TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 991
  • 992
  • 993
  • 994
  • 995
SimoniK_3773
în 12 Mai 2011 | SimoniK_3773 întreabă:

Intre bichon frise, bolognesse, maltese sau havanez, nu stiu ce rasa sa-mi aleg! trebuie sa fie intelegator, ascultator, afectuos si sa fie destept!

2
Răspunde Raportează
SimoniK_3773

Cine doneaza un pui de bichon frise sau havanez?(nu e neaparat amandoua rase una dintre ele)de 8-9 luni, educat cat-de-cat, curat sanatos! urgent!(sunt dispusa sa dau pana in 50 de lei)

3
Răspunde Raportează
SimoniK_3773

Pe 20 mai imi ia-u un bichon havanez sau frise, si nu stiu cum sa-l invat sa-si faca intr-un singur loc nevoile cat mai repede, ajutor!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2011 |

imi doresc ft mult un cocker spaniol dar parintii nu ma lasa. vreo idee sa ii conving? Apropo stau la bloc si cainele se va acomoda sau il fac sa sufere? va rog un raspuns urgent. dau fundita:)

3
Răspunde Raportează
SimoniK_3773

Cine are catei de vanzare?(preferabil bichon frise sau havanez.si intre 200 lei si 250 lei)

3
Răspunde Raportează
emi_8585
în 12 Mai 2011 | emi_8585 întreabă:

Va rog sa ma ajutati! pisica mea are 3 pui, si ea ii alapteaza mereu, acum pisica a slabit foarte mult, nu mai mananca, abia mai poate sa mearga si cred ca e si racita...nu am cum sa o duc la un veterinar? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
GaGaholicLittleMonster
în 12 Mai 2011 | GaGaholicLittleMonster întreabă:

TPU! :);) As vrea sa va intreb cum se fac bratarile din ata ( macrame) si ce iti trebuie pentru realizarea acestora! fundita! :):*:X;)>:-)

3
Răspunde Raportează
georgy_9360
în 12 Mai 2011 | georgy_9360 întreabă:

Cine are pui de golden retriaver? vreau si eu unul daca aveti asta e adresa mea de mess: georgy_3330

1
Răspunde Raportează
Deeaa
în 12 Mai 2011 | Deeaa întreabă:

Ziceti-mi niste nume de catei in afara de Azor :D cu cat mai multe si mai frumoase cu atat mai aproape de funda

10
Răspunde Raportează
Roxanyca
în 12 Mai 2011 | Roxanyca întreabă:

Nu gasesc si eu un nume pentru catelul meu care este de tali mare gen Labrador bulldog etc. Ofer fundita

9
Răspunde Raportează
KungFuFighting
în 11 Mai 2011 | KungFuFighting întreabă:

Dati-mi si mie niste idei sau linkuri unde pot vedea cum sa fac niste adapatori pentru iepuri (nu iepuri din aceia de apartament) Funda+Vot! :D:D:D:)

1
Răspunde Raportează
Cryssy11_7794
în 11 Mai 2011 | Cryssy11_7794 întreabă:

Caut si eu un targ de animale (pisioiasi) prin Bucuresti sa prin apropiere...

2
Răspunde Raportează
TurnOn
în 11 Mai 2011 | TurnOn întreabă:

Daca pui intr-un vas mic niste apa 1-2cm si pui hamsterul pitic acolo... El se spala sau inoata adica ii place sau no? Se ineaca? fundita!

8
Răspunde Raportează
gabrielaramona
în 11 Mai 2011 | gabrielaramona întreabă:

Salut.Imi spuneti si mie cum au devenit prieteni gaara si naruto?

1
Răspunde Raportează
FallingRain
în 11 Mai 2011 | FallingRain întreabă:

Daca am 13 ani pot sa fiu reprezentant Lady's? Daca da, cum se poate plasa o comanda, si ce se castiga din asta?

2
Răspunde Raportează
Ana190
în 11 Mai 2011 | Ana190 întreabă:

Buna ma nunesc Ana si as vrea sa stiu unde se tine un targ de animale in Bucuresti sau in imprejurimi. As vrea sa imi iau un pisoias.

1
Răspunde Raportează
alexandra2222
în 11 Mai 2011 | alexandra2222 întreabă:

Buna imi puteti spune unde gasesc cartea mai las-o moale cu fantomele scrisa pe internet? funda

1
Răspunde Raportează
Șttefania
în 11 Mai 2011 | Șttefania întreabă:

Ieri mi-a murit hamsterul si eu am descoperit asta azi. Ma simt foarte vinovata pentru ca in ultimul timp nu i-am dat mancare pentru hamsteri, ci i-am dat legume. Tata a zis ca maine daca vreau imi iau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
13DoXy13
în 11 Mai 2011 | 13DoXy13 întreabă:

Hey... voi ce HOBBY aveti? cel mai interesant HOBBY primeste fundita! pooooooop

29
Răspunde Raportează
thealchemist
în 11 Mai 2011 | thealchemist întreabă:

Intrebare pentru cei se sunt socati de cum se poarta chinezii cu animalele ( http://www.ptroa.co.il/petition/index.php ), ce spuneti despre cum sunt omoriti cainii la noi, e normal sa fie omoriti in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sweetgirl_3609
în 11 Mai 2011 | sweetgirl_3609 întreabă:

Daca un triunghi dreptunghic se roteste imprejurul inaltimii sale, ce corp se va forma? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
ArinaMK
în 11 Mai 2011 | ArinaMK întreabă:

Ce nume de cs sam-i pun? sunt fata ma cheama Arina prietenii imi spun Rinna eu m-am gandit la Wazza...nu stiu da parca nu-mi place va rog ajutor! mrs. va iubesc funda!

1
Răspunde Raportează
Cristiana_5185
în 11 Mai 2011 | Cristiana_5185 întreabă:

Chow-chow, beagle sau saint-bernard? vreau sa-mi cumpar un caine urgent si nu ma pot hotari intre aceste rase. Daca aveti unul din aceste exemplare va rog sa-mi spuneti care este cel mai putin pretentios:)(locuiesc...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Burzea
în 11 Mai 2011 | Burzea întreabă:

Am acasa un catelus ciobanesc caucazian si este ffft bolnav, geme mereu, nu poate sa mearga, nu mananca si cand vreau sa pun mana pe el vrea sa ma muste si maraie la mine. ce credeti ca are? nu cred...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DevilProject
în 11 Mai 2011 | DevilProject întreabă:

Ce stiluri de dans stiti gen DNB; Jumstyle? Funda pentru cele mai multe raspunsuri

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2011 |

Buna TPU...Am o intrebare serioasa:)Ma pasioneaza extrem de mult muzica si as vrea sa fac o trupa...Partea nasoala este la cantat.Eu vreau sa cantam rock, metal, screamo etc.Si de cantat cant destul de? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
OnUtZzZaAa
în 11 Mai 2011 | OnUtZzZaAa întreabă:

TPU ajutor! sunt din baia mare si as dori un pui de bichon de oricare da sa fie dragut max 300 ron

3
Răspunde Raportează
julz
în 11 Mai 2011 | julz întreabă:

Peste cateva zile voi primi un pui de pisica, rasa angora turceasca de 2 luni, promis de stapana pisicii. M-am documentat destul de mult despre tot ce tine de pisici si de aceasta rasa, insa am o singura...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lolypop_4017
în 11 Mai 2011 | Lolypop_4017 întreabă:

Hey... unde pot vedea Inuyasha the movie2? Va rooog! FUNDA! si voturi!

1
Răspunde Raportează
Demise
în 11 Mai 2011 | Demise întreabă:

Puteti sa semnati petitia impotriva uciderii cainilor si a pisicilor? http://www.ptroa.co.il/petition/ Si sa va uitati la videoclip sa vedeti ce oameni fara mila :| http://vimeo.com/10152570

10
Răspunde Raportează
annammaryya
în 11 Mai 2011 | annammaryya întreabă:

Am o intrebare care mi-a venit din senin. Animalul jder de ce alt animal poate fi mancat? funda

3
Răspunde Raportează
bunny_6472
în 11 Mai 2011 | bunny_6472 întreabă:

ce nume i-ati pune unui porcusor de guineea? ceva scurt si frumos. funda pentru cel mai frumos nume :bz

25
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Mai 2011 |

Sal/Buna, am primit si eu cadou o pisicuta mica :) care are intre 3-4 saptamani nu stiu exact cat are, este cam sperioasa si cam miorlaie, asa e la inceput pana se acomodeaza? sau? Si cam ce mananca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MariusToc
în 11 Mai 2011 | MariusToc întreabă:

Am o catelusa da 1 luna(nu e de rasa) si i-am cumparat un praf anti purici dar nu stiu cum sa il administrez. FUNDA!

4
Răspunde Raportează
Lalala202
în 10 Mai 2011 | Lalala202 întreabă:

Vreau si eu daca stiti niste linkuri sau ceva de la concursuri fotografie amatori sa mai fie valabile... Preferabil din Bucuresti. Nu ma intereseaza cu/fara premiu. Multumesc!:)

1
Răspunde Raportează
Mitzuu
în 10 Mai 2011 | Mitzuu întreabă:

Pe Miss Popularity(este sh pe iWin) sunt cu o fata. Baiatul viselor ei ii tipul "sunnyboy" pasionat de sporturi.Am vorbit cu el la scoala, dar apoi a mers la antrenament(acum sta pe terenul de fotbal)...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bibishor90
în 10 Mai 2011 | Bibishor90 întreabă:

Am si eu un bichon havanese(nu cred ca am scris bine:)) ) oricum, deci implineste anul asta 4 ani si are actatie falsa...medicii mi-au spus ca ar trebui sa o castrez pentru binele ei dar niste? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bunny_6472
în 10 Mai 2011 | bunny_6472 întreabă:

porcusorii de guineea cand se nasc sug lapte de la mama sau se duc direct sa rontaie mancare? si daca dupa ce s-a nascut la cateva zile are ceva daca se desparte de mama lui?

4
Răspunde Raportează
kissmypixles
în 10 Mai 2011 | kissmypixles întreabă:

Am un motan de 2 ani, mai mereu pleaca la alte pisici sa se "distreze", dar problema este ca mai exista un motan in vecini mai batran si mai puternic decat el si mai mereu venea acasa batut,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
steph1y
în 10 Mai 2011 | steph1y întreabă:

As vrea si eu un caine frumos(sa fie jucausi nu conteaza rasa frumos sa fie). daca ati putea sa imi dati un site unde sa gasesc catel mascul mic (as vrea doar site) va rog!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Mai 2011 |

Plz... ziceti-mi si mie de unde pot lua negative?(stiu si eu unele sit-uri dar vreau daca se poate Rihanna S& M Katy Perry E. T.(fara el) si ALina Puscas ft Grasu XXl Jungla) plz.acum si dau FUNDA? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cipailina
în 10 Mai 2011 | cipailina întreabă:

Am doi perusi... iar masculul a devenit ffff agrasiv si agitat, mereu, , plange, , (face un zgomot neplacut), iar el a fost foarte cuminte dar nu stiu ce s-a intamplat, mi-am gandit ca nu cumva? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
virusxxx112
în 10 Mai 2011 | virusxxx112 întreabă:

Help me! Sunt roman. ajutati-ma error code:88780078 NullSoft output blah blah blah nu merge nici un sunet nimic.

3
Răspunde Raportează
deeapp
în 10 Mai 2011 | deeapp întreabă:

Nu stiti daca in bistrita in oras se face karate? vreau sa ma inscriu dar nu stiu unde.

4
Răspunde Raportează
Danu_1439
în 10 Mai 2011 | Danu_1439 întreabă:

Cam la cate luni se maturizeaza femelele si masculii din rasa berbec pitic(pentru cei care nu stiu sunt iepuri)

1
Răspunde Raportează
ruru_2913
în 10 Mai 2011 | ruru_2913 întreabă:

Salut tuturor. as vrea sa invat melodia asta Flight of the Bumble Bee dar nu stiu de unde. poate imi dati niste link-uri sau partituri pe net sa pot invata si eu. funda. multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
LoquitaSeMutaInViataReala
în 10 Mai 2011 | LoquitaSeMutaInViataReala întreabă:

Dupa parerea ta, aceste doua actrite seamana? http://i.imgur.com/hmb4I.jpg

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Mai 2011 |

Pret TPU ce trbu sa stiu despre hip hop ca vreau sa ma antrenez hip hop da nu stiu in ce haine trebu sa inbli si ce muzica sa ascult?

4
Răspunde Raportează
balintsebastian
în 10 Mai 2011 | balintsebastian întreabă:

Buna nu stiti daca mai e magazinul de animale din piata din Onesti(Bacau)? FUNDA+VOT!

1
Răspunde Raportează
Bibuşca
în 10 Mai 2011 | Bibuşca întreabă:

am o intrebare este mai bine[ascultatoare, mai dragatuta, mai detreaba] o catelusa BICHON sau un catelusi?

2
Răspunde Raportează
  • 991
  • 992
  • 993
  • 994
  • 995
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 21 Ianuarie

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am văzut și cu masca!
    18 răspunsuri
  • Alexandragabriela93
    trimisă acum 16 ore

Alexandragabriela93 întreabă:

Bună seară daca puteți să mă ajutați va rog... Tatăl meu a murit acum aproape 4 luni și cei de la Digi i- au spus mamei mele că trebuie să plătească 4000 lei ca sa închidă contractul deși...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.102
  • Întrebări: 3.955.397
  • Răspunsuri: 17.671.527
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Frozen

Frozen

Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.488 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.480 Conversaţii