Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Dc imi da eroare cand la loghez pe facebook?
Stiti cumva ce acatist sau rugaciune trebuie facuta pentru impacarea cu persoana iubita (indeplinirea dorintei) si liniste sufleteasca? Multumesc anticipat!
Cine imi poate traduce cat de cat :Just Can't Get Enough de Black Eyed Peas. nu cu google traducator ca nu traduce prea bine. mersi
Ce mamifere omnivore stiti?
Deci uni copii tin redirecte de 5 h si la redirectstats la counter-strike arata ca au redirectionat 40 de jucatori intr-o ora am net bun de la rds 100 mb.ps nu inteleg de ce eu nu pot sa redirectionez...? (mai mult)
Mama mea, in fiecare dimineata de vreo 3 saptamani are saliva cu sange(foarte putin, 1-2 "flegme"), ea zice ca e de la gingii, sa nu ma faca pe mine sa sufar probabil si nu cred ca e vorba de ulcer...? (mai mult)
Sall` TPU. kn ma poate ajuta si pe mine. Era mah dmulth p Tvr1 o telenovela dar nu stiu cum se mah numea. era cu o fata p nume Isabel ( parca) j un barbath era indragostith d ea si o alinta kv d genu` :...? (mai mult)
Despre pariuri_ce inseamna sisteme si multiplicator.cum sa socoti costul biletului si cistigul daca pui multiplicator.
De ce lumea e atat de rea?(invidie; ura; etc.)
Am o problema ma ajuta cineva? mi-am instalat sims 3 si late night dar dupa ce imi instales sims 3 world adeventures imi zice NO name disck found please insert the sims 3 late night disck de ce nu merge...? (mai mult)
TPU.am si eu o intrebare.deci.cand intru p yahoo messenger stau vreo 2 minute si imi apare mie si celor care sunt intrati pe mess un scris. ceva d genu.foto nu stiu sg cum e dar este virus.si intrbarea...? (mai mult)
Imi spuneti va rog ce trebuie sa completez acolo la adresa de email cand ma inregistrez pe skype am incercat cu @skype.com si cu @yahoo.com dar nu merge dau funtzita
Am 15 ani...si as vrea sa stiu daca pot sa iau bani trimisi prin banca din Italia! e neaparat nevoie sa fiu major? funda :D?
Imi poate spune cineva adresa pe internet pe care se gaseste videoclipul, melodia sau care e numele melodiei din reclama la Nesquik 3 in 1? Funda!
Salutare! Cine se pricepe mai bine la coafura? Am o freza similara cu a lui Bieber (vechea frizura) O am de ceva vreme. cam un an si ceva dar ma cam deranjeaza ceva... eu cand fac hair flip (spre stanga),? (mai mult)
Cam cat conteaza examenele la mate si romana de la sfarsitul clasei a 8-a pentru media finala? Adica cam cat la suta din medie va fi reprezentata de notele de la examene? Va rog sa imi raspundeti...? (mai mult)
Hei, am si eu nevoie de ajutorul vostru.La vara vreau sa plec in Grecia pe litoral 7 zile cu verisoara mea si sotul ei.Nu-mi trebuie neaparat pasaport.Eu, fiind minora, presupun ca-mi trebuie procura...? (mai mult)
am facut un atestat de vreo 30 de pagini dar acum trebuie sa pun diacriticile...Stie cineva o solutie simpla in afara de inserare simbol sau eu m-am mai gandit sa le scriu intr-un folder separat? (mai mult)
Salut, am o problema legata cu messengeru cand incerc sa apelez pe cineva nu pot sa deschid chatu cu aceea persoana dau clikuri de innebunesc, dar si daca ma apeleaza cineva nu pot sa vad, am instalat...? (mai mult)
Cronologia lui Mihai Viteazul la clasa a 6-a, daca se poate? Va rog dulce ca o savarina.Va rog precis! Multumesc!
azi am incercat sa intru pe intrenet explorer si nu merge deloc. stiti ca in bara de stert la pc in colt apar 2 monitoare mici care se aprind si se sting. ele nu mai apar. eu dau pe explorer intruna...? (mai mult)
La cate zile de concediu au voie angajatii dupa noul cod al muncii?(funtitza)
1.Am un htc touch diamond p3700 si as vrea niste jocuri imi puteti da voi un site ca eu nu am gasit plsss. 2. Oare este sau exista aplicatia aia pe care o avem si la pc cu sa desenezi pe tel.(htc...? (mai mult)
puteti sa imi spuneti cum pot sa fac un comentariu plastic, sa comentez o lucrare, sa-mi imbunatatesc limbajul plastic?! nu ma prea pricep la asta.
Vreau reluarea de la: Antena 2 la 4 ace din 9 aprilie 2011, funda si vot:*
Buna cum se numeste melodia de la minutul 19:40 din episodul 103 din iubire si onoare? http://iubiresionoare.acasatv.ro/episoade/episodul-103-2/1.html
Caut lume de incredere daca crezi ca esti lasa adresa de mess aici! Funda si vot!
As vrea sa stiu si eu de ce nu-mi apare poza pe TPU cand ma uit la profilul meu sau cand las un raspuns la cineva. Am dat la "editare profil" si am schimbat poza. Am incercat sa pun alta sa vad...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu daca exista carti/reviste sau orice este facut din hartie si cu multe file:)))) din NANA(anime)...si daca stiti carti sau reviste ceva de vanzare dati`mi un link d unde as putea sa le? (mai mult)
Nu pot sa vad caracterele coreene pe net. Ce pot sa fac? Am incercat deja sa instalez "east asian languages" din control panel dar imi cere Windows XP Professional Service Pack 3 CD
In curand nu vom mai putea folosi bilelete de autobuz?
Cum adica sindromul down?
Ce înseamnä a se înbolnävi de anorexie? De fapt ce înseamnä anorexie? Multumesc!
Cine imi zice si mie- cam cite pagini de format A4 ar avea opera "Pasarile tineretii noastre" de Ion Druta? Dar "Robinson Crusoe" de Daniel Defoe?
Ajutati-ma si pe mine cu o problema nu imi merge winapul imi da eroare cand intru in el dar eu am instalat singura un windows si atunci mi sa sters tot din calculator si am luat winapul dupa net si acum...? (mai mult)
Cat costa pasaportul temporar? e obligatorie taxa de urgenta?
Stie cineva cand se deschide strandul din Iasi?
Vreau sa achizitionez de la cineva din Vrancea un telefon mobil. Am comunicat cu respectiva persoana si am hotarat ca eu sa-i ofer un telefon mai slab + o diferenta de bani. Problema este ca nu stiu...? (mai mult)
Hei. Vreau sa imi fac si eu un blog, dar nu stiu. Cine ma ajuta? :)
Buna as avea o intrebare: cum fac sa vad prezentatiile din Powerpoint 2007 in Powerpoint 2003?
FUNDA! Am o nelamurire. La telefonul meu nu merg jocuri, aplicatii nimic. Si nici nu merge sa pun o melodie MP4 ca ton de apel. Am un SONY ERICSSON K610im. Cineva are exact ca al meu si merg la...? (mai mult)
Am o problema cand ies din mafia 2 mi se intuneca monitorul asa degeaba si cand intru in alt joc si ies isi revine...sa fie de la monitor? sau de la placa video...
Care credeti ca e cea mai periculoasa mafie din lume?
Am si eu o problema cu vizionare posturilor online, intru in browser scriu adresa de vizionare a posturilor online se incarca si nu se vede nimic de ce oare ca pana acum a mers si am si sopcast insatalat...? (mai mult)
Caut un cs care sa aiba in el steam. Sa pot sa joc cu steam! dau funnda!
am nevoie de driver la maus pentru. samsung R60 plus. mersi desigur funda ))
Cum imi sterg contul de pe TPU? repede plsss...primul raspuns funda
Credeti ca devenim mai apreciati in uk pentru muzica noastra? sau pentru ca suntem romani avem puncte in - pentru ei si nu ne vor aprecia niciodata?
se poate face C. I in regim de urgenta?
Daca am in calculator mai mult de un antivirus se intampla ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!