Intre bichon frise, bolognesse, maltese sau havanez, nu stiu ce rasa sa-mi aleg! trebuie sa fie intelegator, ascultator, afectuos si sa fie destept!
Cine doneaza un pui de bichon frise sau havanez?(nu e neaparat amandoua rase una dintre ele)de 8-9 luni, educat cat-de-cat, curat sanatos! urgent!(sunt dispusa sa dau pana in 50 de lei)
Pe 20 mai imi ia-u un bichon havanez sau frise, si nu stiu cum sa-l invat sa-si faca intr-un singur loc nevoile cat mai repede, ajutor!
imi doresc ft mult un cocker spaniol dar parintii nu ma lasa. vreo idee sa ii conving? Apropo stau la bloc si cainele se va acomoda sau il fac sa sufere? va rog un raspuns urgent. dau fundita:)
Cine are catei de vanzare?(preferabil bichon frise sau havanez.si intre 200 lei si 250 lei)
Va rog sa ma ajutati! pisica mea are 3 pui, si ea ii alapteaza mereu, acum pisica a slabit foarte mult, nu mai mananca, abia mai poate sa mearga si cred ca e si racita...nu am cum sa o duc la un veterinar? (mai mult)
TPU! :);) As vrea sa va intreb cum se fac bratarile din ata ( macrame) si ce iti trebuie pentru realizarea acestora! fundita! :):*:X;)>:-)
Cine are pui de golden retriaver? vreau si eu unul daca aveti asta e adresa mea de mess: georgy_3330
Ziceti-mi niste nume de catei in afara de Azor :D cu cat mai multe si mai frumoase cu atat mai aproape de funda
Nu gasesc si eu un nume pentru catelul meu care este de tali mare gen Labrador bulldog etc. Ofer fundita
Dati-mi si mie niste idei sau linkuri unde pot vedea cum sa fac niste adapatori pentru iepuri (nu iepuri din aceia de apartament) Funda+Vot! :D:D:D:)
Caut si eu un targ de animale (pisioiasi) prin Bucuresti sa prin apropiere...
Daca pui intr-un vas mic niste apa 1-2cm si pui hamsterul pitic acolo... El se spala sau inoata adica ii place sau no? Se ineaca? fundita!
Salut.Imi spuneti si mie cum au devenit prieteni gaara si naruto?
Daca am 13 ani pot sa fiu reprezentant Lady's? Daca da, cum se poate plasa o comanda, si ce se castiga din asta?
Buna ma nunesc Ana si as vrea sa stiu unde se tine un targ de animale in Bucuresti sau in imprejurimi. As vrea sa imi iau un pisoias.
Buna imi puteti spune unde gasesc cartea mai las-o moale cu fantomele scrisa pe internet? funda
Ieri mi-a murit hamsterul si eu am descoperit asta azi. Ma simt foarte vinovata pentru ca in ultimul timp nu i-am dat mancare pentru hamsteri, ci i-am dat legume. Tata a zis ca maine daca vreau imi iau...? (mai mult)
Hey... voi ce HOBBY aveti? cel mai interesant HOBBY primeste fundita! pooooooop
Intrebare pentru cei se sunt socati de cum se poarta chinezii cu animalele ( http://www.ptroa.co.il/petition/index.php ), ce spuneti despre cum sunt omoriti cainii la noi, e normal sa fie omoriti in...? (mai mult)
Daca un triunghi dreptunghic se roteste imprejurul inaltimii sale, ce corp se va forma? Multumesc!
Ce nume de cs sam-i pun? sunt fata ma cheama Arina prietenii imi spun Rinna eu m-am gandit la Wazza...nu stiu da parca nu-mi place va rog ajutor! mrs. va iubesc funda!
Chow-chow, beagle sau saint-bernard? vreau sa-mi cumpar un caine urgent si nu ma pot hotari intre aceste rase. Daca aveti unul din aceste exemplare va rog sa-mi spuneti care este cel mai putin pretentios:)(locuiesc...? (mai mult)
Am acasa un catelus ciobanesc caucazian si este ffft bolnav, geme mereu, nu poate sa mearga, nu mananca si cand vreau sa pun mana pe el vrea sa ma muste si maraie la mine. ce credeti ca are? nu cred...? (mai mult)
Ce stiluri de dans stiti gen DNB; Jumstyle? Funda pentru cele mai multe raspunsuri
Buna TPU...Am o intrebare serioasa:)Ma pasioneaza extrem de mult muzica si as vrea sa fac o trupa...Partea nasoala este la cantat.Eu vreau sa cantam rock, metal, screamo etc.Si de cantat cant destul de? (mai mult)
TPU ajutor! sunt din baia mare si as dori un pui de bichon de oricare da sa fie dragut max 300 ron
Peste cateva zile voi primi un pui de pisica, rasa angora turceasca de 2 luni, promis de stapana pisicii. M-am documentat destul de mult despre tot ce tine de pisici si de aceasta rasa, insa am o singura...? (mai mult)
Hey... unde pot vedea Inuyasha the movie2? Va rooog! FUNDA! si voturi!
Puteti sa semnati petitia impotriva uciderii cainilor si a pisicilor? http://www.ptroa.co.il/petition/ Si sa va uitati la videoclip sa vedeti ce oameni fara mila :| http://vimeo.com/10152570
Am o intrebare care mi-a venit din senin. Animalul jder de ce alt animal poate fi mancat? funda
ce nume i-ati pune unui porcusor de guineea? ceva scurt si frumos. funda pentru cel mai frumos nume :bz
Sal/Buna, am primit si eu cadou o pisicuta mica :) care are intre 3-4 saptamani nu stiu exact cat are, este cam sperioasa si cam miorlaie, asa e la inceput pana se acomodeaza? sau? Si cam ce mananca...? (mai mult)
Am o catelusa da 1 luna(nu e de rasa) si i-am cumparat un praf anti purici dar nu stiu cum sa il administrez. FUNDA!
Vreau si eu daca stiti niste linkuri sau ceva de la concursuri fotografie amatori sa mai fie valabile... Preferabil din Bucuresti. Nu ma intereseaza cu/fara premiu. Multumesc!:)
Pe Miss Popularity(este sh pe iWin) sunt cu o fata. Baiatul viselor ei ii tipul "sunnyboy" pasionat de sporturi.Am vorbit cu el la scoala, dar apoi a mers la antrenament(acum sta pe terenul de fotbal)...? (mai mult)
Am si eu un bichon havanese(nu cred ca am scris bine:)) ) oricum, deci implineste anul asta 4 ani si are actatie falsa...medicii mi-au spus ca ar trebui sa o castrez pentru binele ei dar niste? (mai mult)
porcusorii de guineea cand se nasc sug lapte de la mama sau se duc direct sa rontaie mancare? si daca dupa ce s-a nascut la cateva zile are ceva daca se desparte de mama lui?
Am un motan de 2 ani, mai mereu pleaca la alte pisici sa se "distreze", dar problema este ca mai exista un motan in vecini mai batran si mai puternic decat el si mai mereu venea acasa batut,...? (mai mult)
As vrea si eu un caine frumos(sa fie jucausi nu conteaza rasa frumos sa fie). daca ati putea sa imi dati un site unde sa gasesc catel mascul mic (as vrea doar site) va rog!
Plz... ziceti-mi si mie de unde pot lua negative?(stiu si eu unele sit-uri dar vreau daca se poate Rihanna S& M Katy Perry E. T.(fara el) si ALina Puscas ft Grasu XXl Jungla) plz.acum si dau FUNDA? (mai mult)
Am doi perusi... iar masculul a devenit ffff agrasiv si agitat, mereu, , plange, , (face un zgomot neplacut), iar el a fost foarte cuminte dar nu stiu ce s-a intamplat, mi-am gandit ca nu cumva? (mai mult)
Help me! Sunt roman. ajutati-ma error code:88780078 NullSoft output blah blah blah nu merge nici un sunet nimic.
Nu stiti daca in bistrita in oras se face karate? vreau sa ma inscriu dar nu stiu unde.
Cam la cate luni se maturizeaza femelele si masculii din rasa berbec pitic(pentru cei care nu stiu sunt iepuri)
Salut tuturor. as vrea sa invat melodia asta Flight of the Bumble Bee dar nu stiu de unde. poate imi dati niste link-uri sau partituri pe net sa pot invata si eu. funda. multumesc anticipat
Dupa parerea ta, aceste doua actrite seamana? http://i.imgur.com/hmb4I.jpg
Pret TPU ce trbu sa stiu despre hip hop ca vreau sa ma antrenez hip hop da nu stiu in ce haine trebu sa inbli si ce muzica sa ascult?
Buna nu stiti daca mai e magazinul de animale din piata din Onesti(Bacau)? FUNDA+VOT!
am o intrebare este mai bine[ascultatoare, mai dragatuta, mai detreaba] o catelusa BICHON sau un catelusi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.