Salut am un iphone4 si am observat ca merge doar o boxa, si am vazut un video in care zicea ca merg amd2 boxe http://www.youtube.com/watch?v=cYyQgvgWYmQ, si culmea e ca mai am un prieten si lui tot 1...? (mai mult)
Am un Samsung S5230 Star, as vrea sa stiu de ce nu pot vedea filmele de pe youtube:)
Demonstrati ca cititul poate deveni pasiunea altora... dau fundita:*
Cum se ia cleiul de pe termopane? Ala ramas dupa ce iei folia protectoare .
Am o mica problema:D si c-am ciudata oare'cum. obisnuiesc sa gandesc negativist si chestia "tare" este ca atunci cand gandesc sau visez negativ chiar se intampla, mai devreme sau mai tarziu.Si atunci cand"gandesc...? (mai mult)
Am un cablu de data pentru nokia 6101, am instalat si un program, nokia pc suite si nu mi apare nimic tot nu merge ce ma fac explicatii plis
am o probmema cu dvd-rw(PHILIPS SPD2413P), vreau sa ard un cd sau dvd si nu ma lasa imi spune:power calibration error, in rest imi citeste.am schimbat si programu cu care fac cd-u si tot degeaba:|...? (mai mult)
Sal TPU! Peste 1 saptamana si un pic o sa fie ziua iubitei mele si sunt in pana de idei nu stiu ce cadou sa ii fac ea vroia sa isi ia un catelus acum ceva timp doar ca sta la bloc si...? (mai mult)
Cum se iau petele de super glue sau Picatura de pe mobila?
Am un cablu de date, de nokia si n-am cd si nu merge ce fac ca sa mearga detalii explicite.
Vreau sa vad filmele de pe pc la tv, am conectat tv-ul la pc am clonat monitorul dar imaginea de pe tv este alb-nergu am o placa video Gforce7500, unde gresesc?
Sall dati-mi si mie idee de curs festiv la sfarsit de an scolar de a 8 dau funda;) please :x;)
Hello am o intrebare imi poate spune cineva 2 3 cluburi din Bucuresti nu sunt din zona si de aceea vroiam sa stiu cateva cluburi pentru sambata? si intrarea pretul exact pe bilet si daca se poate plati...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac un mix?
Cum instalez si eu Last XP? am imaginea dar nu stiu ce sa fac cu ea
Vreau sa stiu si eu cum sa imi descarc multimessul dati-mi un sait.mersi.al3 raspuns ia fundita
Pe cat e ziua barbatului?
Vreau niste sfaturi si inainte sa incep vreau sa cititi cu atentie. Sunt o fire mai sensibila si de multe ori cand mi se intampla ceva rau ma simt foarte rau si apoi...? (mai mult)
Cunoaste cineva un program cu ajutorul caruia sa poti avea mai multe taste pentru copy - paste cu memorare de texte diferite. Exemplu: ctrl+ c+ 1 sa tine minte un anume text si dupa aia paste cu ctrl+...? (mai mult)
Cum sa fac un videoclip sa pun o melodie si sa se vada ce e filmat?
Buna TPU am si eu o problema.Cand Downloandez ceva de pe net mi se baga in c/Documents And Setting/Fabian/My Document/Download :(( si mi se ocupa tot C-U ce trebuie sa fac plss :(( cum pot regla sa mi se...? (mai mult)
Buna ce parere aveti despre iphone4 este bun deau fundita
PROBLEMA INSTALARE WINDOWS Salut! Am cumparat un laptop Acer emachine e725 cu OS linux si vreau sa instalez win xp, dar nu reusesc din cauza driverilor de sata. In modul AHCI CD-ul cu win xp boot-eaza...? (mai mult)
stie cineva cum se poate face un site? si daca Da...ma puteti ajuta si pe mine va rog? am urmarit tutoriale pe net dar nu inteleg nimic.multumesc anticipat.
Ce inseamna biserica anglicana inseamna biserica catolica? ca inaintea erau una si aceeasi si acum s-au despartit
voi aveti o sosie oare fiecare are dintre noi? sosia ta poate fi oriunde in lume chiar si pe partea cealalta a globului pamantesc?:|
Sunt actionar la o firma si doresc sa stiu anumite lucruri, daca firma respectiva functioneaza si cu credite, care este valoare firmei fata de valoarea capitalului actionarilor? Cine este in masura...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine dau mega fundita: 2. Să se introducă textul, formand 3 paragrafe: 3.Intitializati pagina :dimensiune A4, portret, sus=2.5cm, jos=2.5, stanga=2, dreapta=2 4. Să...? (mai mult)
Cum pot face un id care sa nu aibe "@yahoo.com" adica sa fie ceva de genul: xxxxxxxx@yyyyyyyyy.ro/com
Ce dispozitiv utilizează o tabelă de redirecţionare compusă din adresele MAC şi numere de porturi?
Chinezi au avut vreun utilaj, cu care au construit marele zid chinezesc? au facutu totul prin putere fizica?
Cum scap de herpes de la buza? va rog
Hei, prieteni, cine ma poate ajuta:"Campionatul national de fotbal se desfasoara dupa sistemul tur-retur.Fiecare echipa joaca de 2 ori cu celelalte echipe.Sa se afle cite partide trebuie sa fie planificate...? (mai mult)
Cum sa imi apara la status melodiile de la winamp cand ascult
Am o intrebare cum imi pot da seama de marimea de la ochelari;;)? funda :x
Acum cateva saptamani, varul meu mi-a gasit prin evidenta populatiei niste date despre o persoana.de unde pot lua si eu acel program, sau ce o fi? multumesc.
Hei buna TPU:*:* >:d< imi spuneti daca stiti niste versuri despre copii mai nebuni:x
De curiozitate ce patesti daca bei foarte multa apa cu sapun?:)
Salut, am un lg gt405, cu un card de 2gb. De cateva zile cand trimit cu bluthotul imi zice ca windowsul nu a putut trimite unele fisiere, adica niciunul mai exact. Am setat sa imi trimita fisierele...? (mai mult)
Dati-mi va rog frumos un link de la cs 1.6 da clasic(nemodificat de loc nimic schimbat ala original) Va rog
Cine stie referat despre realizarile culturale din sec luminilor?
ce filme imi recomandati>?
Pentru cei care se uita la Nora pentru mama: De ce nu mai este prezentatoare Gabriela? Am vazut ca lipseste de la cateva emisiuni. E cam penibil.:"> Mersii:x Funda!
De unde pot descarca microsoft word 2003 in romana ca maine trebuie sa fac la ora de tic un document in 5 minute si sa imi dea nota si ne cere foarte multe chesti.va rog dau mega funda id meu gabita_iordache007...? (mai mult)
Cum dezactivezi un buletin informativ despre meciuri la orange? Funda. Urgent
Este adevarat ca in filmul LOL Miley Cyrus (fata cuminte) si-a pierdut virginitatea?
Dintre doi prieteni comuni de pe facebook, cum pot afla care din ei a dat request celuilalt? Si cum pot afla ultima data a logarii pe facebook a cuiva care e deconectat de pe chat? Mersi!
A fost gasit mormantul Cleopatrei? Cu ceva timp in urma am auzit ca se afla undeva in apropierea Sfinxului?
Plz. Imi Spuneti si mie ce inseamna Ocultism?:D
Va rog frumos sa imi dati site-uri pentru hi5 la intrebarea:Ce faci acum? Daca nu stiti site-uri puteti inventa! Cel care indrazneste sa raspunda primeste funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!