TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
Andreidjsjc
în 11 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! I-am luat cainelui meu niște jucării și s-au jucat primele zile după le-a lăsat și nu s-a mai apropiat de ele

6
Răspunde Raportează
Anonimul54287654098
în 11 Iunie 2020 | Anonimul54287654098 întreabă:

Am un caine yorkshire terrier, am iesit putin afara si cand m- am intors era pe masa si manca oase, le- am scos din gura cat am putut de repede, pana acum nu pare sa aiba ceva, efectele, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ianis313
în 11 Iunie 2020 | Ianis313 întreabă:

Este adevarat că, carnea de coțofană este ortravitoare?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2020 |

Deci mi-am cumpărat 2 peruși, în fine.Pe piciorușe au niște zgarieturi mici albe, nu foarte vizibile.Asa e la pasari sau au râie? Nu sunt gălbui sau ceva. Ajutor

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2020 |

Mi-am cumpărat doi peruși.Acum i-am adus de o jumătate de oră.Ei fac cumva din cioc ca și cum ar vorbi.Nu pot ciripi? Nu vor ciripi niciodată?

9
Răspunde Raportează
Nimeni91
în 10 Iunie 2020 | Nimeni91 întreabă:

Buna dragilor! Cainele meu a facut capuse si nu stiu ce sa fac. Am luat o pudra de la veterinar cu care sa il dau, insa nu scapa decat pentru scurt timp de ele. Daca stiti ceva care sa functioneze v- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
CelalaltEu
în 10 Iunie 2020 | CelalaltEu întreabă:

Am nevoie de un nume de porc domestic. Aveti ceva idei? Altele in afara de Ghita si Ignat.

1
Răspunde Raportează
Andreimito22
în 10 Iunie 2020 | Andreimito22 întreabă:

Hello, eu sunt un adolescent de 16 ani pasionat de filmmaking si sunt doritor sa colaborez cu adolescenti de varsta mea. Daca este cineva interesat, trimiteti- mi instaul sau facebookul sa vorbim. Daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 10 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! Cainele meu de 8 luni are o mica problema de ieri...i- a fost puțin rău și a mâncat iarba, iar astăzi tot la fel mânca iarba dar...i- a venit să vomite (dar nu a vomitat)ca și un om, parca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Emmacvcc
în 10 Iunie 2020 | Emmacvcc întreabă:

De unde pot sa cumpar sampon special pentru caini? De la farmacie?

3
Răspunde Raportează
inflicted
în 10 Iunie 2020 | inflicted întreabă:

Pisica mea a făcut pui acum o oră și acum i-au curs câteva picături de sânge. E normal?

3
Răspunde Raportează
inflicted

E adevărat că nu e bine sa le dai lapte la pisici? Credeam că numai lapte beau, un prieten a zis că le deranjează stomacul și pot avea diarie și alte probleme de la el.

6
Răspunde Raportează
inflicted

De cate ori poate să nască o pisica într-o viață? De cate ori e sănătos să nască?

4
Răspunde Raportează
RobertVasileAlexandrescu
în 10 Iunie 2020 | RobertVasileAlexandrescu întreabă:

Cat costa sa te plimbi cu barca in ior?

1
Răspunde Raportează
KingZen10
în 10 Iunie 2020 | KingZen10 întreabă:

Am 25 de ani si vreau sa invat sa merg pe patine cu rotile, nu ma mers niciodata pana acum, insa mereu mi- au placut si sunt pasionat! As dori sa primesc niste sfaturi de inceput cum sa imi tin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SilentRain
în 9 Iunie 2020 | SilentRain întreabă:

Am o pisică care isi mută puiutii ', problemă e că o găsesc mereu în casă, nu o vreau în casă. În magazia în care am pus- o, i- am facut un culcuș îi las ușă deschisă, are mâncare...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iunie 2020 |

Maine imi voi cumpara doi peruși(masculi)eu stau la bloc, vor face atât de multă gălăgie încât să se audă în apartamentul vecinilor?

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 9 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Cainele meu de 7- 8 luni are niste, , probleme", de azi dimineață a început să se simtă rău, adică prefera sa stea pe jos, dar se mai și plimba, își mișcă gura ciudat și mănâncă iarba...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 9 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! Câinele meu de aproape 8 luni se comporta ciudat, de azi dimineață. Prefera sa stea (posibil că e și cald afara)dar se mai și plimba, problema e că are niste gesturi ciudate cu gura și l-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Laurosa
în 9 Iunie 2020 | Laurosa întreabă:

Eu am un pitbull, am fost astăzi cu el la vet. deoarece avea probleme cu lăbuța și îl durea foarte tare. El e foarte cuminte. Și azi când îi umblă veterinarul la lăbuța a început să facă...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Tudortttt
în 9 Iunie 2020 | Tudortttt întreabă:

Acum câteva zile mi- a murit un câine de parvovirus, nu auzisem de existenta acestei boli nici de existenta unui vaccin pentru aceasta, problema este ca am citit pe google ca acest virus rezista...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 8 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! Câinele meu de vreo 7- 8 luni are o problema cu mine.Cand nu ii convine ceva da sa muste (ba chiar m- a fugărit prin curte pentru a mă musca.)De obicei când mănâncă și mă apropii de el și...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Cristian_Diaconu_2001
în 8 Iunie 2020 | Cristian_Diaconu_2001 întreabă:

prietena mea și- a l- au un hamster dwarf (n- am idee de care e doar că știu că nu e sirian) astăzi și la pus într- o cușcă de plastic cu grating de metal inloc de capac, de 1290.32...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihailasamainplaek
în 8 Iunie 2020 | Mihailasamainplaek întreabă:

Https://s.amsu.ng/AMRm2YPlrk5N In acest link se afla o poza cu o pisicuța. Vreau să știu daca are vreo problema la ochisor(daca va pricepeti) și daca este british shorthair, daca da, cum se numeste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreidjsjc

Hei! Tocmai ce am intrat în casa și am pus întrebarea asta.Am fost afară și am încercat să îl învăț pe Nero(cainele meu)sa stea in lesa și i- am dat o bucată mică de cârnăcior la grătar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FicusSof
în 8 Iunie 2020 | FicusSof întreabă:

Va rog ajutati- ma! Credeti ca "Andy Loo" este un nume bun pentru un caine de rasa pug/mops? Da sunt un fan Exploit dar ar fi cam ciudat sa numesc cainele Exploit. Daca aveti sugestii mai bune legate de...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andreidjsjc

Știu ca suna ciudat ce voi zice... Deci câinele meu sta la umbra(dar tot pare ca ii este cald) am încercat sa ii fac aer cu o bucata de plastic dar nu pare ai plăcea, ce as putea face?

5
Răspunde Raportează
Emmacvcc
în 8 Iunie 2020 | Emmacvcc întreabă:

Stie cineva cati pui face un sobolan sau de cate ori poate naste femela intr-un an?????

1
Răspunde Raportează
în 8 Iunie 2020 | NY2002 întreabă:

Eu dupa scoala vreau sa ma angajez undeva! Eu sunt in clasa a 11 si trebuie sa trec a 12a si am 18 ani! Eu nu cred ca o sa iau bacul ca sunt varza la scoala, ca eu de abia trec clasa! Pot gasi...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 7 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Ieri a murit cățelușul meu si nu pot trece peste asta și aș vrea să-mi iau altul cât mai curând. Aveți idee de unde pot lua un Yorkshire din Constanța? Sau canise

4
Răspunde Raportează
SilentRain
în 7 Iunie 2020 | SilentRain întreabă:

Mi- a născut pisica 5 pui și nu știu ce sa fac cu ei. Vreau sa ii dau cuiva care iubeste animalele și are grija de ele 'dar nu am găsit pe nimeni. Nu am nici cea mai vagă idee ce sa fac cu ei,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Usgs
în 7 Iunie 2020 | Usgs întreabă:

am un perus si o zebra australiana in aceeasi camera si zebra canta toata ziua iar perusul a invatat sa faca ca zebra australiana.Sa mut zebra in alta camera ca sa nu mai o imite perusul?

5
Răspunde Raportează
EllyElena22001
în 6 Iunie 2020 | EllyElena22001 întreabă:

În cât timp îi creste parul la bichon maltez?

2
Răspunde Raportează
AlexandruAdy
în 6 Iunie 2020 | AlexandruAdy întreabă:

Se pot reproduce,crește pești,anume salău, somon, pastrăv acasă? Fundă

8
Răspunde Raportează
AlexandruAdy
în 6 Iunie 2020 | AlexandruAdy întreabă:

A fost cineva la iazul din localitatea Cobâla Județul Botoșani, Comuna Sendriceni? Se prinde ceva peste?

4
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 6 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! Câinele meu, de 7 luni, are o problema cu lesa. După ce ii pun lesa nu face nimic, se pune jos și nu pleacă de acolo nici bătut, am încercat sa îl ademenesc cu mâncare cu tot dar nu vrea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 6 Iunie 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Hei! Câinele meu, de 7 luni, am încercat pentru prima oara(stau la casa și cu curte mare și nu m- am gândit ca are nevoie de ieșit). Și... Nu vrea, îl duc în drum în brate și daca îl las...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Emma272727
în 6 Iunie 2020 | Emma272727 întreabă:

Motanul meu a vrut sa ma muste de gat in joaca acum 20 de min, nu am nici o rana, nu sangereaza, de fapt "muscatura" lui a fost mai mult ca o ciupitura. Ce- i drept aveam doua urme rosiatice, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 6 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Heey! Am un Yorkshire (are 1 lună și 3 saptamani) și azi nu s- a simțit prea bine, știu că puiutii doarm cam toată ziua dar el de obicei mai rodea o jucărie sau ceva sau se mai juca dar azi în...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maripapaia
în 6 Iunie 2020 | Maripapaia întreabă:

Salut, am un fel de Bichon havanez, de aproximativ 2 luni și de vreo 2 zile nu prea mănânca și vomita o spuma alba și sânge (nu sunt sigura dacă sângele e din gura sau din fecale). Noi consideram...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Madhu
în 6 Iunie 2020 | Madhu întreabă:

Ieri seară am găsit un pui de căprioară. Este slăbit, mama a fugit și era la fel de slabă, l- am luat acasă pentru că putea fi atacat de niște câini maidanezi. Puiul a fost rănit...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DragosC12
în 6 Iunie 2020 | DragosC12 întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu un sfat, cum se poate dresa un caine (Golden Retriever, 9 luni) sa isi faca nevoile intr- o zona anume din curte? Eventual un fel de litiera mai mare (2x2m), umpluta cu pietris...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CosminBoss22
în 5 Iunie 2020 | CosminBoss22 întreabă:

Bună TPU, am si eu o problema, azi am fost plecat de acasa si am lasat pisica afara si cand m- am intors ea nu mai avea un deget la picior si sangera, acum am vazut ca nu mai sangereaza dar o doare si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Denysa0012
în 5 Iunie 2020 | Denysa0012 întreabă:

Buna, TPU! Maine imi iau 2 guppy. Credeti ca pot sa- i cresc si in bol de acela special? Sau trebuie neaparat acvariu? Cum se ingrijesc ei? Ce mancare pot sa le iau si mai multe informatii referitoare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RunaWolf
Întrebare recomandată în 5 Iunie 2020 | RunaWolf întreabă:

Buna! Vreau sa plec in concediu cu cainele meu (are 2 ani) cu masina, nu avion sau alte minuni. Din cate am gasit pe internet stiu cam ce ar trebui aproximativ, pasaport, ham auto si vaccin la zi ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2020 |

Daca am un motănel(de 2 luni) și langa noi este o pisica(femela 1 an) se pot bate? Dar dacă ar fi mascul ar bate un pui așa de mic?

2
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 4 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Heeey! Câinele meu când îl las singur începe să plângă tare, la fel face și noaptea, se trezește, îl iau în brațe ca să- l liniștesc și după maxim 30 de minute iar plânge. Vă rog să...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 3 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Cum sa înveţi câinele sa faca afară?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2020 |

Am o problemă cu cățelusul meu. Îl țin la curte și deși este de talie mică, are doar 3 luni și câteva zile, nu mă înțeleg cu el. De fiecare dată ori mă mușcă, ori îmi găurește...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 3 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Câinele meu (yorkshire) are 1 lună. De la ce vârsta îl voi putea scoate afară și să mă joc cu el?

7
Răspunde Raportează
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda, doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi ...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 12 ore

Ion1989 întreabă:

Cum poti sa stii daca o geaca este din piele? M-am uitat la o geaca si acolo zice ca este facuta din 100% polyurethane si 100% din polyester fiber, ce inseamna?
    16 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 13 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Am o mica problema la care nu m- am asteptat si nu stiu sa o rezolv.Telefonul meu are radio din fabricatie si merge cu o perreche de casti cu jack de 3.5.Toate bune si frumoase pana azi cand i- am...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Mih201
    trimisă pe 22 Septembrie

Mih201 întreabă:

Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat. Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.310
  • Întrebări: 3.951.225
  • Răspunsuri: 17.640.898
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Stiri ciudate, dar adevarate

Stiri ciudate, dar adevarate

Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?

Start quiz
Categorii
  • 651.893 Adolescenţi
  • 55.508 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.682 Auto & Moto
  • 144.205 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.973 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.841 Conversaţii