Heii,care stie un serial cu adolescenti gen american horror story sez1 si sez3? Dau funda
Faceţi un top 5 al personajelor din filme care sunt exact opusul caracterului vostru.
Am nevoie de un documentar pe care sa- l pot descarca. Nu conteaza subiectului, dar trebuie sa aiba legatura cu geografia. Eu l- am gasit pe asta http://www.filmedocumentare.com/misterul- insulei- pastelui/,...? (mai mult)
Stiti acele filme cu adolescenti sau copii? Ei bine, in "The Walking Dead", fiul lui Andrew Lincoln (Rick Grimes), Chandler Riggs (Carl Grimes) pare foare tanar cam un copil de 9 ani, dar in realitate...? (mai mult)
Salut, unde pot vedea Discovery Channel live? Si daca trebuie sa instalez ceva dati-mi link. Mi-o zis unu ca imi trebuie sopcast dar nu stiu sa-l instalez.
Ma gandeam sa incep sa ma uit la American Horror Story si ma intrebam daca merita vazut. Am auzit ca este horror, cat de horror e? Nu vreau sa imi sara nimic in fata sau sa fie personaje duse care mananca...? (mai mult)
Hey cum vi s-a parut finalul filmului A walk to remember? Mie una nu mi-a venit sa cred....chiar credeam ca o sa se termine cu final fericit.
Caut un film Se numeste Isenhart: Die Jagd Nach Dem Seelenfanger nul l- am gasit pe net am cautat vreo 2 ore l- am gasit doar pe 2 site pe care trebuia sa platesc ca sa ma uit la el si la fel...? (mai mult)
Sal TPU am si eu o problema urgent problema e ca nu ma pot uita la filme pe net cand intru pe un sitt de filme dau pe un film oarecare si imi zice ca serverul a refuzat conexiunea dau funda care ...? (mai mult)
Buna TPU.Am vazut mai demult un film dar nu mai stiu cum se numeste.era vorba desere niste oameni ce furau fetitele. Apoi le antrenausi le puneau sa se lupte intre ele.Si la sfarsit au ramas doar doua ...? (mai mult)
am vazut acum ceva timp pe prima tv un film era vorba despre o fetita mica care avea niste puterii si mama ei a luat- o si a fugit de langa tatal ei pentru ca acesta era un om periculos numai tin...? (mai mult)
(fundita) De cateva zile tot ma chinui sa imi aduc aminte de un film... Cand eram mica am vazut acest film. de fapt am vazut doar sfarsitul. Imi aduc aminte ca era cu Florin Piersic si se juca...? (mai mult)
Caut filme si seriale gen the walking dead, the killing, wrong turn, twilight Va rog cat mai multe :D dau funda!
SALL TPU Cine imi spune si mie niste anime cu fete dragute cu romance
Mi- am adus aminte de curand de un film vazut acum cativa ani, incerc sa- l regasesc dar nu stiu cum se numeste. Am doar descrierea actiunii: filmul incepe cu imagini de la aniversarea de 16 ani ai unei...? (mai mult)
Salut Prieteni ma puteti ajuta va rog mult cine stie cum pot sa ma uit la naruto shippuden toate episodele pe telefon sau sa- mi mearga animekage pe telefon dau funda celui care baga id meu de mess si ...? (mai mult)
Știe cineva vreun serial cu o fată puternică și fără sentimente sau ceva de genul ăsta?
Hei, as vrea ceva filme S.F gen Twilight, I am number four, Jumper, In time, The mortal instruments etc.
Niste filme cu tortura.sadice.ma poate ajuta cineva? in afara de saw,hostel,i spit on your grave, the loved ones.da cu tortura sa fie!
Heiia! Știți un film bun?;) De preferat horror. Mulțumesc anticipat; 3
Doar curiozitate :). Sunteti multumiti de castigatorul sezonului 3 din "Vocea Romaniei"? Care a fost clasamentul dorit de voi?
Cum se numeste filmul ala de pe Disney Chanel(nu cred ca am scris bine), in care era un baiat care ii placea sa faca surf si buniul lui era cel mai mere campion la surf de Hawaii, pana cand tatal copilului...? (mai mult)
Buna TPU. 1. Imi poate spune cineva cat costa un bilet la cinema city cluj? Vreau sa ma duc la filmul "The hobbit:Desolation of smaug" daca conteaza si e in 3D. 2. Si pot sa i- au si pe cineva de 11...? (mai mult)
cand (in ce zi) apare in cluj in mall la cinema 3D Frozen regatul de gheata? fundita
Ce anime imi recomandati?( nu imi plac cele cu amuzamentul la maxim)
Unde pot gasi soundtrackurile la filmul "Make your move",am cautat peste tot, va rog.
Hey, guys! Ce stiti despre serialul "El barco" (Vaporul)? Sezonul 3 va mai avea continuare? (episod 8, 9.)
.acum ceva timp am vazut un film si nu- mi amintesc cum se numeste.La inceput un baiat (la liceu/facultate) era in masina cu tatal lui, are loc un accident iar tatal lui moare.El sufera un soc...? (mai mult)
Niste filme de groaza bune?
Hey...Imi puteti spune va rog ce se intampla in episodul 18 din sezonul 2 din Alias (Truth takes time)...Nu pot sa il vad si stiu ca se intampla lucruri importante.Un mic rezumat.Multumesc anticipat....? (mai mult)
Hei, sunt putin nedumerita in legatura cu ceva... Exista cartea "Academia Vampirilor", si se va face serial sau doar film dupa ea?
Eu o sa dau in curand o petrecere in pijamale si as vrea sa imi recomandati niste filme bune gen: Lol sau Hangover. Ceva comedii haioase sau o dragoste intre adolescenti! Mersi!
Am 2 feluri de cs, cand intru pe 100 de servere merge si pe unul care il vreau eu se down resurse tot si dupa ma da afara din el fara vreo eroare de ce?, DAR IN SA MENTIONEZ CA PE ALTE SERVERE MERGE ...? (mai mult)
Ce alte anime-uri psihologice/politiste cum ar fi Deathnote sau danganronpa mai exista?
De 2 zile incerc sa imi amintesc numele unui film si nu reusesc. Actorii principali sunt 2 tipi, unul mai gras si unul slab si blond. Cel blond intra tot timpul in belele. Filmul are mai multe...? (mai mult)
Am auzit si eu despre filmul Cronicile Casterilor, merita vazut? Voi ce parere aveti despre el? Merita sa imi irosesc timpul cu el? :))
Spuneti-mi si mie va rog frumos niste seriale anime gen Wolf'sRain... stiti voi anime cu lupi sau vampiri. Sau gen Blood-C.
Este posibil sa apara Sezonul 2 din The nine livs of Chloe King?
Ce benzi cu Avatar the last airbender stiti! Benzile desenate adica : The promis, the search sau the first date le-am citi online altele exista?
Sti careva cum se numeste filmul din care au fost facute pozele? https://imageshack.com/i/ma9cjcj https://imageshack.com/i/g9ylfdj
Salut TPU? Imi puteti spune niste seriale bestiale de actiune care sa nu te plictisesti de ele? Am vazut Dexter, Prison break si Sons of Anarchy. Dau funda! Si daca se poate sa imi faceti si o mica descriere...? (mai mult)
Stiti cumva daca este Sezonul 2 din Wolf's Rain?
Ce parere aveti despre filmele Paranormal Activity 1, 2,3,4? Sunt foarte de groaza? Un scurt rezumat in parte?
Imi spune si mie cineva cum se termina Breaking Bad? Nu mai am rabdare, urmaresc serialul, dar vreau sa stiu cum se termina.
stie cineva filme de genul Sky of love, A walk to remember sau Sleepy hollow?
Heii! Imi recomandati si mie un horror? As prefera ceva cu spirite. :) Ceva de genul " the others" (Genial film).
Heii,imi poate da cineva idei de nişte seriale?
Ce credeti ca se va intampla cu Fast and Furious dupa moartea lui Paul Walker?
Metalul adamantiu din Wolverine chiar exista? Si unde?
Imi puteti spune si mie un film de actiune? Multumesc FUNDAA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
Monicamonic84 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!