele care nu- mi plac comedie, actiune(cele mai slabe), fantasy (exceptie lord of the rings), sf exceptie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LCC1980
în 8 Decembrie 2022 | LCC1980 întreabă:

Buna ziua. Stie cineva cum se numeste filmul acela cu o tipa care nu era dorita de soacra si a fost implicata intr- un accident de i- a ars fata. Un medic care nu avea copii a operato si a facut- o bine....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreasCristian
în 8 Decembrie 2022 | AndreasCristian întreabă:

Acum câţiva ani am văzut un film pe PROTV căruia nu- i mai ţin minte numele. Ştiu că era vorba de un om care şi- a pierdut fetiţa şi soţia intr- un accident de avion din care a supravieţuit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2022 |

Pareri 1000 ways to die?

3
Răspunde Raportează
aditimus
în 7 Decembrie 2022 | aditimus întreabă:

Aveti cumva idei de scurt metraje? As vrea sa ma apuc si caut sa fac un filmulet de maxim 5 minute si am nevoi de idei, daca ar fi un regizor aici ar fi ideal...

3
Răspunde Raportează
OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi
în 7 Decembrie 2022 | OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi întreabă:

Ceva filme misto horror in afara de astea? : Chansaw Massacre 1- 8 Scream 1- 5 Halloween 1- 13 Wrong Turn 1- 8 Scary story to tell in the dark 47 metters down Conjuring 1, 2 Lost after dark Anabella...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Kaonashii
în 7 Decembrie 2022 | Kaonashii întreabă:

Voi cand va uitati la un film la ce sunteti atenti? Cand citesc recenzii mi se pare ca sunt asa paralel cu filmele pe care le vad pentru ca ma concentrez doar pe poveste, nu prea inteleg ce inseamna: ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CassieII
în 7 Decembrie 2022 | CassieII întreabă:

Vă place serialul Wednesday? Merită început?

6
Răspunde Raportează
andreieu13
în 7 Decembrie 2022 | andreieu13 întreabă:

Cum vi s-au parut filmele din 2018-2022? Au mai fost filme ok? Dar comparativ cu anii 2000 sau sub 2000? Sunt mult mai slabe?

1
Răspunde Raportează
Balicescu_Alex_1997
în 7 Decembrie 2022 | Balicescu_Alex_1997 întreabă:

Caut si eu un episod din serialul la bloc cand Nelu și Costel vor sa cumpere apartamentul fetelor de la parter si tot fac nereguli pe la el.

2
Răspunde Raportează
andreieu13

Ce filme bune a scos HBO anul asta? Voi ce preferati HBO, Netflix, AMC, showtime? Daca da, spuneti si de ce considerati ca e superior celorlalte, eu unul prefer hbo, Oz, Game of Thrones, true detective,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreieu13

Ce parere aveti, in 30-50 ani vor mai fi idei de filme si seriale? Sa nu se epuizeze ideile.

3
Răspunde Raportează
Lorenzo1
în 7 Decembrie 2022 | Lorenzo1 întreabă:

Buna, Cum o cheamă pe Mihaela din Liceenii?(Nume real) Multumesc mult,

8
Răspunde Raportează
Monica521
în 7 Decembrie 2022 | Monica521 întreabă:

Bună! Mai sunt și alte festivaluri despre anime in Romania in afara de east european comic con si Asia Fest?

2
Răspunde Raportează
A2231
în 7 Decembrie 2022 | A2231 întreabă:

Buna! Prin jurul anilor 2000- 2005, pe postul de televiziune TVR1, era un serial dar nu îmi aduc aminte multe detalii, stiu ca era vorba despre o fetița care aparținea unei familii regale dar era...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sergiu3210
în 6 Decembrie 2022 | Sergiu3210 întreabă:

Ce inseamna drama? Gen cand te uiti la un serial sau la un film si scrie genul:Drama. Ce mai exact inseamna? Se refera cumva la suspans sau la ceva emotional?

4
Răspunde Raportează
Gigi34
în 6 Decembrie 2022 | Gigi34 întreabă:

Ultima fază! Pe scurt: Vreau să devin actor, dar ceva parcă mă atrage înapoi.Îmi doresc asta și este așa frumos, dar nu știu ce mă atrage înapoi.Salariul am auzit că este mic, deci probabil...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Milja
în 5 Decembrie 2022 | Milja întreabă:

Mai exista episoade din (cum să îți dresezi dragonul) in afara de cele 6 sezoane si cele 3 episoade lungi?

2
Răspunde Raportează
NastyaRomanova
în 3 Decembrie 2022 | NastyaRomanova întreabă:

Am văzut acum ceva timp un film horror, unde o fată când se urcase în mașină, spusese cuvinte în romana la niste tipi, și ajunsese pe urmă într- o casă, Filmul era ceva cu o forță malefică...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DonGabriel
în 3 Decembrie 2022 | DonGabriel întreabă:

Sora mea are abonamen Netflix cu 4 persoane care sunt deja conectate. Pot sa folosesc și eu același cont cu profilul surori mele pe televizorul meu? Noi stat în locuințe diferite

1
Răspunde Raportează
andreieftenie42
în 3 Decembrie 2022 | andreieftenie42 întreabă:

Filmele horror nu cresc si dopamina? sau de ce simtim placere cand le urmarim?

4
Răspunde Raportează
andreieftenie42

Voi ati vazut filme de comedie bune? sa radeti mai mereu? eu in toate am ras de 2-3 ori si nimic mai mult sunt plictisitoare pentru mine

8
Răspunde Raportează
Tatiana2af
în 3 Decembrie 2022 | Tatiana2af întreabă:

Stie cineva cum se numește filmul acela on care un baiat călătorește in timp si ajunge la o casa de copii care sunt deosebiți?

3
Răspunde Raportează
andreieftenie42

Care sunt filmele voastre preferate? mie imi plac horror, thrilere psihologice, mister.

7
Răspunde Raportează
andreieftenie42

Cum credeti ca vor mai fi filmele si serialele peste 20-30 ani? se vor epuiza ideile? filmele s-au mai scos capodere ceva in ultimii 5-6 ani?

6
Răspunde Raportează
andreieftenie42

Ce p; arere aveti dupa 2013 s-au mai scos seriale bune ca pana in perioada 1997-2013? eu am observa t o scadere mare acum voi ce ziceti? si 2.Chernobyl e ok?

2
Răspunde Raportează
lmao124
în 3 Decembrie 2022 | lmao124 întreabă:

Hellooo. am vazut un film acum ceva timp si nu mai stiu cum se numeste si voiam sa va intreb daca stiti la ce ma refer. deci e un film dupa caz real in care doi oameni, un adult si unu mai mic rapesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Miserentis
în 3 Decembrie 2022 | Miserentis întreabă:

Salutare. Ma poate ajuta cineva cu numele unui film de groaza? Imi amintesc ca era un grup de prieteni, care s- au dus la o cabana recent cumparata/inchiriata, cabana avea o pivnita sapata si un fel...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lujer1122
în 2 Decembrie 2022 | Lujer1122 întreabă:

Salut am văzut mai demult un film de craciun din câte îmi amintesc. Era de comedie, cu un bărbat divorțat ce merge la fiul sau si fosta sotie si pățește o grămadă de chestii amuzante plus ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreieftenie42
în 2 Decembrie 2022 | andreieftenie42 întreabă:

Ce seriale bune stiti horror? sau thrilere psihologice? chiar si filme.

2
Răspunde Raportează
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • lkmhjk
    trimisă acum 3 ore

lkmhjk întreabă:

Buna! Am o problema suparatoare. De cand a intrat AI- ul pe piata, PC- ul meu e mereu infectat cu virusi. Va spun dintr- un inceput ca nu umblu pe site- uri dubioase. Cand fac scanari, fisierul trojan...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Mihaela024
    trimisă pe 20 Septembrie

Mihaela024 întreabă:

Bună,vi s-a întâmplat.că după ce faci treaba mare, când vrei să tragi apa, să nu fie nimic?
    10 răspunsuri
  • Mario1996
    trimisă acum 19 ore

Mario1996 întreabă:

Țiganii de ce au ten frumos, ce mănâncă? Mă refer la aia curați, educați, îngrijiți. Nu au riduri ca romani sau mi se pare mie?
    9 răspunsuri
  • ovidiuzmeu
    trimisă pe 20 Septembrie

ovidiuzmeu întreabă:

Salut Am dat o comanda de pe temu în cat timp ajunge în romănia că eu am comandat doar un produs
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.257
  • Întrebări: 3.951.141
  • Răspunsuri: 17.640.291
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Viata in ocean

Viata in ocean

Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.

Start quiz
Categorii
  • 651.887 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.679 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.967 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.830 Conversaţii