Adminuistratorul TPU Raluca, mai este pe site?
1.Imi dati informatii despre suricate? 2. Dar despre dinozauri? 3.Care e diferenta dinte o suricata si mangusta? 4.Yeti sau bigfoot? 5.Bivol sau bizon? 6. Ce dinozaur alegeti din : Triceratops, Tyrannosaurus...? (mai mult)
care imi zice cum pot sa folosesc hack + 9 la metin2? e in germana si nu-s cum sa-l folosesc il am descarcat in pc. merge da nu-s cum il fac sa-mi facaarme si armuri + 9 funda aa da si idu meu...? (mai mult)
Voi ce hobby-uri aveti? Si ce animal va place cel mai mult?
Care imi poate trimiti adrese de unde pot cumpara porumbei?
Imi puteti spune cam cat ar costa o pereche de porumbei rotati? din aceea pentru nunta
Cine imi da si mie un cod webkinz nefolosit? Va rog.
Cine poate sa imi dea si mie niste links cu half life 1 blue shift si oposing force? FuNDa
Buna filme ca the grudge nu mai sunt? Adica asemanatoare[horror]. Dau funda
Care imi recomanda si mie un Counter-Strike ce merge jucat pe net, dar si cu botzi? Funda:P.
Am nevoie de ajutor vreau ff mult un porcusor de guineea sunt super haiosi si dragutei dar mama zice ca sunt sobolani si ca miros urat etc ce pot sa-i spun sa o conving ca sa-mi ia unul? raspunusl care...? (mai mult)
De ce simt nevoie de bautura? Chiar daca am 21 de ani?
Salut am un labrador si vreau sa-mi mai cumpar un husky intrebarea este s-ar intelege bine cainele husky cu un labrador?
Chiar daca am 21 de ani? De ce simt nevoia sa beau?
Cum sa pot sa imblanzesc un papagal este de rasa nimfa il am de 2 ani odata l-am inblanzit era foarte dragalas dar dupa ce am plecat in italia el a stat cu bunica sh iar a inceput sa se comporte urat (Care...? (mai mult)
Stie cineva de unde apare eroarea la daemont toolz 1500 aia care apare cand incerci sa bagi virtuale
Ce parere aveti despre:http://mitzusicutzu.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00& updated-max=2012-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00& max-results=22? Am facut acest Blog azi...? (mai mult)
Bunaa. Aveti idee unde pot sa fac cursuri de chitara, sambata dupa-amiaza, in Bucuresti, drumul taberei?
As vrea sa imi iau un animal dar nu stiu ce animal.As alege intre caine si hamster, dar nu ma pot decide. Tu pe care l-ai alege?
All este adevarat ca Justin Bieber (JB) este un om de 51 de ani cu masca? :)
De unde pot face rost de plastilina care se-ntareste la temperatura acmerei gen cea de pe site http://www.colorit.ro/products/pasta-modelaj-colorata-si-o-2-S08001.html?
Deci.cand imi trimite cineva un link si dau click pe el imi da eroare.trebuie sa copiez linkul si sa ma duc in mozzila de ex.si sa dau paste sus... dc nu merge sa intru direct cu click? dau funda
Cine va castiga balonul de aur anul asta?
Intrebare pentru baieti : ce fete preferati cele blonde sau cele brunete? P. S eu sunt blonda :D
Am o catelusa de 4 ani caniche ee fetita nu`i castrata dar o sa fie atata mananca si tot slaba ramane. ma refer ii se vad coastele si atata mananca de nu pot eu :)).:(( ce are?
Cum e normal sa merg cu rolele? Stiu ca e o intrebare prosteasca... Dar am role STS si pun rolele putin mai mult inclinate spre interior si nu stiu daca e bine asa, si cu rolele alea alunec bine si repede? (mai mult)
Dau fundita celui care imi da si mie link pentru download windows media movie
Voi credeti in yeti? Dar in bigfoot? De ce da de ce nu? Detaliati!
am si eu o problema urgenta! din aug am un hamster pitic l-am primit cadou este foarte jucaus si plin de viata.luna trecuta s-a imbolnavit scotea anumite sunete si abia mai putea respira nu iesea...? (mai mult)
Este cineva din Bucuresti interesat de o catelusa? Catelusa mea a fatat si mai am doi pui de dat (fetite). Ele au 6 saptamani, mama lor este caniche iar tatal pichinez imperial.(una este neagra, iar...? (mai mult)
Buna :) Vreau sa cumpar un husky ofer 100 de euro sa fie din bucuresti
Mai cum fac sa cumpar jocuri de pe internet si sa le platesc la posta cand ajung mai bine spus de pe ce sait. Va rog sa ma ajutati, dau fundita.
Buna TPU. ce inseamna cand zebrutzu australian da din coada repede si scoate un soonet cam ciudat?
Cine are webkinz? Cui ii place? Ce aveti? Cati? Dar in special, ce ma sfatuiti sa-mi iau?
Stiti cumva cat dureaza perioada de naparlire la pisici? va roog spuneti-mi si mie daca știți... multumesc!
Aceasi intrebare care am pus-o si ieri parca...cum pot pune sondaj pe forum? adica unde sa se voteze...ca nu gasesc nici unde la panou de administrare
TPU! nustiti un site de pe care pot descarca jocul "the sims 2" sau "the sims 3"? multumesc mult;)
nu stiti cat costa o nimfa? si daca se intelege cu perusii, mersi.
Cat costa o papusa liv in noriel iulius mall timisoara?
Imi puteti spune va rog ce marime au betele de tobe? Va multumesc
Cate luni tine sarcina la un caine? Dar la o pisica? Dar la un hamster? Dar la un papagal?
Mi-am facut un program pentru a slabi. Dimineata mananc un iaurt. La pranz f putin fara paine. Gustare 2 clementine iar seara la 18:30 un iaurt sau o salata. Pe perioada cat tin acest " regim " nu mananc...? (mai mult)
Buna pe data de 09.01.2011 sa'u nascut 2 puiuti, dintre care vreau sa iau si eu unul nu sunt de rasa, dar nu cred ca conteaza asta intrebarea mea este in cat timp as putea sa iau unul?
Am un caine. e caniche. s-a ingrasat foarte mult in ultima vreme. de cand l-am castrat. credeti ca s-ar putea sa moara daca nu slabeste? pls urgent dau fuunda
Buna TPU : Care a fost cel mai mare dinozaur? Dar cel mai mic?
De ce hamsterul meu care este pui incotinuuuu doarme si trebuie eu sa-l trezesc din somn?
Cum pot face ca, cainele meu sa fie fericit petru ca eu am fost plecata si de atunci sta intins nu ii este rau?
Cine da un pui de labrador spre adoptie sau sub 100 E atat am strans si in sfarsit am convinso pe mama cine are ajutati-ma plzzzzzzzzzzzz
Cine are un cod webkinz nefolosit? E pentru prietena mea! Ea isi doreste mult! Mama nu poate cumpara pentru ca e putin certata cu mama ei iar eu tin legatura cu Sisi(Cecilia)! Va rog! Nu fiti rai
Cine are webkinz? cum va numiti sa va adaug
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?