plizz ajutati-ma...am de facut un power point la biologie si trebuie sa fac despre animalul preferat si nu-s ce sa scriu despre catei si nu-s daca sa ma refer doar la o? (mai mult)
Daca pisica dupa 14 zile dupa ce a nascut a ramas fara de pui, are de suferit in ceia ce tine de laptele din burta caci are foarte foarte mult si nimeni nu il consuma.Cum pot rezolva problemA?
Cine castiga? Man united sau scalcke? Bistrita sau gaz metan? Everton sau Man City? Werden bremen sau borusia dortmund? Panduri sau tg mures? Vilereal sau porto?
Cine imi poate spune cum sa imi fac galerie pe desenatori.ro? scuze ca mai dau o data intr ca nu am avut rasp bune scuze de categorie
Ce faci cand vezi ca un animal pe cale de disparitie mancand o planta pe cale de disparitie?
Buna TPU eu sunt din Bucuresti si stau la bloc. Eu mereu mi-am dorit un animalut de casa:catel, pisica, papagal, iepuras orice.Am un porcusor de guineea si o colega de-a mea are un bichon havanez si...? (mai mult)
Imi dati si mie siteuri interesante ...nu conteaza despre ce sunt dar sa fie frumoase
Foarte important! Am o catelusa bichon 2 ani nici odată nu a facut pui sau nu a fost data la Un mascul Am observat ca are ceea ce se numeste lactatie falsa, care netratata poate duce la complicatii...? (mai mult)
Sall TPU:*:*Cam CAT mananca un porumbel? Ca nu stiu cata mancare sa-i dau ca mi-e frica dacai dau prea putin? dacai dau prea mult? :(( PS: are cam 26-27 de zile, si nu mananca singur trebuie sa-i dau cu...? (mai mult)
Care sunt vedetele voastre preferate in afara de myley cyrus(drogata) Dau funda:D+vot:D Scz de categorie
Am nevoie de un program pe care sa pot decupa un anumit obiect/persoana si sa il pun pe un fundal transparent...Inafara de Photoshop...Please ajutati-ma!
Am avut un pisoias de 10 zile, dar el deja a deschis ochii totul era bine insa nu stiu de ce azi dimineata cind m-am dus sa-l vizitez avea singe la nas si gura si era mort. Din ce cauze putea sa moara...? (mai mult)
Sall, mai am o intrebare... Pot sa ii pun lu b.smithy meu pamant turba si nisip ca am vcazut peunele siteuri asa si daca da pot sa ii pun si niste seminte de iarba sa creasca iarba? dau funda http://animale.acasa.ro/alte-animalute/ingrijirea-tarantulelor-8242.html? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, am gasit un catel tare scumpa si jucaus dar acum are un an si este tare agresiv :musca batranii si se da la toata lumea de pe strada cu mine este bland dar nu stiu ce sa fac si...? (mai mult)
Pisica mea a nascut 2 pisoi sau pisici, nu stiu inca ce sunt, dar nu stiu ce nume sa le pun, dati-mi si mie niste exemple, dar nu pufi(sau ceva de genul asta)ceva amuzant dau funda! mersi:)
Ce parere aveti de eutanasierea cainilor vagabonzi?
Imi spune cineva cum sa dresezi un caine va rog! dau funda + raspuns castigator! ( dar sa imi spuneti cum dau funda plzzz)
Eu am cauta in toata curtea si tot lu le-am gasit eu cred ca nu au nascut in curte nu le gasesc. Va rog poate cineva sa imi spuna unde pot sa caut pisicile, pentru ca va asigur ca nu au nascut in cure,...? (mai mult)
Cum pot sa-mi gasesc pisicile care au nascut undeva unde nu stiu? Pisicile mele nu au voie in casa nu cred ca au nascut acolo.
Care minxcare e mai recomandata pentru pisici KitieKat sau Wiscas
Pisicile mele trebuie sa nasca sunt si de duminica au disparut, ce s-a intamplat cu ele au fugit sau nasc undeva mai retras sau ce? Apropo pisicile mele sunt de curte si pot sa sara gardul si sunt la...? (mai mult)
as avea si eu nevoie de ajutor de la un proprietar de westie. Am luat unul nou ieri, are 2 luni si jumatate si as vrea sa stiu cateceva despree el, adica lucruri specifice lui, ce ii place,...? (mai mult)
In legatura cu cei 3 bichoni.Eu sunt din Bucuresti si inca nu i_am vandut.Pretul este de 600ron.Catelusi sunt foarte dragalasi au 7saptamani sunt albi.
Cine ma ajuta sa improvizez o litiera in timp scurt.Ca nu am bani za ii cumpar pisicii una de la veterinar inca.
Mai spuneti niste nume de pisicute. Rasp cu cel mai frumos NUME ia funda. Celelalte vot
Buna TPU.cine are un pui de ciobanesc german rasa pura? iau spre adoptie dar sa fie sub 3 luni si sa fie de RASA PURA
Unde e protectia animalelor? http://www.meatvideo.com/ Nu te uita daca NU ai sange. (Imagini socante) O sa ma criticati pentru. ca am pus link-ul, dar vreau sa vedeti pana unde pot ajunge oamenii.
HELP! Imi sp si mie niste mel antrenante si vesele in engleza care pot fi cantate de un grup de vreo 4 fete. funda:X
Buna seara TPU! Ce faceti? Spuneti oras si cum va cheama
Nu stiu ce are cainele meu! Duminica, am mers la el (are cusca in spatele gradinii si nu mai era nimeni in afar de soramea). Si era foarte vesel (stiu asta pentru ca dadea din coada) si la un moment dat,...? (mai mult)
Cum a zis si azi dimineata maine am sa primesc o pisica din rasa Albastra de Rusia si inca nu m-am hotarit ce nume sa ii pun. Voi care aveti pisici din aceasta rasa ce nume le-ati pus odraslelor?
Cine imi spune si mie va rog sunete pentru beatbox? Sau vreun cantec cantat beatbox pentru incepatori? plzz help me!
Ce animale de casa aveti (cum le cheama) sau ce v-ati dori sa aveti?
Va rooog mult de tot sa ma ajutati! imi fac multe griji :-ss Am o catelusa care are in jur de 1 an si 8-9 luni. A fatat 7 catelusi foarte dulci si frumosi:X, dar de cand i-a fatat si cu cateva zile...? (mai mult)
Am de vanzare 3 bichoni havanezi.Este cineva interesat?
Ce inseamna grafittti tagg? Am vazut peste tot chestii de gen http://www.google.ro/search?cu=grafitti+ tag& oe=utf-8& rls=org.mozilla:ro:official& client=firefox-a& um=1& ie=UTF-8& tbm=isch& source=og&...? (mai mult)
In care luni napralesc cainii cu par scurt?
Buna TPU. Am si eu un husky siberian de 1 luna si am observat ca are un ochi rosu... el avand ochii albastri se observa foarte bine. ce ii pot lua ca sa ii treaca ochiul sau trebuie dus la medicul veterinar?? (mai mult)
Stie cineva care este diferenta intre un aparat digital "mic" (http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images04.olx.ro/ui/2/03/37/17649637_1.jpg& imgrefurl=http://bucharestcity.olx.ro/aparat-foto-digital-panasonic-negru-bonus-card-sd-2gb-iid-17649637&...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au perusi:Ai vostri manANca pufuletzi? ca a venit o fata la mine(vara mea) si manca pufuletzi si el a inceput sa ciiguleasca din toata punga:))?
Pe 15 sau pe 20 mai imi iau un caine cred ca un bichon(maltez, havanesse, frise)unul dintre acestia si vreau sa-l invat sa faca nevoile intr-un loc cat e mic ca dupa aia il scot afara, urgent!
Imi spuneti va rog de unde pot sa iau un bichon frise in ploiesti sau aproape de ploiesti. va rog
Spuneti-mi va rog 3 pasari care incep cu litera T in afara de Turturica si Tucan. Primu raspuns are funda
Dati-mi si mie niste nume de melodii cat mai noi. Vreau mozica usoara, de club sau in romana daca stiti. Dau fundita pentru cele mai multe.
Maine sau in curand urmeaza sa primesc o pisica albastra de rusia sau o metisa (ns sigur ca nu am vazut-o)si as vrea sa imi spuneti cei care sunteti stapani ai acestei rase cateva caracteristici. nu accept...? (mai mult)
:*:*Aveti idee cum invat un porumbel (pui) sa zboare? Ca mi-e frica sal las singur caci cade ca un bolovan si se loveste. FUNDAAAAAAA!
Facem excursie cu clasa! ceva idei?
Imi voi cumpara un hamster. Ce rasa credeti ca e mai buna tinand cont ca vreau sa fie jucaus si sa traiasca mai mult de un an? :) De ce?
'Neata TPU! Imi spuneti si mie care este cel mai bun animal de companie? Celor mai frumoase dau fundita;;) Mss mult.
Hello TPU! Puteti sa-mi dati un site cu ghete de fotbal din romania... pentru copii... mersi anticipat! Funda Jur!:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?