TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
Coolgirl_7768
în 4 Mai 2011 | Coolgirl_7768 întreabă:

plizz ajutati-ma...am de facut un power point la biologie si trebuie sa fac despre animalul preferat si nu-s ce sa scriu despre catei si nu-s daca sa ma refer doar la o? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HappyCandy
în 4 Mai 2011 | HappyCandy întreabă:

Daca pisica dupa 14 zile dupa ce a nascut a ramas fara de pui, are de suferit in ceia ce tine de laptele din burta caci are foarte foarte mult si nimeni nu il consuma.Cum pot rezolva problemA?

4
Răspunde Raportează
MeAndJustMe_8802
în 4 Mai 2011 | MeAndJustMe_8802 întreabă:

Cine castiga? Man united sau scalcke? Bistrita sau gaz metan? Everton sau Man City? Werden bremen sau borusia dortmund? Panduri sau tg mures? Vilereal sau porto?

3
Răspunde Raportează
deniisa_5638
în 4 Mai 2011 | deniisa_5638 întreabă:

Cine imi poate spune cum sa imi fac galerie pe desenatori.ro? scuze ca mai dau o data intr ca nu am avut rasp bune scuze de categorie

1
Răspunde Raportează
RequalizeD
în 3 Mai 2011 | RequalizeD întreabă:

Ce faci cand vezi ca un animal pe cale de disparitie mancand o planta pe cale de disparitie?

6
Răspunde Raportează
beautifulkiss
în 3 Mai 2011 | beautifulkiss întreabă:

Buna TPU eu sunt din Bucuresti si stau la bloc. Eu mereu mi-am dorit un animalut de casa:catel, pisica, papagal, iepuras orice.Am un porcusor de guineea si o colega de-a mea are un bichon havanez si...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2011 |

Imi dati si mie siteuri interesante ...nu conteaza despre ce sunt dar sa fie frumoase

3
Răspunde Raportează
Crystal112
în 3 Mai 2011 | Crystal112 întreabă:

Foarte important! Am o catelusa bichon 2 ani nici odată nu a facut pui sau nu a fost data la Un mascul Am observat ca are ceea ce se numeste lactatie falsa, care netratata poate duce la complicatii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deeiutss
în 3 Mai 2011 | Deeiutss întreabă:

Sall TPU:*:*Cam CAT mananca un porumbel? Ca nu stiu cata mancare sa-i dau ca mi-e frica dacai dau prea putin? dacai dau prea mult? :(( PS: are cam 26-27 de zile, si nu mananca singur trebuie sa-i dau cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
deniisa_5638
în 3 Mai 2011 | deniisa_5638 întreabă:

Care sunt vedetele voastre preferate in afara de myley cyrus(drogata) Dau funda:D+vot:D Scz de categorie

10
Răspunde Raportează
Biiaancaa
în 3 Mai 2011 | Biiaancaa întreabă:

Am nevoie de un program pe care sa pot decupa un anumit obiect/persoana si sa il pun pe un fundal transparent...Inafara de Photoshop...Please ajutati-ma!

2
Răspunde Raportează
HappyCandy
în 3 Mai 2011 | HappyCandy întreabă:

Am avut un pisoias de 10 zile, dar el deja a deschis ochii totul era bine insa nu stiu de ce azi dimineata cind m-am dus sa-l vizitez avea singe la nas si gura si era mort. Din ce cauze putea sa moara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
adrian_3646
în 3 Mai 2011 | adrian_3646 întreabă:

Sall, mai am o intrebare... Pot sa ii pun lu b.smithy meu pamant turba si nisip ca am vcazut peunele siteuri asa si daca da pot sa ii pun si niste seminte de iarba sa creasca iarba? dau funda http://animale.acasa.ro/alte-animalute/ingrijirea-tarantulelor-8242.html? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ralucutza234215_5662
în 3 Mai 2011 | ralucutza234215_5662 întreabă:

Va rog sa ma ajutati, am gasit un catel tare scumpa si jucaus dar acum are un an si este tare agresiv :musca batranii si se da la toata lumea de pe strada cu mine este bland dar nu stiu ce sa fac si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KingJulien
în 3 Mai 2011 | KingJulien întreabă:

Pisica mea a nascut 2 pisoi sau pisici, nu stiu inca ce sunt, dar nu stiu ce nume sa le pun, dati-mi si mie niste exemple, dar nu pufi(sau ceva de genul asta)ceva amuzant dau funda! mersi:)

6
Răspunde Raportează
Chocolate_8650
în 3 Mai 2011 | Chocolate_8650 întreabă:

Ce parere aveti de eutanasierea cainilor vagabonzi?

6
Răspunde Raportează
AlexDDDxD
în 3 Mai 2011 | AlexDDDxD întreabă:

Imi spune cineva cum sa dresezi un caine va rog! dau funda + raspuns castigator! ( dar sa imi spuneti cum dau funda plzzz)

3
Răspunde Raportează
wekinzsianimale
în 3 Mai 2011 | wekinzsianimale întreabă:

Eu am cauta in toata curtea si tot lu le-am gasit eu cred ca nu au nascut in curte nu le gasesc. Va rog poate cineva sa imi spuna unde pot sa caut pisicile, pentru ca va asigur ca nu au nascut in cure,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
wekinzsianimale

Cum pot sa-mi gasesc pisicile care au nascut undeva unde nu stiu? Pisicile mele nu au voie in casa nu cred ca au nascut acolo.

4
Răspunde Raportează
HappyCandy
în 3 Mai 2011 | HappyCandy întreabă:

Care minxcare e mai recomandata pentru pisici KitieKat sau Wiscas

6
Răspunde Raportează
wekinzsianimale

Pisicile mele trebuie sa nasca sunt si de duminica au disparut, ce s-a intamplat cu ele au fugit sau nasc undeva mai retras sau ce? Apropo pisicile mele sunt de curte si pot sa sara gardul si sunt la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
annaanne3
în 3 Mai 2011 | annaanne3 întreabă:

as avea si eu nevoie de ajutor de la un proprietar de westie. Am luat unul nou ieri, are 2 luni si jumatate si as vrea sa stiu cateceva despree el, adica lucruri specifice lui, ce ii place,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Flory_6915
în 3 Mai 2011 | Flory_6915 întreabă:

In legatura cu cei 3 bichoni.Eu sunt din Bucuresti si inca nu i_am vandut.Pretul este de 600ron.Catelusi sunt foarte dragalasi au 7saptamani sunt albi.

1
Răspunde Raportează
LaughOutLoud
în 3 Mai 2011 | LaughOutLoud întreabă:

Cine ma ajuta sa improvizez o litiera in timp scurt.Ca nu am bani za ii cumpar pisicii una de la veterinar inca.

5
Răspunde Raportează
LaughOutLoud
în 3 Mai 2011 | LaughOutLoud întreabă:

Mai spuneti niste nume de pisicute. Rasp cu cel mai frumos NUME ia funda. Celelalte vot

13
Răspunde Raportează
gabygaby199
în 2 Mai 2011 | gabygaby199 întreabă:

Buna TPU.cine are un pui de ciobanesc german rasa pura? iau spre adoptie dar sa fie sub 3 luni si sa fie de RASA PURA

1
Răspunde Raportează
PredatoR
în 2 Mai 2011 | PredatoR întreabă:

Unde e protectia animalelor? http://www.meatvideo.com/ Nu te uita daca NU ai sange. (Imagini socante) O sa ma criticati pentru. ca am pus link-ul, dar vreau sa vedeti pana unde pot ajunge oamenii.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2011 |

HELP! Imi sp si mie niste mel antrenante si vesele in engleza care pot fi cantate de un grup de vreo 4 fete. funda:X

1
Răspunde Raportează
MeAndJustMe_8802
în 2 Mai 2011 | MeAndJustMe_8802 întreabă:

Buna seara TPU! Ce faceti? Spuneti oras si cum va cheama

9
Răspunde Raportează
Ade
în 2 Mai 2011 | Ade întreabă:

Nu stiu ce are cainele meu! Duminica, am mers la el (are cusca in spatele gradinii si nu mai era nimeni in afar de soramea). Si era foarte vesel (stiu asta pentru ca dadea din coada) si la un moment dat,...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
LaughOutLoud
în 2 Mai 2011 | LaughOutLoud întreabă:

Cum a zis si azi dimineata maine am sa primesc o pisica din rasa Albastra de Rusia si inca nu m-am hotarit ce nume sa ii pun. Voi care aveti pisici din aceasta rasa ce nume le-ati pus odraslelor?

4
Răspunde Raportează
Remus_5509
în 2 Mai 2011 | Remus_5509 întreabă:

Cine imi spune si mie va rog sunete pentru beatbox? Sau vreun cantec cantat beatbox pentru incepatori? plzz help me!

1
Răspunde Raportează
Anhi
în 2 Mai 2011 | Anhi întreabă:

Ce animale de casa aveti (cum le cheama) sau ce v-ati dori sa aveti?

19
Răspunde Raportează
bunnycute
în 2 Mai 2011 | bunnycute întreabă:

Va rooog mult de tot sa ma ajutati! imi fac multe griji :-ss Am o catelusa care are in jur de 1 an si 8-9 luni. A fatat 7 catelusi foarte dulci si frumosi:X, dar de cand i-a fatat si cu cateva zile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Flory_6915
în 2 Mai 2011 | Flory_6915 întreabă:

Am de vanzare 3 bichoni havanezi.Este cineva interesat?

6
Răspunde Raportează
xeleur
în 2 Mai 2011 | xeleur întreabă:

Ce inseamna grafittti tagg? Am vazut peste tot chestii de gen http://www.google.ro/search?cu=grafitti+ tag& oe=utf-8& rls=org.mozilla:ro:official& client=firefox-a& um=1& ie=UTF-8& tbm=isch& source=og&...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Any_2336
în 2 Mai 2011 | Any_2336 întreabă:

In care luni napralesc cainii cu par scurt?

2
Răspunde Raportează
JustLuciana
în 2 Mai 2011 | JustLuciana întreabă:

Buna TPU. Am si eu un husky siberian de 1 luna si am observat ca are un ochi rosu... el avand ochii albastri se observa foarte bine. ce ii pot lua ca sa ii treaca ochiul sau trebuie dus la medicul veterinar?? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KissByKiss
în 2 Mai 2011 | KissByKiss întreabă:

Stie cineva care este diferenta intre un aparat digital "mic" (http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://images04.olx.ro/ui/2/03/37/17649637_1.jpg& imgrefurl=http://bucharestcity.olx.ro/aparat-foto-digital-panasonic-negru-bonus-card-sd-2gb-iid-17649637&...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EuDarii
în 2 Mai 2011 | EuDarii întreabă:

Intrebare pentru cei care au perusi:Ai vostri manANca pufuletzi? ca a venit o fata la mine(vara mea) si manca pufuletzi si el a inceput sa ciiguleasca din toata punga:))?

4
Răspunde Raportează
adutzza_1262
în 2 Mai 2011 | adutzza_1262 întreabă:

Pe 15 sau pe 20 mai imi iau un caine cred ca un bichon(maltez, havanesse, frise)unul dintre acestia si vreau sa-l invat sa faca nevoile intr-un loc cat e mic ca dupa aia il scot afara, urgent!

5
Răspunde Raportează
?Andrutza?
în 2 Mai 2011 | ?Andrutza? întreabă:

Imi spuneti va rog de unde pot sa iau un bichon frise in ploiesti sau aproape de ploiesti. va rog

1
Răspunde Raportează
Any_2336
în 2 Mai 2011 | Any_2336 întreabă:

Spuneti-mi va rog 3 pasari care incep cu litera T in afara de Turturica si Tucan. Primu raspuns are funda

3
Răspunde Raportează
stefy01stefy
în 2 Mai 2011 | stefy01stefy întreabă:

Dati-mi si mie niste nume de melodii cat mai noi. Vreau mozica usoara, de club sau in romana daca stiti. Dau fundita pentru cele mai multe.

3
Răspunde Raportează
LaughOutLoud
în 2 Mai 2011 | LaughOutLoud întreabă:

Maine sau in curand urmeaza sa primesc o pisica albastra de rusia sau o metisa (ns sigur ca nu am vazut-o)si as vrea sa imi spuneti cei care sunteti stapani ai acestei rase cateva caracteristici. nu accept...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Deeiutss
în 2 Mai 2011 | Deeiutss întreabă:

:*:*Aveti idee cum invat un porumbel (pui) sa zboare? Ca mi-e frica sal las singur caci cade ca un bolovan si se loveste. FUNDAAAAAAA!

3
Răspunde Raportează
MeAndJustMe_8802

Facem excursie cu clasa! ceva idei?

3
Răspunde Raportează
Tourniquet
în 2 Mai 2011 | Tourniquet întreabă:

Imi voi cumpara un hamster. Ce rasa credeti ca e mai buna tinand cont ca vreau sa fie jucaus si sa traiasca mai mult de un an? :) De ce?

5
Răspunde Raportează
Reny
în 2 Mai 2011 | Reny întreabă:

'Neata TPU! Imi spuneti si mie care este cel mai bun animal de companie? Celor mai frumoase dau fundita;;) Mss mult.

7
Răspunde Raportează
MeAndJustMe_8802

Hello TPU! Puteti sa-mi dati un site cu ghete de fotbal din romania... pentru copii... mersi anticipat! Funda Jur!:*

1
Răspunde Raportează
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 20 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 12 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    14 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă pe 20 Ianuarie

RobocopBuisness întreabă:

Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.079
  • Întrebări: 3.955.400
  • Răspunsuri: 17.672.036
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Duete celebre

Duete celebre

Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.639 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii