Cine stie o strofa sau un link unde pot gasi SCRISORILE lui ovidius din exil? in romana... funda
Cine stie un program cu care sa pot schimba fundalul? am ceva poze cu mine si sotu si in spatele nostru as pune altceva un fundal frumos cu care program pot face assta? va rog ajutati-ma
Http://www.youtube.com/watch?v=81GmufIYg3A Cateva pareri? E primul meu video in camtasia studio...
Spuneti-mi si mie cateva server de metin2 private romanesti.
Vand pisica SACRA DE BIRMANIA! cat oferiti?:> sau cat credeti voi ca trebuie sa cer. este motan. jucaus, sh iubeste mult copii :D
am un catelus la mare, la cabana bunicului meu! Probabil cine s-ar fi dus ar fi zis ca e un catel urat, sau prea mic, sau ciudat. Ei bine, mie mi s-a parut ca ala era cainele meu si ca il stiu...? (mai mult)
am avut un vis ciudat aseara cu o vulpe care ma urmarea(fiind animal de companie)si gandul mi-a ramas numai la asta! Imi puteti spune ce inseamna cand visezi o vulpe care se comporta precum un...? (mai mult)
Am avut un vis ciudat aseara cu vulpi! visam ca o vulpe ma urmarea (nu voia sa-mi faca nimic, ma iubea)ce inseamna daca se intampla asa ceva? Va rog TPU
Daca o pisica are 1 an si 6 luni cati ani pisicesti are?
Cum sa creez un rebus ca in reviste(ca sa iasa un cuvant corect pe fiecare coloana si vertical(de sus in jos))? Funda mare
Vreau sa imi spuneti daca sse poate cate ceva despre zodia sagetator
am o problema cu papagalii mei, sunt 2, fetita si baiat, iar de 2 zile fetita cred ca s-a lovit la picior, il tine tot timpul strans si nu il foloseste deloc, de abia se catara pe batul...? (mai mult)
Deci, sunt din jud.HDSi vreau sa imi cumpar un shih-tzu cu pretul sub 150-160euro.Este cineva in judet cine are si vinde? Eu sunt din deva. Daca e cineva care imi da un catel cu mai putin de 150 euro dau...? (mai mult)
Buna! am primit ieri cadou de la prietenul meu o pisicuta. are 2-3 luni, e gri si putin tarcata. nu prea stiu exact cum sa am grija de ea bine. i am luat litiera si nisip, o zgarda antipurici...? (mai mult)
E cineva din jud. hunedoara care are shih tzu de vanzare? Am reusit sa ii conving sa imi ia un catel, dar doar daca este sub 160 euro.Ma puteti ajuta?
Buna:] sunt din botosani si as vrea un catel:X:X:X vreau sa-mi cumpar :>:> ce magazine imi recomandati? nu stiu pe unde se gasesc catzeii de talie mica cum ar fi bichon:*:* dau funditaaa
As vrea sa cumpar o pisicuta (fetita) intre 1 si 3 luni rasa Albastra de Rusia sau Tonkinese sau Charteux la pret intre 1000 si 1500 maxim 1700. Traiesc in Moldova si nu stiu daca sunt vinzatori care sa-mi...? (mai mult)
Fundita :X.Hey TPU. Daca tot suntem o familie unita... vreau sa va rog ceva am nev de niste puncte pentru a castiga un concurs.Pentru a ma ajuta trebuie sa va inregistrati aici http://www.vanatoareadevampiri.ro/?? (mai mult)
Hey` TPU! am si` eu o intrebare... la lady popular la 200 de zile.iti da c`ve bani sau ceva?:D dau Fundoi:X
Dati-mi o rezolvare la un rebus, fundita
Am primit un iepure din rasa Chinchilla de curand, are aproximativ 2 kg.Cata hrana trebuie sa ii dau zilnic? dau funda.multumesc anticipat:*
Ce probe sunt la concursul canin cu numele CACIB si in ce data se tine acest concurs?
Am un bichon frise care are 8 luni, ea mananca numai royal canin mini junior. Intrebare mea e: Ce altfel de mancare pentru caini corespunzatoare varstei si rasei ei as mai putea sa-i dau? Am observat ca...? (mai mult)
Ce meserie ai vrea sa ai?:D
Cum credeti, exista extraterestri? Expuneti-va parerea in procente de credibilitate, de exemplu eu 50 % cred ca exista...
Un ficus poate sa rada?
Care e numar de inregistrare la photo brush 5?
Este adevarat ca maine incepe al trilea razboi mondial?
Care sunt animalele voastre preferate?
De unde pot sa cumpar si eu papagal ara.
Are cineva un cfg bun la cs 1.6?:)
Fac sala de un an si 6 7 luni! Cand m-am apucat aveam in jur de 34 la brand, acum am 40, insa nu e fibrat cum trebuie.problema mea este ca de vreo 5 luni numai cresc, poate ca am si supraantrenat putin,...? (mai mult)
Am si eu o femela de labrador negru... o tin in lant din motive de protectie pentru ea. De fiecare cand ma duc la ea sa o scot la plimbare, e extrem de entuziasmata, deci credeti-ma ca am mai? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un animal, insa nu ma pot hotari. Parintii nu ma lasa cu caini [desi ii ador], pisici sau hamsteri [mama ii uraste]. Tata m-a pus sa aleg intre perusi [am avut si sincer, parca...? (mai mult)
Vreau să știu cine are un ladypopular.ro ce nu-i mai trebuie?
Hey! funda! Cine face parkour, dar bine sa-mi dea un filmulet(multe monkey vault si rivers pe garduri oarecare)dar dati aici sau link...va dau si vot la inteligent si amuzant si folositor
Adopt sau cumpar pui ciobanesc german. locatie:ARAD cine stie pls hellp me imi doresc ffffff mult un pui de ciobanesc german dar nu prea am bani daca cunoasteti pe cineva
Multumesc pentru raspunsuri.As dori sa stiu cat il tin in casa pe perioada vaccinurile? Dureaza mult? In ianuarie imi voi lua cainele.
Cum iti dai seama daca un pisoi este orb? Am un pisoi d 1 luna si nu imi dau seama. Ce as putea face?
Ce pot face cand ma plictisesc? afara ploua, trebuie sa stau in casa, si ma plictisesc...:(!
Care stie sa-mi zica si mie tastele la FIFA08? Dau funda :d
Trebuie neaparat cont ca sa joc world of warcraft
Am o testoasa si nu stiu daca e mascul sau femela. Puteti sa-mi spuneti cum sa aflu?
Cum pot sa-mi schimb nick name-ul de pe facebook?
Mi-am luat recent un purcelus de guineea(Rufus), il iubesc foarte mult si am grija cat pot de mult de el de cand l-am luat pentru ca vreau sa-mi traiasca mult, sa fie fericit:) Problema e ca l-am luat...? (mai mult)
Credeti ca as putea sa dansez...am 13 ani?
Cel mai amuzant videoclip de pe youtune primeste funda!
O intrebare faina sa va zic sa ma lamuresc si eu... deci un caine statea pe sosea si dintr-o data a venit o masina, cainele a fugit era cam la vreo 20 cm de masina si a cazut pe jos! de ce?
Ps2, psp sau Xbox 360?
Cum e aici www.reluare.blogspot.com
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!