cum se numeste melodia cantata la sfarsitul filmului "citeste si plangi" de pe disney channel? melodia cantata de fratele fetei blonde:p`. mersi
Sa n`o mai lungim...Am de ceva timp probleme cu calculatorul.Se restarteaza singur din senin.Azi s`a restartat aproximativ de vreo 15 ori(nu exagerez)... Ce credeti ca are? Ceva solutii?~FunDa~!~? (mai mult)
Vreau si eu un program in care sa inregistrez in calculator. Nu vocea ( adica sa nu inregistreze microfonu, sa inregistreze de exemplu o muzica pe calculator care nu am gasit download).
Care imi puteti spune si mie cat faci din romania, mai exact din braila pana in italia la granita sus? daca s-a plecat din braila la ora 5 dimineata cam la ce ora e posibil sa se ajunga in italia in portogruaro...? (mai mult)
Cum imi pun bara de la pc inapoi jos? Din greseala am pus-o sus.VA rog
mi-am luat o cartela de la cosmote si nu stiu la ce sa apelez sau sa trm mesaj pentru a afla minutele, pana acum am avut abonament si acolo trimiti SMS la 1515, dar pe cartela nu stiu. Dau funda...? (mai mult)
Dac tin greutati deala de 0, 5 kg paralarel inainte timp de un minut, fac ceva muschi?
SCUZATI CATEGORIA era o melodie ce suna ceva de genu " let me put so an repeat" km se numejte? va rog fundaaaaaaaaaaa:)
Funda + vot! Am avut in pc microsoft office.Intr-o zi am vrut sa imi instalez sims 8 in 1 si nu aveam memorie asa ca am vreut sa dezinstalez tot pachetul microsoft, i-am dat dezinstalare si m-am gandit...? (mai mult)
FundItSa:X`! Salut TPU:), as dori sa stiu si eu cum fac sa imi fie youtube-ul in limba romana:|...ca mie nu imi place sa fi in engleza:-
As dori cateva site-uri de cosmetica, precum avon sau oriflame. Daca stie careva alte site-uri de cosmetica in afara de cele pe care le-am mentionat eu sa-mi spuna si mie dar cat se poate de repede.Multumesc!...? (mai mult)
Imi dati va rog un site de unde sa descarc need for speed underground 2 LAN online? dau funtzita si vot
Am o intrebare cam stupida. YouTube a blocat utilizatorii din Romania? Fiindca atunci cand incerc sa intru pe YouTube mi-a aparut asta prima data: 500 Internal Server Error Sorry, something...? (mai mult)
De ce imi da eroare la yotube cand dau sa vad un videoclip
Stie cineva un cabinet stomatologic bun in Bucuresti care sa nu fie foarte costisitor? Orientativ nu am mare lucru de facut, de plombat o carie, insa am cunostinte care si-au pierdut plombele la...? (mai mult)
mi-am pus o parola la telefon(parola, nu pin)si nu mi-o mai amintesc pe intregime si trebuie sa mi-l resoftez. Stiti un site cu softuri pentru samsung corby? sau stiti ce ar trebui sa fac?
Am un DVD care citeste numai filme originale. Ce as putea sa fac in asa fel incat sa le citeasca si pe alea facute la pc? Va rog frumos dau fundita!
Hi TPU...imi puteti spune cum o sa fie vremea weekend. ul asta in Bulgaria.plss.Urgent! Fundaaa :x
Cum se pune parola pe un folder, stiu un program da numa pana in maxim 15 mb, ceva smekeri din windows7 stiti? sau alte programe sa pun pe cat gb am nu numai pe 15 mb
Va rog dati-mi un cont club penguin member
Help:):| Cand scriu pe mess cuiva ceva nu imi apare ce scriu si nici ce primesc nu pot vedea:|casuta aceea e alba:| ce sa fac? am dezinstalat si am instalat mesul si tot nu merge:| Help:)Urgent.
Cine stie pana la cat tin deschis la Carefour?
Poate credeti ca intrebarea mea e una copilaroasa...si neimportanta... Dar ma framanta de ceva vreme si nu reusesc sa inteleg: Se epilau femeile mai demuuult? Si daca o faceau, cum o faceau, ca nu aveau? (mai mult)
Hey, stie cineva ce materii sunt la liceul Gheorghe Lazar[Bucuresti]? Si cu cat s-a intrat anul` asta?
Cu ce autobuz pot ajunge la Decathlon?
Care sunt cele mai tari tigari. Dar cele mai slabe? Nu vreau sa va aud ca nu sunt bune, imi ard banii sau alte prostii. Eu va intreb ceva si daca stiti imi raspunde-ti! Multumesc :)
Azi am incercat sa-mi reinstalez Windows-ul. Totul a mers ok, pana la crearea partitie C, cand mi-a aparut eroare si mesajul "Press F3 to quit setup" si dupa "Your computer will reboot in ". De...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care incepe la piesa cu Jennifer Lopez-On the floor (final version)?
Cine stie de unde pot sa downloadez Scooby'Z-imnul scoli -nu a venit azi la scoala. Aici puteti sa ascultati melodia http://www.radiobandit.ro/videoclipuri/video/221-ScoobyZ+ Imnul+ Scolii?groupid=6. ...? (mai mult)
Uitati cum sta treaba! Eu am 13 ani si vreau sa invita o fata de 12 ani la intalnire si nu stiu ce le plac fetelor mai mult.In orasul meu am urmatoarele locuri pentru intalniri: a-la restaurant b-la pizza c-la...? (mai mult)
Buna am 15 ani 63 Kg si 1, 70 m. Ce imi sugerati pot sa iau Creatina pentru cresterea masei musculare si daca iau asa in fiecare zi timp de 2 saptamani sau de o saptamana are ceva daca ma las dupa aceea?...? (mai mult)
Sallz! Asi vrea si eu sa stiu cum fac la PhotoScape sa se miste poza.Rasp pls Funda;)
Deci vreau sa imi descarc un scris si vreau sa il am la bara de text din PhotoScape. Ce trebuie sa fac ca sa il amla bara de texte?
Unde trebuie sa apas la Yahoo messenger ca sa imi schimb numele, adica sa le trimit prietenilor noul meu nume.si ei trebuie sa accepte. Funda! :d
am doua intrebari sa va puan prima este cum imi fac un videoclip pe calculator si a doua intrebare este cum imi fac un site NU BLOGG.
Salut am un telefon cu clapeta si la un moment dat cand am deschis clapeta s-a vazut albatru pe tot ecranu si problema a continuat. dar am sesizat ca atunci cand o deschid pana la jumate se vede pe ecranul...? (mai mult)
Am de facut atestatul de final de clasa 11 si am urmatoarele cerinte: Marginile paginii: Stanga 2, 5 cm, Dreapta 2 cm, Jos 2 cm, Sus 2 cm; Aliniament: Justify; Distanta dintre randuri : la 1, 5...? (mai mult)
Cine stie ceva informatii despre agentia USTRAVEL din Timisoara...am primit o oferta de lucru in Grecia prin intermediul acestei agentii, si mi-e cam frica sa nu fie ceva teapa sa dau banii si sa raman? (mai mult)
Ce culori merg cu lila? funda! :x
Help! Referitor la joburile de vara. de la ce varsta poti sa faci asta si unde ma pot interesa...cam cat se castiga? Help Funda
Cum scapi de frica de dentist?:)), ai curaj pana ajungi acolo si vezi ce iti baga in gura
Sall TPU, la mine in scoala ese un cincurs gen "Romanii au talent". Si eu cu un prieten am vrea sa dansam pe o melodie hip-hop. si ne-am gandit la melodia cu puya-fresh sau domna si bagabontul de unde...? (mai mult)
Cum se sterge Windowsul? : )
Salut, am nevoie de un generator de voce in limba romana, ca sa-mi citeasca o citata. MS anticipat
Salut mi-am luat un server de Counter Strike 1.6 dar nu imi apare in lista de internet, am intrat sa dau submit la ipul meu la http://css.setti.info. Dar cand pun ipul zice ca: Restricted IP address....? (mai mult)
Cand ma aplec imi curge sange din gura, de la ce poate fii? mentionez imi curge foarte putin in saliva.si in fiecare dimineata sau cand stau aplecata. funda
Ceau, locuiesc in ger. si folosesc adresa mea de email pe Personal.ro, dar de un timp nu mai merge, dar in romania mai merge, daca ma poate ajuta cineva sa-l fac sa mearga, ar fi super.
Cine are idee cat costa o carcasa originala pentru telefoanele nokia?
Sunt din Satu Mare Anul acesta termin clasa VIII, si azi au sosit brosurile cu admiterea in licee De mica imi doresc sa merg la profilul stiinte ale naturii bilingv engleza, insa sunt cam prinsa...? (mai mult)
am nevoie de un raspuns, o colega mi-a datid-ul si pana de curand am vb pe mess, de ceva vreme nu am mai vorbit, e posibil sa ma fi sters? inca este in lista pe yahoo, pe invizibil, pentru ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului