As dori sa imi iau neaparat un animal.Nu vreau caini sau pisici, ceva micut, eu as vrea hamseteri. Daca imi iau cum ar fi bine.Mascul cu mascul, femela cu femela sau mascul cu femela si e bine sa...? (mai mult)
Cine imi da un site cu teste de genu: ce fruct esti, cu ce yodie te potrivesti etc. Cel mai bun site cu teste primeste funda. (bineinteles nu trebuie sa fie doar testele care l-am zis eu)
De ce imi mor pestii? Au apa curata, au pompa, au mancare. Ii aduc acasa si cad lati pe fundul acvariului doua ore mai tarziu... Am investit la bani in ei de mi-au sarit capacele si ei continua sa? (mai mult)
Ce parere aveti de nikon p100
Vreau sa'mi iau o camra DSLR si am nevoie de niste sfaturi. Ce aparate imi recomandati sau aveti si cat de multumiti sunteti de el si asa. Ah, precizez ca's amator, nu am nevoie de cinestiece camera....? (mai mult)
Voi iubiti animalele? Eu foarte mult si as vrea sai omor pe toti oamenii care le fac rau ( mai ales pe aia care omoara caini vagabonzi). De fapt pe aia as vrea sai chinui si sai torturez pana mor.
Am si eu un papagal nimfa, e baiat, si e are destept, i-am pus o melodie si l-am vazut ca dansa, dar din pacate nu ma lasa sa pun mana pe el cand ma vede ca ma apropii de el cu mana ma ciupeste si...? (mai mult)
Am luat un hamster si parintii mei m-au certat pentru. ca a iesit din cutie. Ei nu ma lasa sa il tin si nu stiu ce sa fac cu el. Nu pot sa il dau la prieteni deoarece acestia detin pisici. Ce as putea face...? (mai mult)
Ma ajutati, va rog, sa gasesc cartea "Mananca, roaga-te, iubeste", de Elizabeth Gilbert, in format pdf? Multumesc anticipat :)
Cine are de vanzare un pui de caine bichon frise(nu neaparat sa fie bichon alb-crem, nu corcitura)si sunt dispusa sa dau 2oo-3oo lei!
Cam cat costa o tabla de sah/table mare? Si de unde as putea lua una, doar de la munte sau gasesc si in oras?
Deci spania sau turcia? unde e mai frumos? sa merg in excursie pe 1 luna in gran canaria sau in turcia in antalia?
Sal TPU. mi-am uitat parola de la metin 2 empire si nu stiu cum sa o aflu. am intrat la ei pe site si dau "am uitat parola " si cand bag id imi zice ca nu exista. ajutati-ma sa o aflu pls. dau funda si...? (mai mult)
Am si eu o sing intrebaream un caine beagle si are 8 luni cand i-am dat drumul prima dat la 6 luni moama mia o lua pe la sosea asau cand il scapam ieri am fost in parca i-am dat drumul ca mi-a...? (mai mult)
VREau pisica sa adopt neaparat AZI!
Cum vi se par fluturii?
am si eu o problema...cand merg cu cainele(scuze cacofonia) la tuns este ffff rau.pana si bunica, care o asculta si o iubeste fff mult, o musca. ce sa fac? nu vreau sa fac anestezie ca poate? (mai mult)
Buna TPU! Mi-am luat un hamster( o sa imi fac gradina zoo la cate animale am ) maro si nu stiu ce gen sa fie ( F/B ) si ce nume sa ii pun... Ma ajutati?
Cui i plac pisicile?
Ce e mai frumos un pichinez sau o pisica?
Nustiu ce rasa sa-mi i-au de caine, eu pleca acasa 5 ore si nu stiu unde sa-l las(plec la scoala 8:00 intre 13:00)dar eu m-am gandit la bichon frise, maltese, bolognesse si havanesse, dar nu stiu, ...? (mai mult)
Asa din curiozitate, ce nume de baiat pentru hamsteri s-ar potrivi langa numele de fetita : Cookie si...
Cum se numeste cainele de la 0:45 secunde in colo? http://www.youtube.com/watch?v=NZA6rGhXt9k
Catzelele de rasa amstaff, la prima nastere(varsta de 1an), cam cati pui face? cine poate sa dea si alte informatii despre aceasta rasa. [dau funda]
Buna, Am luat un pisic de la cineva(mi-a spus ca are vreo 2 ani) dupa care l-am pus in garaj pentru a se acomoda cu noul camin(stau la casa si l-am luat pentru a sta in curte si uneori in casa), s-a...? (mai mult)
Sallz! Detineti vreun yoyo mai performant si daca da cat de multumiti sunteti de el?
As avea si eu o intrebare si sper ca exista cineva care m-ar putea ajuta. Deci, cum ziceam, in zonele in care se formeaza trufele (ciupercile, nu ciocolata) mai cresc si alte tipuri de ciuperci (hribi,...? (mai mult)
Mi -am cumparat ieri un hamster si e cam agitat. si mi-e mila de el! Ce sa fac? A. plus ca nu mai stiu o chestie : noaptea sa-i aprind o veioza langa el, sau poate sta pe intuneric?
M-am uitat pe Gustos.ro la tot felul de Milkshakeuri dar eu n-am nici blender n-am nici mixer! Ce pot sa fac?(in afara sa il cumpar gata facut)
Din toate rasele lumii(dintre caini), mie cel mai mult imi place Golden Retrieverul. Stiu destule despre aceasta rasa dar as vrea sa aflu mai multe. Cine imi zice cat mai multe despre golden retriever...? (mai mult)
Hmmmm...va plac pinguini? ^.^ (yeeeeey pinguini):-" ...deci?:D
In legatura cu metin2 ro. Daca vi s-a mai intamplat, am primit ban pe forum la metin 2 ro de la prea multe avertismente. Daca li s-au mai intamplat si la altii sa imi zica si mie cineva cum au scapat...? (mai mult)
Buna! As vrea sa stiu si eu in ce categorie de varsta se incadreaza cartea "Cocosatul de la Notre-Dame" de Victor Hugo;)). Ma puteti ajuta?;) Merci anticipat!
Stiti vreun program asemanator cu Photoshop. ul? Dar sa nu trebuiasca licenta sau sa. l platesc. Multumesc Funda
Este mai bine sa tii un hamster sau doi? Dc? funda!
Pe la ce varsta se stie daca un hamster pitic este fata sau baiat? funda!
Cum se numeste melodia aia cu be my lover be my friend ill be yours till the end, ceva de genu,. pls...:D
Imi puteti da coduri nefolosite pentru webkinz daca ati renuntat sau daca a'ti renuntat la un cont mi'l dati mie va rog frumosss fundita va rog din suflet un cod doar. webkinz e destul de scump si mama...? (mai mult)
Si inca o intrebare:D.Papagalii mei nu prea vor sa faca baie. Ce as putea face in privinta asta?
As avea o intrebare.Cum as putea sa-mi dresez papagalul? Este baiat.Informatii de dresaj va roog! Si inca o intrebare.Mai am un papagal(fata). Era cam rea.Acum s-a mai linistit dar daca vrei...? (mai mult)
Bună TPU, după cum ştiţi...am rămas doar cu un papagal, -băiatul deoarece fata a murit. şi mă gândeam să mă apropii de el, să îi fiu alături. De multe ori am încercat sa bag mâna la el,? (mai mult)
As vrea sa va cer o opinie despre ziua Mondiala a Animalelor. Ma puteti ajuta? Multumesc.
DECI MOR! Acum 1 luna mi-am luat un papagal perus, pe nume Pepe. Si mai am inca 2 caini, bichoni acasa. Si azi l-am lasat liber(stia sa zboare bine) si am plecat din camera, deoarece niciodata nu mai...? (mai mult)
Cat timp este in calduri o catea?
Credeti ca hamsterii pot fi hraniti si cu altceva in afara de granulele acelea de la magazin?
Buna! Am 15 ani si as vrea sa citesc ceva... In top-ul preferintelor mele sunt cartile Sf in genul : Ingerul Noptii, Angelologie, etc, dar vruiam sa iau o pauza cu SF-ul si sa schimb un pic registrul;? (mai mult)
Am un bichon si cred ca e gravida.Nu doarme, tremura noaptea si ziua si de curand a fost in calduri, poate fi gravida?
Va rog frumos dati un comm si un like... Da. ti site-ul mai departe. Ajutati-ma! Sa va spun. este blogul unei prietene si bineinteles si al meu! Stiu ca nu rezolvam mare lucru dar unele persoane chiar au? (mai mult)
Ce nume are animalul vostru? cel mai amuzant primeste funda si voturi
La forum-uri de metin2 unii dupa ce posteaza ceva au o semnatura.Intrebare mea este:Cum imi fac si eu o semnatura? Please help me! Funda garantat pentru cel mai explicit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!