Buna da cineva vreun puiut de porcusor de guineea prin bucuresti?
Va rog mult sa ma ajutati!:)Am mare nevoie de modele pentru haine de catei... Daca stiti vreo poza sau vreun sait va rog sa mi-l dati. Voturi iar cele mai multe FUNDA!:D
Există vreo şansă ca un bichon frise să ajungă la maturitate la 3, 5 kg? Dar la 4 kg? ajung numai la 5 kg? Răspundeţi cei care ştiţi. Funda.
Cele mai dragute nume de catelusi iau funda:))
care imi da si mie o poezie in engleza max 2 strofe si cu traducere(optional) va roooooooooooooooooooooog
Buna! TOATE fetele care joaca stardoll...ma puteti ajuta va rog? era o fata pe care o credeam prietena mea si imi stia parola de la un cont de stardoll pe nume: ciara99lady...MA PUTETI AJUTA SA-L IAU? (mai mult)
Am o nimfa de aproape 3 ani. Vanzatorul de la pet-shop mi-a spus ca dupa 6 luni ar treui sa inceapa sa vorbesca(repete)... dar se pare ca nu a fost asa...Intrebarea mea este daca nimfele chiar pot sa ajunga? (mai mult)
Buna`! Cine este din IASI?:P...si are pisiciii:X:X de vanzare/sau gratis nu neaparat de rasa.:-J. iubesc foarte mult pisicile.nu mai conteaza cum arata.:*tot un suflet mic are...:D
Buna are cineva de vanzare un bichoon? please
Dati-mi si mie un site(comunitate)de italieni unde ei vorbesc despre servere de metin2 pvp italienesti! Am mare nevoie! Va rog!
Spuneti-mi si mie ceva despre comunicarea pasarilor.sa fie cat mai mult va rog. funda si vot si raspuns la intrebarile voastre etc.(imi trebuie pentru un referat la bio)
Buna:* as vrea sa adopt un catel. Nu conteaza rasa doar sa fie talie mica/mijlocie pentru ca locuiesc la apartamentsad. iubesc cateii! imi sunt asa de dragi va rog ajutati-ma daca cunoasteti pe cineva...? (mai mult)
Vreau sa ma sfatuiti.Deci intr-o zi la scoala, la ora de fizica profesoara ne-a impartit niste lucrari care le-am dat.Eu am luat o nota buna, dar cand profesoara m-a strigat mi-a gresit numele.Deci...? (mai mult)
Cine are numarul 4 din Mari Corabii de vanzare? sa fie sigilat.
Buna:* as vrea sa adopt un catel. Nu conteaza rasa doar sa fie talie mica/mijlocie pentru ca locuiesc la apartament:(. iubesc cateii! imi sunt asa de dragi va rog ajutati-ma daca cunoasteti pe cineva lasati-mi...? (mai mult)
Am si eu o problema pe care nu as vrea s-o public si as dori ca cei care doresc sa-mi dea un sfat sa ma contacteze pe privat pentru a le spune despre ce este vorba.Ca sa zic, in mare e vorba de un...? (mai mult)
Are cineva cod webkinz nefolosit? va implor mi-l dati?
Cum credeti ca se va termina fc steaua-dacia chisinau? forta steaua
Va plac cainii? de ce?
Ce animal va caracterizeaza?
pe siteul http://www.imvu.com/ daca dowanladez jocul sa am joc se intampla ceva trebuie sa platesc ceva ca scrie un deva Yes, give me 500 credits asta si asta Create Account/Download
Cumpar buldog englez pot oferii maxim 400 ron? cine are sa ma caute la flo_2607@yahoo.com
Cine imi da niste site-uri da invatat germana?
Cabinet medic veterinar brazlasu stiti cumva unde il gasesc
Este adevarat ca inebuneste rottweilerul? Daca da la ce varsta? Ms
Am si eu o problema. Se apropie ziua mea si vreau sa primesc un iepure. I-am spus lu' mama si zice ca este imposibil. Motivul: stau la curte cu mama, matusa-mea, unchi-miu, vara-mea si bunica-mea....? (mai mult)
Credeti in wicca?:D
Heyy TPU:*! De unde as putea descarca\invata online(gratis)sa cant la chitara?;;). De preferabil download:P.Thanks^^.FUNDA!
Pisica mea... a venit acum seara sa ii dau sa manance si statea langa castron si miorlaia. cand am luat-o sa vad de ce miorlaie am vazut ca i s-a strambat gura :|Din ce cauza:| ce as putea sa ii fac. i? (mai mult)
Vreau sa am o soparla ca animal de companie dar mama imi zice mereu "Iti vei lua un animal de companie peste cadavrul meu!". Nu are incredere in mine si nu ma crede suficient de responsabila...? (mai mult)
Buna TPU :] Stie cineva site-uri cu idei handmade in afara de ilovehandmade si breslo? Multumesc :]
Bună TPU!; ; ) Eu am un căţel şi, dragei mele surori, nu'i convine ei ceva 8-| T_T. Când eram eu la şcoală l-a dat afară şi, sărăcuţul, a stat in bloc până am venit eu :-. ...? (mai mult)
:) Si-a comandat cineva revista "Mari corabii"? Daca da, in cat timp a sosit? Multumesc
Ce parere aveti despre cateii de buzunar bichon? cam cat de mult cresc?(Dau funda pentru cea mai buna descriere:X)
Am o catelusa care este rosie la burtica are 10 luni. ce sa fac? funda!
Dau gratis pekinez.:| Daca vrea cineva.
îmi puteti zice o propoziţie care să conţină verbul a spune?
Pisoiul meu are 10 luni si de vreo saptamana se freaca de tot mobilierul de prin casa.Nu pot sa il castrez acum, pentru ca urmeaza tratament dupa o alta operatie.Stie careva vreo solutie pana trece de...? (mai mult)
vreau sa imi spuneti cum pot sa tai unghiile cainilor? fundita
Problemeee! Pisica mea e in calduri si saraca tot face MIAUUUUUU, MIAUUU! De curiozitate sora mea care are 10 ani s-a uitat la funduletul ei si ii curge ceva alb da e numa o picatura(banuiesc ce e )...pana? (mai mult)
Buna TPU prietena mea are un perus care este foarte cuminte, sta pe pat, i se pune pe umar, o ciuguleste de ureche, cand il scote din cusca se intoarce singura si nu se sperie deloc de ea. In schimb...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de skateboarding si as cam avea nevoie de ceva tutoriale pentru incapatori si inf cam ce miar trebui.Cine poate sa ma ajute? Dau funda si vot garantat
Ce am putea sa ne jucam? suntem 3 persoane, ce joc ar fi mai potrivit pentru acasa?
Am un bichon de 6 luni, l-am luat de la cineva care il crestea la curte. Cum imi pot dresa sa nu isi mai faca nevoile in casa? Il scot afara dar mereu imi face surprize in timpul noptii.
spuneti-mi si mie un site ca sa fac un website sau blog in afara de:Weebly, Webs, Piczo, Blogger Tablou de bord, ...etc.Funda!
Am si eu o problema:Ziua mea se apropie si vreau sa primesc un iepure. I-am spus lu' mama si mi-a spus ca e imposibil.Motivul:stau intr-o casa la curte cu mama, bunica-mea, matusa-mea, unchi-miu...? (mai mult)
Am o pisicuta de 5 luni, si azi cand m-am jucat cu ea, ea are tendinta sa muste, m'a muscat destul de rau si cand am tras mana, a cazut un dinte... ii mai creste altul? sau saracuta o sa ramana asa
Hey buna TPU! As vrea si eu mai multi prieteni pe YouTube, prieteni care sa-mi citeasca poezioarele carora le-am facut video-uri. Cine ar vrea sa-mi lase aici lick-ul de la profilul sau, iar eu...? (mai mult)
vreau sa stiu mai multe despre rasa beagle. cine are sau a avut un beagle de mic sa imi spuna si mie despre comportamentul lui, daca latra excesiv cum se spune, cam cat de inalt este, cat de...? (mai mult)
Vreau un caine si stau la apartament numai cu mama, si ei ii plac patrupezii, dar totusi ezita cand ii spun ca vreau sa imi cumpar unul. Banii pot sa ii strang si singura[da sunt constienta ca is in jur...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!