Am 6 pui de pisica de o luna. le pun spre adoptie din iulie cine e interesat/a sa ma anunte. pisicutele nu sunt de rasa si neparazitate. astept msj voastre:*
cum pun animatii pe powerpoint...de ex. o animatie de pe site-ul asta:http://www.all-creatures.org/anan/index.html funda:)
Cine a intrat la duel, la Dansez pentru tine?
Cine stie cum sa iti dresezi un pui de perus?
De ceva timp caut pe internet catei rasa pug mops carlin.Si cel mai ieftin l`am gasit la 200 de euro.Ma puteti ajuta.sau nu stiti pe cineva care vinde pui de mops la un pret mai mic? Help :(
Ce stele au fost azi la disney chanel? dau funda
Motanul meu a disparut de 2 saptamani de acasa :( Oare mai sunt sanse sa se intoarca? :(
Vreau sa cumpar un boxer. Stiti cumva crescatori in Bacau/Iasi/Piatra Neamt/ sau prin zona, care sa aiba aceasta rasa? Nu vreau canise care sa creasca sute de rase precum canisa Kris, deoarece daca...? (mai mult)
Hey! mi-am luat un pui de pudel:D
Pentru cei care joaca metin2 am lv 41 cine ma creste ca dau bani numele de la avatar e Legolas22 si ID meu e bolba_florin uite va rog dau bani si fundita.
Care este animalutul vostru preferat? imi puteti face o descriere?
Hei! weekendul viitor as vrea sa ii fac baie cainelui meu. o sa il spal in vana, dar s-ar putea sa fie o problema. in ultima vreme ii cade foartee mult par si cred ca e din cauza schimbarii anotimpului,...? (mai mult)
Sall!:* ador catelusii si am conditi foarte bune:) cine vinde Yorkie Ceasca de ceai *maxim 40Euro Sau 100lei(un milion)*Sau spre adoptie m rog sau de vandut sa contacteze id> Mirela_nyy@yahoo.com Multumesc:) ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau doi hamsteri, rasa chinezeasca... o fata si un baiat. Ce credeti, se vor intelege? Am mai avut doi[rasa normala] doi baieti [cred] si se bateau foarte tare:))...si nu as mai vrea sa? (mai mult)
Am si eu nevoie de o colivie pentru papagali! Please cine are sa-mi introduca id de mess alex_wildcat99 in lista sa de prieteni dupa yahoo messenger.Raspunsurile sa contine culoare, marime si pret.Cine...? (mai mult)
Funda! Cum pot canta la microfon(incorporat in camera web) si sa se auda in boxe? de exemplu sa fac un karaoke si sa s auda si vocea mea in boxe...:(
Deci cand deschid pc`ul imi apare urmatorul scris. http://img810.imageshack.us/i/image0397.jpg/. dati click si uitati`va. nu pot intra in windows... dau funda
Bună! Aş vrea să îmi iau o broscuţă, însă nu ştiu nimic despre îngrijirea ei. În primul rând, cum este mai bine, să iei una singură sau două? Apoi, îţi trebuie un acvariu special?...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpar o maimut capuchin?
Hristos a inviat! Unde as putea gasi denumiri de insecte, cu tot cu imagini, pentru insectar?
Cum pot creea un Fan Club?;;)Funda.
Buna TPU.ro Am si eu o problema, ajutati-ma va rog :(. Am un catel metis si l'am luat dintr'un centru de caini acum 2 zile. Nu stiu de ce, e activ, sare se joaca, dar nu mananca, in afara de lapte...? (mai mult)
Cum se cheama prima melodie http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/roxana-ionescu-si-stefan-rebeja/video/14619
Vreu sa ma invat sa dansez, ce trebuie sa fac, sau sunt ceva lectii de dans pe internet, dati-mi va rog lincuri Mrs mult. O sera buna, dau funda
Yorkie cat de mare si paros se face maxim la maturitate? evolutia rasei/
A)Yorkie CE INALTIME ARE MAXIM LA MATURITATE? ii creste parul mare? B)Da cineva spre adoptie in bucuresti catei mici care raman mici? fara par mare si latos?
Detalii despre Yorkshire Terrier? plzz
Am doi perusi (femela si mascul) femela a facut primul ei ou acum 1 saptamana si azi l-a facut pe al doilea. Insa primul ei ou l-a spart putin de tot masculul... a ramas parca o mica gaurica in? (mai mult)
Am o nimfa de 7luni(cumparata de la5luni) si acu 5 saptamana. daca ii dadeam seminte din mana si le manca. ei bine, acu le ia si le da jos. ce sa fac?
Sall! cum se poate da o funda? adica pe ce trebuie sa apas pentru a trimite funda la cineva? dau fundita daca imi ziceti cum se face :)
Am un pisoias si la o saptamana si ceva inca nu a deschis ochii. E ceva anormal?
Am 4 pisicute (Bucuresti) care asteapta cu nerabdare sa fie adoptate. Au o luna si jumatate. Pentru poze si date de contact va las link-ul urmator http://camara-cu-margele.blogspot.com/2011/04/pisoiasi-de-adoptat.html...? (mai mult)
De ce nu pot incarca pe Youtube videoclipuri facute la Movie Maker? Mi se incarca si zice incarcare terminata si cand dau sa`mi vad videocipu nu merge.Imi arata asa http://i.imgur.com/2F8xB.png Cum...? (mai mult)
Doresc sa adopt o pisica sa fie pana intr-un 1 an, invatata la litiera si nu neagra. Date de contact la nr 0757814630 sau la yo_ancutza_nr1@yahoo.com.Valabil pentru cei din iasi! M-a poate ajuta si pe...? (mai mult)
Ziceti-mi niste proprietari de bichoni care vand ieftin din tara. please funda mare mare. promit!
Imi dati va rog cod webkinz? dau funda:p
Care e diferenta intr-un caine si un catel?
Cine stie dc nu mai merge rc.ladypopular.com? joaca careva? si s`o mai intamplat pana acum. FundaaA:X
Cum trebuie alimenteta o pisica care are pui?
Ce se intampla cu un pisoi in calduri care fuge de acasa, dar el a fost obisnuit in casa(il scoteam foarte rar, dar si at cu lesa):((:( ieri mi-a plecat pisicul de acasa... din cauza caldurilor se comporta? (mai mult)
Am auzit ca uneori pisica isi maninca puii, e adevarat, daca da din ce cauze?
Pisica mea are un pisoias, dar nu il gasesc. Ea toata ziua miroase un sac de faina putea sa se fi gindit sa-l ascunda acolo?
As vrea sa mi cumpar si eu un hamster cam cat costa stie cineva funda.
As vrea sa imi cumpar o maimuta capucin. nu stiti unde as putea asi una? ce acte le trebuie maimutelor?
am si eu o intrebare. si cine imi raspunde primeste fundita deci cum i tai unghiile unui papagal perus. am voie? ca am auzit ca sangereaza ce parere aveti?
Hei as dori sa imi cumpar un caine bichon alb fata... cine poate vindeeeeee mentionati prettul.
Vreau un catel, neaparat mascul, Stiam o fata care are 8 pui (4 fete. 3 baieti) dar baietii sunt ca si dati; (( a zis ca daca vreau femela o poate castra pe gratis, tatal ei lucreaza la un fel de adapost...? (mai mult)
Ii poti face baie unui papagal perus? cum?
Cine stie rase de caini mari? De exemplu ca acestia http://www.craiovaforum.ro/cafenea/cei-mai-mari-caini-din-lume-395127.html... bine. nu chiar asa
Am un catel(fetita). este pui.10 luni are.si e pittbul.nu e chiar pittbul pur. a avut viermi cand era mica dar am tratat-o. s-a ingrasat apoi a slabit brusc... ce sa fac.am vazut ca daca ii dau mai? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?