O noua petitie care are in vedere vanatoarea in captivitate din Africa de Sud. Petite: http://www.secureconnect.at/patrulabute.eu/petition/100512/index.php Informatii : http://www.vier-pfoten.ro/website/output.php?id=1235&...? (mai mult)
Peste doua luni o sa primesc un catel si as vrea sa stiu niste sfaturi despre cum sa-l ingrijesc(ce mananca, magazine de animale, hainute, etc.). Va mai spun ca este pechinez si ca mai trebuie...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum e o calatorie cu balonul de aer cald? Daca este cineva de aici care a facut o plimbare cu balonul, as mai vrea sa stiu cum este si cel mai important sa stiu care al fi pretul...? (mai mult)
Stiti un site unde pot gasi toate informatiile despre perus? as vrea sa gasesc si un forum,, bun". iar daca stiti ceva despre ei, sfaturile sunt binevenite.multumesc p. s. fundaaaaaaaa!
Numele meu este alexandra! doresc sa va pun o intrebare! De ce hamsterul meu care este pui nu vrea sa se joace si sa fie activ? si cum il fac sa fie mai activ si mai jucaus?
La cat ajunge un caine Akita Inu un Pomeranian sau un Chihuahua. Vreau raspunsuri bune. Funda
Vreau sa adopt un catel Bishon Havanez sau Bishon Maltese Funda.De unde pot sa adopt? Please unii oameni au vreo 4 catei de rasa iar eu u am niciunul va rooooog. Dau funda maaaare+ vot oricee.Imi doresc...? (mai mult)
Buna dimineata, TPU.ro! Imi doresc de multa vreme un catel si nu stiu ce sa mai fac pentru a il putea avea (trebuie sa imi conving tatal sa ma lase sa tin un catel) vreau sfaturi cat mai urgent! voi...? (mai mult)
Donez pui pekinez bucuresti
De ce torc pisicile?
Toţi bichonii frise cresc cu atât de multă blană:))? Adică, cu aceeaşi freză:))? [IMG]http://i56.tinypic.com/21jwtmp.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/rvzlas.jpg[/IMG]
Cine ma poate ajuta cu cateva nume de catei, de fetite, va rog! FUNDOI!
Ce nume pot pune unui caine maidanez maro cu putin alb pe botic? (baiat) funda!
Care e cea mai scumpa rasa de catel? cam cat costa?:d
Pentru chitaristi: Am un Roling's negru luat de la Magazinul Muzica. Il am de 1 an, dar cant la el klumea doar de 4 luni. A stat doar in husa. Ma rog, ideea e alta: e normal sa mi se ia vopseaua de pe...? (mai mult)
Ma puteti ajuta imi plac mult caini. Mi-as dori unul akita cum o conving pe mama sa ma lase sa cumpar unul?
are cineva shih tzu, cum este ca si catel, adica cum se comporta, este jucaus, cam ce mananca, se dreseaza usor si mai multe va rog help... FUNDA:D:X
Cum sa setez un aparat foto nikon coolpix l110 ca sa fac niste poze mult mai calitative si artistice?
Vreau si eu cateva exemple de poze artistice[vreau sa imi fac si eu] cine da si ex primeste FUNDA!
Nu stiti se poate face aceasta coafura acasa fara de lac sau diverse ustensile, daca da atunci puteti sa-mi dati un video. Funda+ vot+ o sa va socot raspunsule si intrebarile folositoare sau de nota 10 http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_06_2009/post-47864-1244404125.jpg...? (mai mult)
Heei TPU! As dori sa-mi spuneti ceva : Daca v-ati lua un caine Bichon, ce fel de Bichon ar fi? Eu mi-am porpus sa-mi cumpar unul Havanez, dar voi? Deci Bichon : Havanez, Maltez, Bologneze, Frise?
Salll TPU! Am o problema cu Messengerul meu: de muult timp nu mai merge sa scriu, adica eu scriu dar nu imi apare ce am scris pe "fundalul" ala! Funda si Vot!
O chinchilla poate sa fie dresata? Metodele de pe internet nu au mers.
Hei. Faceti-mi va rog un top cu 20 de desene animate care va lipsesc cel mai mult. P. S: Am 15 ani, deci tot pe aici sa fiti si voi! :)) Fundita!
Vreau un site, unde pot cinta karaoke GRATIS si sa se inregistreze ceam cintat...adica sa aud dupa aceasta cintarea, si cu punctaj daca se poate...stie cineva? sau macar asemanator
Buna! [Pentru detinatori]In curand o sa am, un Cocker Spaniel si as vrea niste sfaturi despre cresterea lui, educarea si toate cele. PS: Ce le de pe Google le-am citit pe toate. Dau funda si voturi
Voi de parere aveti despre cainele Chiuhauha? Mie mi se pare o rasa foarte dragut. Si daca imi puteti spune si la ce pret ajunge rasa aceasta. Cei mai buni fundita. Si vreau un pret adevarat,...? (mai mult)
Cine are pui de pug(mops) de vanzare?
Prin ce se inmulteste veverita
Urgent! Dau fundita! Imi puteti spune si mie cam cat este hamul asta http://www.petshopmania.ro/index.php?kategoria=122& termek=12377? Adica la ce se refera 23-34 cm? Pentru caini intre 23 si 34 cm lungime? Si...? (mai mult)
Eu am doi hamsteri, mancau mar dar cand am inceput sa le dau morcov, nu mai vor mar. Cer ajutor, cum sa-i fac sa manance mar? Mersi!
Am un schnauzer mijlociu de 3 ani si jumatate, mascul exemplar superb, inda am o problema: Nu gasesc sub nicio forma fetite si nici nu vreau sa am pui de la el, doar sa il linistesc.imi...? (mai mult)
Ce as putea face cand ma plictisesc sau sunt trista? Funda:D
Daca iubesti animalele si esti inpotriva cruzimii asupra lor adauga`ti semnatura aici : http://www.ptroa.co.il/petition/index.php Cei care sunt mai speriosi de fel, nu e nevoie sa va uitati si la videoclip...? (mai mult)
Cumpar Bishon Havanez sau Bishon Maltese cam cat costa? Dau maxim 200 lei.Funda.Please unii oameni au vreo 4 catei de rasa iar eu u am niciunul va rooooog. Dau funda maaaare+vot oricee
Cine imi da si mie o poza cu Caniche? Dar sa fie adevarat.
Doresc sa adopt si eu un hamster sunt din constanta. daca nu vrea nimeni sa imi ofere unu il cumpar, daca nu macar niste idei link-uri de petshop de unde pot lua un hamster multumesc
Stiti o solutie pentru sters blanita din jurul ochilor la Bichoni care sa dea cu adevarat rezultate? Am un Bichon Maltese de un an si 3 luni si are blanita patata in jurul ochilor. Nu-mi place cum arata...? (mai mult)
Are cineva pug? Cum este, ca si catel? E mai bleg sau e neastamparat? Este, intr`adevar, sensibil la tonul vocii (adica intelege ca nu are voie sa faca ceva daca ii spui pe un ton mai sever)? Se ataseaza...? (mai mult)
Am un caine Husky Siberian mascul si caut o catelusa de aceeasi rasa pentru imperechere.Contact la adresa de mail:Lady_Gaga.Andra@yahoo.com.Va multumesc!
Unde gasesc agrafe pentru catei in craiova?
Un exemplu de urmat: Maidanezii din Popeşti Leordeni au fost sterilizaţi pe bandă rulantă http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/801547/Maidanezii-din-PopeaaAzti-Leordeni-au-fost-sterilizaaati-pe-bandAA-rulantAA/ Dacă...? (mai mult)
Stie cineva care e cea mai mare rasa de iepuri? urias german, urias alb, belgian sau cum naiba ii zice si la ce greutate ajunge?
Voi ce animale aveti acasa si ce nume au? Incep eu! -5 caini:un shar-pei pe nume Rich, o yorkshire terrier toy pe nume Kaya, un beagle pe nume Jack, un bichon maltez pe nume Hector si o lagotto...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot sta in maini?
Am un perus pui nu stiu ce sex este puteti sa ma ajutati? Pls!
Imi spune cineva cum pot sa stau in maini?(mai mult de 4 secunde)Cine ma ajuta dau funda!
Nu stiu ce sa fac de o saptamana catelusa mea de un an are o bubita pe limba de culoare alba poate fi o tumora sau ceva grav?
In curand voi fi stapana unei soparle...si nu stiu cum trebuie amenajat terariul pentru aceste...Ma puteti ajut?
Da-ti-mi niste idei pentru blog va rog! dau funda+voturi pentru cele mai bune idei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.