Va implor, ajutati-ma! Stiam odata un joc care nu mai stiu cum se chema...si trbuia sa-ti faci propria poveste.Si aveai un personaj, si mai multe obtiuni de cintinuare, ori te duceai in parurea XXX,? (mai mult)
Da timi va rog un cont de imbracat papusi ca eu nu stiu dati-mi va rog! PLZZ!?
Are cineva idee de vreun magazin de carti de joc(profesionale) prin Bucuresti?
Cei care aveti hamsteri...de cati ani ii aveti? sau cati ani va trait hamsteru?
Cineva care stie bine sa instaleze The Sims 3 High End Loft Stuff. Id please! Nu reusesc! Va rog ajutati-ma!
Cum pot downloada Counter Strike? Va rog un link, instructiuni de instalare, de facut cont si ce credeti ca imi va tr... P. S. sunt incepatoare... FUNDA PRIMUL RASPUNS FOLOSITOOOR!
Am si eu o intrebare in CS 1.6 cum se pun scuturile alea din zombie mod?:-/ Si daca imi mai puteti zice si mie cum iti faci propriul server in zombie mod? eu am incercat dar nu am reusit:((
Stiti parole pentru sims 2? celle mai multe (care functioneaza )funda!;)
Pls help! cine are cont lady popular lvl mai mare ca...8? dar nu il mai foloseste...pls! FuNdItSa:*
Eu am o gramada de animalutze cum ar fi caini si pisici dar nu obisnuiti. si ei nu se comporta calumea. ce trebuie sa fac?
Exista vreo posibilitate prin care as putea downloada vreun video de pe youtube? Cu ce program? Daca stiti vreunul online, v-as ruga sa mi-l dati, daca vreti. Multumesc mult! Va dau fundita si voturi!
. Acum vreo 3-4 luni mi-am cumparat un papagal de la magazin. Acolo mi-au spus ca e baiat dar arata ca o fata... Astazi am avut surpriza sa gasesc un ou pe niste haine. Deci este fata... dar? (mai mult)
Ce parere aveti despre http://freehdwall.blogspot.com/ ce categorii noi ati vrea sa vedeti. TKS
Imi puteti spune de unde pot cumpara Pad Copic (bloc special de desen pentru aceste markere), Multiliner Copic SP si Markere Copic? Un site sau un magazin de unde poate ati cumparat si voi si sunteti...? (mai mult)
DACA imi pun perusa la imperechere, trebuie sa o mut in alta cusca de mascul? sau ii pot lasa cu pui cu tot in aceeasi cusca?
Ajutati-ma sipe mine... fundita. spuneti-mi si mie despre jocul kaneva. l-am instalat si nu stiu ce sa fac. pls fundita.si cum fac sa ma asez pe scaun? sa stau in pat?
As vrea sa intreb daca stie cineva un Sims Stories.Adica stiu colectia normala dar asta?! fundita! Ms
Azi mi-am luat cartea " Maini inzestrate " scrisa de dl dr Ben carson dupa ce am aflat uimitoarea sa poveste vreau sa o citesc pentru ca m-a uimit povestea lui de viata. 1. Daca stiti, dl Ben Carson a...? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri cum ar fi PLAY LOVE AND DEATH dar fara timp?
Cine stie cum se poate juca pro evolution soccer online, nu conteaza care , da fara dvd original dau funda!
Fac parkour de vreo 2 ani, sunt din Galati si de anul trecut prietenul meu cel mai bun a plecat in Italia si nu prea mai am cu cine sa ma atrenez, daca s-ar putea sa imi dati si mie idurile voastre daca...? (mai mult)
Cum vi se pare poza desenata de mine va place?
As dori sa imi fac un nou id de mess dar nu stiu ce parola sa pun... voi ce parole va-ti pus la yahoo? App spuneti-mi numele vostru de IMVU daca jucati
De unde pot dowloads nfs most wanted?
Daca sunt vip pe imvu cum pot afla parolele la conturil; e persoanelor? Spuneti-mi cum! Ca eu mi-am pierdut contul dau fundita daca imi spuneti cum!
Care sunt PARTICULARITATILE DESCRIEREII? Stiu functiile descrierii dar particularitati.nu prea inteleg ce ar trebui sa fie si nu am gasit nicaieri. Va rog ajutati-ma! (Fundita :) )
Raspuns urgent am nevoie de credite pe imvu, Care imi face fundita si anuntatima prin mesaj ca sa dau contul...este nou...
Am o catelusa de 16 ani care tuseste tot timpul
Cu o saptamana in urma am primit un pui de ciobanesc german mascul de 1 luna. Am vazut poze cu parintii care sunt negru cu maro. El e negru complet cu o pata foarte mica de alb in piept. Credeti ca si-ar...? (mai mult)
Voua va plac pisicile? De ce?
Caut vecini pe farmerama. nume vladtheripper
La Sims 2 cum poti sa te transformi in varcolac sau vamipir, ca scrie doar cum sa te transformi inapoi in om. Funda la cel mai bun raspuns.
Am gasit in farmacia veterina un praf pentru deparazitarea cateilor se numeste ECTOCID, si nu este atat de piperat la fel ca celelalte produse. As intreba daca a folosit cineva acest praf si daca...? (mai mult)
Buna TPU vrea cineva sa ma ajute va rog? Intrebarea mea este cum fac un server de joc online va rog ajutati-ma
Buna TPU Azi am nevoie de ajutorul vostru.Eu cant la chitara, am 12 ani si invat cu un profesor bun dar dupa 4 cantece invatate mi-am gasit alt hoby dar acum m-am gandit sa ma apuc din nou asta e problema...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca un peste este mascul sau femela?(beta splendens si gurami pui). Si inca ceva, am 3 beta care tot stau in spatele filtrului si eu cred ca lor le e frica de pestii mai mari. Voi ce...? (mai mult)
Hamsterul meu face niste zgomote ciudate, seamana cu scartitul unei usi si nu stiu de ce face asa :| Cand m`am dus la el s`a speriat. Ce are?
Ce parere aveti despre numele de "Smecher" dat unui caine care mananca sobolani?
Cum vi se pare malamutul de alaska...cine imi da cele mai multe inform. si folositoare despre el primeste funitsa:X?
Am o intrebare pentru cei care canta la chitara... Vreau sa ma apuc sa cand la chitara. Sunt in clasa a 8-a si parintii spun sa astept pana la vacanta de vara si atunci sa ma duc in oras la mine la clubul? (mai mult)
Cine are caine husky(mare, pui)?:)) :o3 :@) :o3
Ce hobyrecomanzi unei fete de 12 ani?
Vreau sa-mi cumpar perusi... As dori mai multe sfaturi (despre hrana, reproducere, ingrijire, la hrana cateva marci si ce contin: cu ce va hraniti voi papagalul) multumesc mult
Am nevoie de niste indici pentru stardoll cum ar fi niste siteuri de lucruri gratis, cum pot sa ma fac supestar fara sa platesc etc... dau funda si nu uitati pe stardoll ma numesc Julia_Candy sa? (mai mult)
Citrinul este piatra semipretioasa sau pretioasa?
Ce rase de catei de talie MICA va plac cel mai mult? Ce imi recomandati pentru apartament? Ma gandeam la bichon, dar nu mi se mai par asa de draguti cand ajung la maturitate:-s...Multumesc! Funda:)
Cum imi schimb numele pe Hi5? Vreau raspuns urgent!
Care stie niste jocuri antiplictiseala exemplu lady popular dau funda!
Cum recunosc sexul unui hamster?
Imi dati informatii despre : vidre, furnicari, morse, lei de mare, foci, balena albastra, orca, rechin, crab, melc? Cine da cele mai multe informatii primeste funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Mirela0522 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.