La ce ma gandesc? Dau fundita!
Care pisici sunt mai cuminti si afectuase? masculii sau femelele?
Heii! Care esti din Simeria si te sti la filmat si ai camera video buna? :)
Imi da'ti va rog nume de caini masculi? :P dau funda pentru cele mai multe :*
Va rog dati-mi si mie un link de pe car pot sa descarc mall world plzz dau fonditza, fot, bifez la destept hai ca. mi trebuie repede:D
Care din urmatoarele rase de caini ati alege-o? : Bichon, Pechinez, Si-tzu
Stiti cumva cum sa castig la jocul yugioh power of chaos, asa, din prima? Vreau sa spun ca cand intru sa joc sa castig imediat. Am tot vazut pe youtube si nu stiu cum sa fac. Ma puteti ajuta?
Salutari Sint nou in cresterea gainilor rasa BRAHMAN HERMINAT DESCHIS, am 4 puici(gaini?)care au circa 8 luni, iar pina acum nu au ouat Ieri am vazut cocosul cind a calcat o gaina Intrebare in cit...? (mai mult)
Bichon maltez sau frise vreau sa stiu ce preturi aveti pentru al vinde sa fie pui eu sunt din arad?
Vreau niste jocuri pentru pc... cele mai faine pe care le stiti... dau funda :D
Salut, De 2 saptamani ma duc la inot la un bazin. Faza e ca stiu sa inot de mic, dar doar deasupra apei. Nu prea imi place sa inot sub apa... Care-i diferenta de inotat sub si deasupra apei? Are? (mai mult)
Sunt pasionat de culturis.si vreau sa cumpar niste proteine si anume "izolat proteic din soia", stiu ca are o compozitie mare de proteine si de aceea o prefer. vreau insa sa stiu cum e cel mai bine sa...? (mai mult)
Stiti vreo lista de jocuri care merg cu joystick`u!?
Cine imi da si mie retete speciale de haine pe webkinz dau fundita cine da cele mai multe.
Stie cineva din ce rasa face parte cainele din ultima reclama la pedigree.il chema rex ii mare si alb, are o digestie sanatoasa. lasa dovezi solide?:))
Am incercat sa instalez sims3 pe laptop dar zice ca placa video nu e buna.sa cumpar cd-ul sau ce as putea sa fac? funda!
Va rog frumos cine poate sa imi dea un cont pe ikariam level 10 dau funda :D
Ma alatur si eu apelului altora, daca iubiti animalele va rog semnati petitia http://www.ptroa.co.il/petition/index.php p. s.:aveti grija cu filmul, nu e pentru oricine.
Hey TPU:X. Urgent! am gasit o pisica, de fapt ea a venit pe scara unde eu locuiesc. si nu are stapan. e un pic cam batrana, iar parintii nu ma lasa sa o tin in casa pentru. ca are si purici daca sta afara...? (mai mult)
Mi-am luat azi 2 porcusori de guinea si unu sa obisnuit cu noi celalalt(fata)se sperie si izbucneste din loc cand vreau sa ii scot. Ce trebuie sa fac?
Hey, ce mai faceti? Stiti cumva vreun loc unde pot face Dans Contemporan sau Jazz Modern? Am 13 ani si fac gimnastica ritmica.Va roog mult daca stiti spuneti-mi si niste detalii.Mersi mult:X:*>:D
Cum as putea sa scot scrisul de pe tricouri...gen faza cu fierul de calcat dar aia se foloseste la imprimat...as vrea sa stiu cum sa scot. ma puteti ajuta?
Salutare TPU imi puteti raspunde la aceasta intrebare:Cum sa fac Tournament points pe The Wrestling Game?
Buna TPU. Sunt o dansatoare tare buna si vroiam sa va intreb : stiti vreo melodie pe care s-ar puea face o coregrafie? ceva cu multe accente probabil.Sunt intr-o trupa de dans si daca dansul este bun, ...? (mai mult)
Am un caine cam nebun sa spun asa si cand merg afara si cineva intra in curte il musca si cand nu sunt si vine cineva sta si se uita la el/ea de ce face asta?
Mi'am luat un chihuahua e fetita ce sa fac? are o tona de energie sare in sus uneori ma musca:))are 2 luni jumate e o scumpete face pe pampers deocamdata :xcum sa o invat sa fie mai cumintica?:))mersi
Mi'am luat un pui chihuahua fetita ce nume sa ii pun? cel mai frumos ia fundita:xms
Sall! Cum se numeste "noul" comentator de wrestling pe Sport.ro? Este Mihai Brasoveanu si inca unu... cine e? Ahaaaa si nu este nici Gabriel Guguianu
Vreu un sfat.Doresc sa imi iau un pisoias, dar nu stiu dupa ce criterii sa aleg rasa, sexul.Stau la apartament. Vreau niste sfaturi despre cum imi pot ingriji pisoiul. Ce jucarii, accesorii...? (mai mult)
Am stupi de albine, dar nu stiu cum sa ii ingrijesc! Ce sa fac, dati-mi link-uri,
Unde as putea sa imi public acest linc http://concurs.eza.ro/concurent-lucyan.html ca sa ma poata vota lumea? cu massurile si pe blog nu mi se pare suficient:|
Heyy TPU! Este bine sa tii un caine in casa? Motivati!
Buna la toti! Vreau si eu sa invat sa merg in mainii, am incercat de 100 de ori si nu prea reusesc sa-mi tin echilibru :(( cine ma poate ajuta si pe mine multumesc si baga id killforyou97
Sall! Cum se numeste "noul" comentator de wrestling pe Sport.ro? Este Mihai Brasoveanu si inca unu... cine e?
Am o intrebare in legatura cu viata unei pisici de apartament. Cat de des trebuie schimbat nisipul din ladita cu nisip? Se gaseste nisip de cumparat in comert? cam ce pret are si cata cantitate trebuie...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare in legatura cu viata unei pisici de apartament.Cand stiu ca pisica are nevoie de a manca iarba si in ce cantitate.
Stie cineva codurile bonus de azi la farmerama? Fundaaaa:*:*:*
Cine imi da gm pe un server cu hamachi? am experienta. ajut playeri cu :lv /a nume jucator 99... yang /set nume jucator gold 999999999 si grad /set nume jucator align 2000000000 si npc de arme legendare? (mai mult)
Unde pot gasi hainute pentru pisici? sunt din suceava.sau de pe ce site le pot achizitiona?
I-am gasit motanului meu o "iubita". Dar am o intrebare: trebuie sa il ducem noi pe Smigle la pisica sau sa vina pisica la el acasa? Pentru ca am auzit o gramada de teorii, dar nu stiu ce e bine....? (mai mult)
Mi-a zis cineva ca exista anumite pastile care se administreaza motanilor cind sunt in calduri, asa este sau a facut mistou de mine? daca intr-adevar exista va rog sa-mi spuneti cum se numesc si cit costa...? (mai mult)
Am un motan in virsta de 9luni pe care nu l-am lasat afara deloc eu stau la bloc si imi este frica sa il las afara din cauza cainilor, problema este ca lasa prea mult par si nu stiu ce sa fac, de mancat...? (mai mult)
Ce telefon cu Touch Screen pot sa imi iau dar sa nu fie mai scump de 700 de lei :D
Cum pot vinde timbre din anii 80', colite, colectii?
Cum schimbi numele unui magazin in cityville, pe facebook? Multumesc!
Cine imi zice si mie multe nume de catei pentru fetite? Funda!
Câinele meu mă muşca din joacă! Ştiu că este mic, dar muşcă foarte tare:| Nu mă pot juca cu el din această cauză. I-am cumpărat jucării, dar degeaba:-L Un sfat, ceva? Mulţumesc!
Dupa operatia de cataracta la pisici, ochiul isi revine la normal? fara sa mai ramana urme? raspuns rapid va rog!
Dupa operatia de cataracta la pisici, ochiul isi revine fara a ramane urme? fiind ca si inainte de a aveam?
Hey :) As vrea sa va intreb cum vi se pare revista Cool Girl(CG). Intre ce varste e revista? Cum e ca si continut? In paralel as vrea tot sa va intreb cum vi se pare revista "H2o adauga apa" daca ati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!