TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 989
  • 990
  • 991
  • 992
  • 993
UnTriunghiEchilateral
în 15 Mai 2011 | UnTriunghiEchilateral întreabă:

As dori sa imi iau neaparat un animal.Nu vreau caini sau pisici, ceva micut, eu as vrea hamseteri. Daca imi iau cum ar fi bine.Mascul cu mascul, femela cu femela sau mascul cu femela si e bine sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
karminuta
în 15 Mai 2011 | karminuta întreabă:

Cine imi da un site cu teste de genu: ce fruct esti, cu ce yodie te potrivesti etc. Cel mai bun site cu teste primeste funda. (bineinteles nu trebuie sa fie doar testele care l-am zis eu)

7
Răspunde Raportează
0marry0
în 15 Mai 2011 | 0marry0 întreabă:

De ce imi mor pestii? Au apa curata, au pompa, au mancare. Ii aduc acasa si cad lati pe fundul acvariului doua ore mai tarziu... Am investit la bani in ei de mi-au sarit capacele si ei continua sa? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
catalineusx
în 15 Mai 2011 | catalineusx întreabă:

Ce parere aveti de nikon p100

1
Răspunde Raportează
SxD
în 15 Mai 2011 | SxD întreabă:

Vreau sa'mi iau o camra DSLR si am nevoie de niste sfaturi. Ce aparate imi recomandati sau aveti si cat de multumiti sunteti de el si asa. Ah, precizez ca's amator, nu am nevoie de cinestiece camera....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Mai 2011 |

Voi iubiti animalele? Eu foarte mult si as vrea sai omor pe toti oamenii care le fac rau ( mai ales pe aia care omoara caini vagabonzi). De fapt pe aia as vrea sai chinui si sai torturez pana mor.

10
Răspunde Raportează
Andreeagirl
în 15 Mai 2011 | Andreeagirl întreabă:

Am si eu un papagal nimfa, e baiat, si e are destept, i-am pus o melodie si l-am vazut ca dansa, dar din pacate nu ma lasa sa pun mana pe el cand ma vede ca ma apropii de el cu mana ma ciupeste si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IlKvK
în 15 Mai 2011 | IlKvK întreabă:

Am luat un hamster si parintii mei m-au certat pentru. ca a iesit din cutie. Ei nu ma lasa sa il tin si nu stiu ce sa fac cu el. Nu pot sa il dau la prieteni deoarece acestia detin pisici. Ce as putea face...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Melody
în 15 Mai 2011 | Melody întreabă:

Ma ajutati, va rog, sa gasesc cartea "Mananca, roaga-te, iubeste", de Elizabeth Gilbert, in format pdf? Multumesc anticipat :)

2
Răspunde Raportează
SimoniK_3773
în 15 Mai 2011 | SimoniK_3773 întreabă:

Cine are de vanzare un pui de caine bichon frise(nu neaparat sa fie bichon alb-crem, nu corcitura)si sunt dispusa sa dau 2oo-3oo lei!

4
Răspunde Raportează
vladehg
în 15 Mai 2011 | vladehg întreabă:

Cam cat costa o tabla de sah/table mare? Si de unde as putea lua una, doar de la munte sau gasesc si in oras?

2
Răspunde Raportează
bullet513
în 15 Mai 2011 | bullet513 întreabă:

Deci spania sau turcia? unde e mai frumos? sa merg in excursie pe 1 luna in gran canaria sau in turcia in antalia?

8
Răspunde Raportează
aL3cs
în 15 Mai 2011 | aL3cs întreabă:

Sal TPU. mi-am uitat parola de la metin 2 empire si nu stiu cum sa o aflu. am intrat la ei pe site si dau "am uitat parola " si cand bag id imi zice ca nu exista. ajutati-ma sa o aflu pls. dau funda si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
XByancaElenaX
în 15 Mai 2011 | XByancaElenaX întreabă:

Am si eu o sing intrebaream un caine beagle si are 8 luni cand i-am dat drumul prima dat la 6 luni moama mia o lua pe la sosea asau cand il scapam ieri am fost in parca i-am dat drumul ca mi-a...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FaraNume_9281
în 15 Mai 2011 | FaraNume_9281 întreabă:

VREau pisica sa adopt neaparat AZI!

4
Răspunde Raportează
WhatMeanLove
în 15 Mai 2011 | WhatMeanLove întreabă:

Cum vi se par fluturii?

7
Răspunde Raportează
illegalb0y
în 15 Mai 2011 | illegalb0y întreabă:

am si eu o problema...cand merg cu cainele(scuze cacofonia) la tuns este ffff rau.pana si bunica, care o asculta si o iubeste fff mult, o musca. ce sa fac? nu vreau sa fac anestezie ca poate? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
dolllhouse
în 15 Mai 2011 | dolllhouse întreabă:

Buna TPU! Mi-am luat un hamster( o sa imi fac gradina zoo la cate animale am ) maro si nu stiu ce gen sa fie ( F/B ) si ce nume sa ii pun... Ma ajutati?

8
Răspunde Raportează
WhatMeanLove
în 15 Mai 2011 | WhatMeanLove întreabă:

Cui i plac pisicile?

16
Răspunde Raportează
alex_9636
în 15 Mai 2011 | alex_9636 întreabă:

Ce e mai frumos un pichinez sau o pisica?

19
Răspunde Raportează
SimoniK_3773
în 15 Mai 2011 | SimoniK_3773 întreabă:

Nustiu ce rasa sa-mi i-au de caine, eu pleca acasa 5 ore si nu stiu unde sa-l las(plec la scoala 8:00 intre 13:00)dar eu m-am gandit la bichon frise, maltese, bolognesse si havanesse, dar nu stiu, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TurnOn
în 15 Mai 2011 | TurnOn întreabă:

Asa din curiozitate, ce nume de baiat pentru hamsteri s-ar potrivi langa numele de fetita : Cookie si...

12
Răspunde Raportează
theROOcKsTArr
în 15 Mai 2011 | theROOcKsTArr întreabă:

Cum se numeste cainele de la 0:45 secunde in colo? http://www.youtube.com/watch?v=NZA6rGhXt9k

2
Răspunde Raportează
asul10
în 15 Mai 2011 | asul10 întreabă:

Catzelele de rasa amstaff, la prima nastere(varsta de 1an), cam cati pui face? cine poate sa dea si alte informatii despre aceasta rasa. [dau funda]

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Mai 2011 |

Buna, Am luat un pisic de la cineva(mi-a spus ca are vreo 2 ani) dupa care l-am pus in garaj pentru a se acomoda cu noul camin(stau la casa si l-am luat pentru a sta in curte si uneori in casa), s-a...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciompârla
în 15 Mai 2011 | Ciompârla întreabă:

Sallz! Detineti vreun yoyo mai performant si daca da cat de multumiti sunteti de el?

2
Răspunde Raportează
romanu_4869
în 15 Mai 2011 | romanu_4869 întreabă:

As avea si eu o intrebare si sper ca exista cineva care m-ar putea ajuta. Deci, cum ziceam, in zonele in care se formeaza trufele (ciupercile, nu ciocolata) mai cresc si alte tipuri de ciuperci (hribi,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Laurette_5533
în 15 Mai 2011 | Laurette_5533 întreabă:

Mi -am cumparat ieri un hamster si e cam agitat. si mi-e mila de el! Ce sa fac? A. plus ca nu mai stiu o chestie : noaptea sa-i aprind o veioza langa el, sau poate sta pe intuneric?

2
Răspunde Raportează
UnicornsAreLove
în 14 Mai 2011 | UnicornsAreLove întreabă:

M-am uitat pe Gustos.ro la tot felul de Milkshakeuri dar eu n-am nici blender n-am nici mixer! Ce pot sa fac?(in afara sa il cumpar gata facut)

1
Răspunde Raportează
AllmaGirl
în 14 Mai 2011 | AllmaGirl întreabă:

Din toate rasele lumii(dintre caini), mie cel mai mult imi place Golden Retrieverul. Stiu destule despre aceasta rasa dar as vrea sa aflu mai multe. Cine imi zice cat mai multe despre golden retriever...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Emmmiii
în 14 Mai 2011 | Emmmiii întreabă:

Hmmmm...va plac pinguini? ^.^ (yeeeeey pinguini):-" ...deci?:D

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2011 |

In legatura cu metin2 ro. Daca vi s-a mai intamplat, am primit ban pe forum la metin 2 ro de la prea multe avertismente. Daca li s-au mai intamplat si la altii sa imi zica si mie cineva cum au scapat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2011 |

Buna! As vrea sa stiu si eu in ce categorie de varsta se incadreaza cartea "Cocosatul de la Notre-Dame" de Victor Hugo;)). Ma puteti ajuta?;) Merci anticipat!

1
Răspunde Raportează
Gumã
în 14 Mai 2011 | Gumã întreabă:

Stiti vreun program asemanator cu Photoshop. ul? Dar sa nu trebuiasca licenta sau sa. l platesc. Multumesc Funda

5
Răspunde Raportează
TurnOn
în 14 Mai 2011 | TurnOn întreabă:

Este mai bine sa tii un hamster sau doi? Dc? funda!

9
Răspunde Raportează
TurnOn
în 14 Mai 2011 | TurnOn întreabă:

Pe la ce varsta se stie daca un hamster pitic este fata sau baiat? funda!

1
Răspunde Raportează
mary_2711
în 14 Mai 2011 | mary_2711 întreabă:

Cum se numeste melodia aia cu be my lover be my friend ill be yours till the end, ceva de genu,. pls...:D

5
Răspunde Raportează
mariuka29_5827
în 14 Mai 2011 | mariuka29_5827 întreabă:

Imi puteti da coduri nefolosite pentru webkinz daca ati renuntat sau daca a'ti renuntat la un cont mi'l dati mie va rog frumosss fundita va rog din suflet un cod doar. webkinz e destul de scump si mama...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TeoCaramel
în 14 Mai 2011 | TeoCaramel întreabă:

Si inca o intrebare:D.Papagalii mei nu prea vor sa faca baie. Ce as putea face in privinta asta?

8
Răspunde Raportează
TeoCaramel
în 14 Mai 2011 | TeoCaramel întreabă:

As avea o intrebare.Cum as putea sa-mi dresez papagalul? Este baiat.Informatii de dresaj va roog! Si inca o intrebare.Mai am un papagal(fata). Era cam rea.Acum s-a mai linistit dar daca vrei...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PamfleticaTotHellenne
în 14 Mai 2011 | PamfleticaTotHellenne întreabă:

Bună TPU, după cum ştiţi...am rămas doar cu un papagal, -băiatul deoarece fata a murit. şi mă gândeam să mă apropii de el, să îi fiu alături. De multe ori am încercat sa bag mâna la el,? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lalala_1767
în 14 Mai 2011 | Lalala_1767 întreabă:

As vrea sa va cer o opinie despre ziua Mondiala a Animalelor. Ma puteti ajuta? Multumesc.

3
Răspunde Raportează
analexandra
în 14 Mai 2011 | analexandra întreabă:

DECI MOR! Acum 1 luna mi-am luat un papagal perus, pe nume Pepe. Si mai am inca 2 caini, bichoni acasa. Si azi l-am lasat liber(stia sa zboare bine) si am plecat din camera, deoarece niciodata nu mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LoveSelena
în 14 Mai 2011 | LoveSelena întreabă:

Cat timp este in calduri o catea?

7
Răspunde Raportează
13DoXy13
în 14 Mai 2011 | 13DoXy13 întreabă:

Credeti ca hamsterii pot fi hraniti si cu altceva in afara de granulele acelea de la magazin?

6
Răspunde Raportează
คиค
în 14 Mai 2011 | คиค întreabă:

Buna! Am 15 ani si as vrea sa citesc ceva... In top-ul preferintelor mele sunt cartile Sf in genul : Ingerul Noptii, Angelologie, etc, dar vruiam sa iau o pauza cu SF-ul si sa schimb un pic registrul;? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LoveSelena
în 14 Mai 2011 | LoveSelena întreabă:

Am un bichon si cred ca e gravida.Nu doarme, tremura noaptea si ziua si de curand a fost in calduri, poate fi gravida?

3
Răspunde Raportează
Lokii
în 14 Mai 2011 | Lokii întreabă:

Va rog frumos dati un comm si un like... Da. ti site-ul mai departe. Ajutati-ma! Sa va spun. este blogul unei prietene si bineinteles si al meu! Stiu ca nu rezolvam mare lucru dar unele persoane chiar au? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bunicutza
în 14 Mai 2011 | bunicutza întreabă:

Ce nume are animalul vostru? cel mai amuzant primeste funda si voturi

15
Răspunde Raportează
Usturoi
în 14 Mai 2011 | Usturoi întreabă:

La forum-uri de metin2 unii dupa ce posteaza ceva au o semnatura.Intrebare mea este:Cum imi fac si eu o semnatura? Please help me! Funda garantat pentru cel mai explicit.

1
Răspunde Raportează
  • 989
  • 990
  • 991
  • 992
  • 993
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TipaAia369
    trimisă acum 14 ore

TipaAia369 întreabă:

Buna tuturor! Acum aproximativ 7 luni am fost diagnosticata cu depresie severa si anorexie nervoasa si am fost internata doua luni (pe atunci aveam cam 55 kg). Intre timp (ultimele doua- trei luni), parea...? (mai mult)
    42 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Buna Ce job e ok pentru mine daca eu am anxietate sociala severa, dar am o memorie vizuala buna, spre ceva ieșit din comun!? Uneori doar, adică am momente când nici cuvinte simple nu le găsesc...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

De fiecare data cand ma uit la televizor la stiri numai rau vad, numai criminali si morti, numai violuri, femei tinute sclave in case si violate ani de zile. Pana si un copil de 10 ani pune mana pe ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Cleo96
    trimisă acum 14 ore

Cleo96 întreabă:

Bună seara, în anul 1996 ce valoare aveau 975.000 lei? cum s ar "traduce" acum în valoarea banilor de acum? dau funda, mulțumesc! CLAR DAU FUNDA PENTRU CINE MĂ LAMURESTE
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.115
  • Întrebări: 3.955.432
  • Răspunsuri: 17.671.778
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
INNA

INNA

Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!

Start quiz
Categorii
  • 652.132 Adolescenţi
  • 55.640 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.488 Benzi desenate
  • 55.151 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.480 Conversaţii