TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2040
  • 2041
  • 2042
  • 2043
  • 2044
whitemouse
în 9 Mai 2011 | whitemouse întreabă:

mi-am achizitionat un mouse Logitech MX518. Am instalt driverul pentru mouse si a mers. Dar am observat ca nu merge click dreapta, stie cineva cum pot repara aceasta problema? HELP! HELP PLS! FUNDA+...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Eusunttu
în 8 Mai 2011 | Eusunttu întreabă:

Asemanari intre sovinism si xenofobie? ma puteti ajuta?:)

1
Răspunde Raportează
MarisAlin
în 8 Mai 2011 | MarisAlin întreabă:

Cum pot sa vad daca o iepurita dupa ce am dato la iepuroi a ramas gravida na cum se zice? dau funda+vot

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2011 |

Am si eu o problema :-(. De fiecare data cand incerc sa deschid un link nu merge. Imi apare o fereastra. Scrie: " This file does not have a program associated with it for performing this action....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MarisAlin
în 8 Mai 2011 | MarisAlin întreabă:

cum pot sa vad cati ani are un iepur? dau funda+vot

4
Răspunde Raportează
beiby20
în 8 Mai 2011 | beiby20 întreabă:

Ce Nume Sa-Mi Pun Pe Messenger ...Ma numesc Ioana... Dau fundita+Voturi

10
Răspunde Raportează
purplerainbow
în 8 Mai 2011 | purplerainbow întreabă:

Sunt clasa a 8-a si inca nu m-am decis la ce liceu as vrea sa merg! M-am gandit la Mihai Viteazul, dar inca nu sunt sigura, pe profil mate-info. Cine poate sa imi spuna mai multe despre liceu, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaRlInGiLuSiOnS
în 8 Mai 2011 | DaRlInGiLuSiOnS întreabă:

Vreau sa cumpar gentuta aia rosie de la Lady's cu blanita la 16 lei dar nu gasesc pe nimeni in orasu-l meu care sa fie reprezentant.Am luat id-ul unei fete de pe net si mi-a spus ca trebuie sa ma fac reprezentant...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
beiby20
în 8 Mai 2011 | beiby20 întreabă:

Nu stiu ce nume sa-mi pun pe mess si facebook... Cne Imi spune I dau 5 Funditzee...SA stiti ca se poate! pup:*:*:*

7
Răspunde Raportează
aleksdR
în 8 Mai 2011 | aleksdR întreabă:

TPU, care a fost preferatul vostru la Editia Trecuta Romanii au Talent?!

22
Răspunde Raportează
catydany
în 8 Mai 2011 | catydany întreabă:

De ce nu pot sa intru pe unele site-uri cum ar fi de genul :6.43.62.110

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2011 |

Cate tari sunt pe pamant in total?

5
Răspunde Raportează
katy
în 8 Mai 2011 | katy întreabă:

Am un telefon Blackberry Bold 9700 si nu pot vedea nici un clip de pe youtube, toate se deschid cu Media Player, stie cineva ce trebuie sa ii dau sa mearga?

1
Răspunde Raportează
User26
în 8 Mai 2011 | User26 întreabă:

Mama sau tata? pe care l`ai alege (explicati alegerea facuta)[scuzatzi categoria xD]

13
Răspunde Raportează
ciprian_6524
în 8 Mai 2011 | ciprian_6524 întreabă:

Aceasta intrebare este pentru cei care stiu despre religii. Nu raspunde-ti altii care va bateti joc de aceasta intrebare. Este adevarat ca Sf. Liturghie este modificata la catolici? Eu cred ca da dar nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
melena
în 8 Mai 2011 | melena întreabă:

La ce stil de,, batai " (karate, taykuando etc )se invata cel mai repede cunm sa te aperi?

2
Răspunde Raportează
Deiia
în 8 Mai 2011 | Deiia întreabă:

Cum pot sa vad daca vorbesc cu o anumita persoana dupa ce inchin pagina si ea nu imi mai scrie cum vad ce am vorbit? Va rog? Repede!

4
Răspunde Raportează
HyuLa
în 8 Mai 2011 | HyuLa întreabă:

Cand va merge Calculatorul maxim de greu si totusi ai cotrolat cu antivirusul si ai sters tampenile din el, Dc inca merge greu? Funda repede!

14
Răspunde Raportează
Alexutzu21
în 8 Mai 2011 | Alexutzu21 întreabă:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu site acesta www.scorpions.acdc.ro sa imi spuneti si me ce mai trebuie sa pun si lucruri din astea dau funda;)

1
Răspunde Raportează
roormaf12
în 8 Mai 2011 | roormaf12 întreabă:

Nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai pot da raspunsuri doar intrebari.Cum sterg contul sa fac altu? Va rog tare mult sa ma ajutati

3
Răspunde Raportează
stangaionut
în 8 Mai 2011 | stangaionut întreabă:

De ce nu a fost in puii mei aseara [07.05.2011]?

26
Răspunde Raportează
kosminica
în 8 Mai 2011 | kosminica întreabă:

Cine are idei pentru o compunere la fizca despre lentile sau orice altceva din clasa a 7-a semestrul 2? Va rog ajutati-ma!

1
Răspunde Raportează
MyaMySeSpune
în 8 Mai 2011 | MyaMySeSpune întreabă:

Ce pot face dulce din apa :)), ulei, oua, smantana, unt si zahar:))... rasp rapid ca dau funda, orice in afara de clatite?

3
Răspunde Raportează
MarySille
în 8 Mai 2011 | MarySille întreabă:

hei cei care au fost clasa 8 si acum sunt a 9 cum vi s-a parut teza la istorie pe sem 2? a fost grea? Ce vi s-a dat? vi s-a dat si cu test grila?

1
Răspunde Raportează
Awkesna
în 8 Mai 2011 | Awkesna întreabă:

Hey~ am parul din fata ca baieti.adica n-am breton de loc, parul din spate e aproape pana la umar, cum sa imi prind parul sau cum sa fac sa nu mai para ca am parul scurt in fata? F+vot :d.

1
Răspunde Raportează
DanielDesumoulins
în 8 Mai 2011 | DanielDesumoulins întreabă:

Stiti cumva cum pot posta un video care dureaza mai mult de 15 minute pe youtube?

1
Răspunde Raportează
AmandytaErhan
în 8 Mai 2011 | AmandytaErhan întreabă:

Ajutor please! am cautat prin comp si am apasat din greseala pe microsoft picture manager si deacum sau schimbat toate imaginile (adica modul in care le arata) cum sa fac sa mi le arata pur si simplu ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andutxza
în 8 Mai 2011 | andutxza întreabă:

Scuze de intrebare; ine a iesit aseara de la nora pentru mama ca mi-a cerut o prietena sa-i zic ca ea a adormit si eu la fel, deci cine a iesit la nora pentru mama?

1
Răspunde Raportează
Anisoaraa
în 8 Mai 2011 | Anisoaraa întreabă:

Buna la toooti ~ am un samsung corby txt 3210. si nu stiu cum sa bag muzica in player:-? ma puteti ajuta va rooog? :* dau funditaaa >:d

3
Răspunde Raportează
oana_3673
în 8 Mai 2011 | oana_3673 întreabă:

Am o problema la yahoo messenger imi apare poza la avatar in alta culoare si nu pot sa oo schimb am dezinstalat messul am instalat alt mess degeaba am intrat dupa alt calculator la fel nu am ce sa ii fac...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
madww
în 8 Mai 2011 | madww întreabă:

Am yahoo messenger 11, si de cateva zile nu imi mai merge sa imi schimb poza de la avut. CAare este problema? Dau funda pentru ccel mai bun raspunss :x Msii:*

5
Răspunde Raportează
fanepop
în 8 Mai 2011 | fanepop întreabă:

As vrea sa imi spuneti niste aplicatii de iphone/ipod frumoase. Daca stiti si o aplicatie mare da catva giga (joc fara igo) si una cea mai scumpa. (cele mai tari aplicatii primesc funda)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2011 |

ce inseamna wan, man, url, ftp, lan? FUNDA cine imi spune repede :)

4
Răspunde Raportează
Lalalalalalalalalala
în 8 Mai 2011 | Lalalalalalalalalala întreabă:

TPU :-* Am de facut un proiect, la geografie, despre Berlin. Imi puteti da site-uri pe care sa fie proiecte despre Berlin? :D Funda si vot;;) Merci anticipat!

2
Răspunde Raportează
iatanasoaiei
în 8 Mai 2011 | iatanasoaiei întreabă:

Nu mai pot folosi gadgeturile la windows 7.Imi apare o fereastra si-mi zice "'Windows desktop gadget has stopped working"'. Stie cineva ce pot sa fac?

2
Răspunde Raportează
Krysty111999
în 8 Mai 2011 | Krysty111999 întreabă:

Funda...Imi spune-ti va rog frumos de ce nu merge sa fac video-ul pe movie maker? Il editez...si cand dau sa save movie file imi tot cresc minutele in loc sa scada.Filmuletul l-am filmat cu fraps in metin2.ro.Am? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ciprian_6524
în 8 Mai 2011 | ciprian_6524 întreabă:

Ce inseamna Biserica Anglicana? Catolica Sau Protestanta?

5
Răspunde Raportează
ChRoM
în 8 Mai 2011 | ChRoM întreabă:

Hey, cei care ati comandat de pe emag ce spuneti pot sa am incredere in ei? :)

7
Răspunde Raportează
tinka
în 8 Mai 2011 | tinka întreabă:

am nevoie de propozitzii cu urmatorii termeni: autonomie, dictat, colectivizare mersi dau funda

5
Răspunde Raportează
xbox360_2907
în 8 Mai 2011 | xbox360_2907 întreabă:

Buna TPU as vrea sa cumpar un joc pentru xbox360 de pe net.de pe www.jocuri-video.ro care mil va aduce acasa prin curierat si as vrea sa siu daca sunt de incredere? oare merge 100% jocul? o sa am garantie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
michela1990
în 8 Mai 2011 | michela1990 întreabă:

Luna asta am avut ciclu normal pe data de 3 acum am terminat si dupa cinci zile am avut contact sexual cu prietenul meu, si nu ne, am protejat...am facut. o de 2 ori si de astea 2 ori si. a dat? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
vladsoare
în 8 Mai 2011 | vladsoare întreabă:

Am de facut un slogan publicitar si o reclama publicitara pentru o firma de ciocolata cu numele `Alba-ca-zapada`. Sunt varza, n-am idei! Ma ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
Kalugaru
în 8 Mai 2011 | Kalugaru întreabă:

Am si eu o problema cu PC.Nu pot as vad nici o poza si dau copy sau cut la ceva mi se blocheaza PC! Cine stie despre ce ar fi vorba? Ajutati-ma pls:)

1
Răspunde Raportează
JustOurSmile
în 8 Mai 2011 | JustOurSmile întreabă:

Stiti ceva informatii despre caminul liceului Carmen Sylva? P. S. dau funda la cela mai utile info!

1
Răspunde Raportează
DorelSudoru
în 8 Mai 2011 | DorelSudoru întreabă:

Http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/exhile87.html? type=1 Aveti incredere in site-ul okazii? Cunoastetii userul? Ati comandat? Ati luat teapa? Cum se face tranzactia?(daca e predare personala,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciupiiiiiiii
în 8 Mai 2011 | Ciupiiiiiiii întreabă:

as dori si eu versurile in romana de la LEMONADE MOUTH-somebody.

4
Răspunde Raportează
Isabela96
în 8 Mai 2011 | Isabela96 întreabă:

Am teza la geografie si am emoti mari ce sa fac cred ca o clacez si o sa uit tot

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2011 |

in urma cu 5 zile prietenul meu mi-a dat 3 palme. Eu am 17 Ani el 21, m-am despartit de el, dar vreau sa plateasca pentru ce mi-a facut. POt depune plangere la politie fara ca ai mei sa afle, ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2011 |

As dori sa ma ajutati in achizitionarea unei placi video. placa de baza: AsRock G41M-S Intel G41+ ICH7, Skt 775, FSB 1333MHz, 2*DDR2 1066 Dual Ch up to 8GB, VGA X4500, procesor: CPU INTEL CEL DUAL...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BaIeTzaS
în 8 Mai 2011 | BaIeTzaS întreabă:

Buna TPU am intampinat si eu o problema in word. Deci am scris cam 20 de pagini ai acum trebuie sa pun diacriticele nu-i asta problema problema e ca acum cand inlocuiesc o litera dintr-u cuvant se sterge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 2040
  • 2041
  • 2042
  • 2043
  • 2044
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 7 ore

tonyc7 întreabă:

Va deranjeaza numarul mare de cersetori aparut in perioada asta? Majoritatea fara sa aiba nici o infirmitate, arata destul de sanatosi, cu doua maini, doua picioare, ca orice om normal. Ce poate sa...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 8 ore

Aurel100009 întreabă:

Sa intamplat vreodata atunci cand dormiti, pentru cateva secunde sa nu va puteti misca deloc, sa nu puteti vorbi, sa nu puteti face absolut nimic? Cumva esti treaz, dar nu poti face absolut nimic, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • oceanoflove
    trimisă acum 18 ore

oceanoflove întreabă:

Ma suna un numar de cateva zile si cand sun inapoi nu raspunde. Pot sa aflu la furnizorul de telefonie cine este titularul?
    8 răspunsuri
  • Izacloud
    trimisă acum 15 ore

Izacloud întreabă:

Salut. Acum o săptămână am avut o tamponare usoara cu daune minore. Inițial ne- am inteles sa ii plătesc piesele si sa facem amiabila. Eu urma sa plec din județ a doua zi si ca si garantie i- am...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.470
  • Întrebări: 3.954.347
  • Răspunsuri: 17.662.416
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Lie to me

Lie to me

Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.075 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.259 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.336 Conversaţii