Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
am nevoie de un sfat despre meditatii la engleza: Ce se face la meditatii? Iti da teme?
am si eu 2 probleme la matematica care nu le stiu: 1)la un centru de paine s-a vandut intr-o ora 1 pe 3 din nr total de paini aduse, in a doua ora s-a vandut 1 pe 3 din nr de paini ramase, in a...? (mai mult)
Unde gasesc runul ala de unde trebuie sa scriu nu stiu ce ca sa imi apara din nou scrisul pe yahoo am cautat la start dar nu am gasit cine imi zice ii dau funda
am si eu o intrebare la bravo girl poeziile trebuiesc de un gen anume sau tema o alegem noi ca am foarte multe poezii si nu sunt sigura de care sa trimit:) spuneti'mi...? (mai mult)
Sunt noua pe acest site...am nevoie (urgent...)de niste expresii despre padure.Am cautat si pe internet dar nu am gasit decat despre anotimpuri si chestii de genu. Daca se poate ceva mai special deoarece? (mai mult)
Dau funda! Nu mai stiu parola. Dar vreau sa aflu ce date am scris la data nasterii cand mi-am facut idul de yahoo.:D FUNDA!
Cum se juca jocul Flori, fete si baieti? si ce jocuri mai stiti?(va rog sa spuneti si cum se joaca).
Cine poata sa imi zica ce retea de Internet merge cel mai bine in Bistrita zona Lama.
Azi mi-am instalat Mozila Firefox, am dat pe el si mi-a aparut yahoo.Cum pot sa fac sa nu mai apara yahoo.Am scris Mozila start pagina mea dat acolo dupa ce am iesit si am intrat din nou mea aparut yahoo. Cum...? (mai mult)
Daca avem o bricheta si suntem pe luna fara atmosfrea ea se va aprinde?
Cine stie pe ce canal a fos data telenovela "Florencieta" pliz fundita?
Unde imi pot face propriul meu site? sa fie simplu (ex: www.vremea.ro) sa nu fie cu mai multe complicatii(www.vremea.ucoz.org.com) etc plsz dau funda
Care este modul vostru de a invata mai repede?
Buna TPU. ziceti-mi si mie un program cu ajutorul caruia sa tai un video.mersi:*funda
Cum sa fac sa pun pe google satul meu in 3d? dau steluta
Cum aflu parola unui administrator de la calculator? va rog frumos mi-am uitat-o si trebuie neaparat sa o aflu am informatii foarte valoroase.
Buna ce inseamnA...
Buna TPU.Am 'ascuns' un folder si acum nu il mai agsesc. Mai exact am dat pe Properties si erau 2 chestii pe care le puteam bifa : read-only si hide. le-am bifat pe ambele si acum nu stiu unde sa gasesc...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune un site sa modific poze?
Sunt minor si am 13 ani. Parintii mei ar fi de acord sa cumpar un joc online, dar ambii au card Maestro si trebuie sa fie Visa sau Master Card. Pot ei sa-mi faca un card de alocatie Visa sau Master Card?...? (mai mult)
Am si o mica problema cu un laptop. deci nu mai pot folosi partitia D. zice ca trebuie sa o reformatez...cand imcerc sa fac acest lucru in da erroare. ce as mai putea face? funda.
Va rog frumos ajutati-ma. cand intru orcine intra pe hi5 de pe calculatoru meu, mi se memoreaza adresele de email si parolele. va rog spuneti-mi cum pot sa le sterg va rog
Cum fac o fata sa ma placa? Cum o cuceresc? Ce nu e bine sa fac? Dau funda
ma poate ajuta si pe mine cineva, pentru ca maine dau teste la engleza sin (If clauses) si am inteles ca trebuie fiecare sa le pun la un anumit timp dar cum imi dau seama ce tip e?(1, 2, 3). Cel...? (mai mult)
Salut, am o problema cand intra cineva pe hi5 de pe calculatorul meu se memoreaza adresele de email si parolele, cine imi spune cum sa le sterg adresele si parolele memorate. ajutati-ma va rog frumos
Cum sa aflu datele mele pe care le-am scris la yahoo cand mi-am facut idul? PLZ DAU FUNDAAAA
Crezi in Dumnezeu? spun asta deoarece eu cred si ma intreb pentru cei care nu cred ce rost mai are viata adica din ce cred ei ca sunt creati daca nu de Dumenzeu. ( nu vreau sa fiu criticata deoarece...? (mai mult)
Plss raspuns rapidd.pe cel.ro pot sa comand laptop si sa platesc cu cardul. dau Funda! Va rog raspuns rapiddd.
Stiti un program de facut site-uri?
As vrea sa imi mai fac un alt facebook dar este o problema ca eu sunt logata mereu si nu pot sa imi fac altu se poate?
Cum pot scoate niste pete de Picatura de pe niste cizme(din piele intoarsa)?
Se potriveste sa pun un display de la nokia 2700 la n70?
Am si eu o mica nelamurire. Care dintre telefoanele acestea este mai bun? Nokia C7 sau Iphone 4? va rog, raspundeti-mi! C7 are camera de 8 iar iphone 4 de 5mp...ps: la care iese poza mai buna?
Sal :) cum se fac smileurile? imi dati vreun tutorial sau ceva? pls. funda pentru cel mai bun raspuns si restul-voturi.
Poti sa mori daca mananci DERO?
Care procesor vi se pare mai bun? 1.Procesor Intel® Celeron® Dual Core E3400 2.6 GHz, socket 775 Box 2.Intel (R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz Care este mai bun si la care procesor merge Assassin Creed...? (mai mult)
Info cls a 9-a:se cunosc coord a 3 puncte in cazul in care cele 3 puncte pot forma un triunghi sa se stabileasca natura triunghiului help me stie cineva dau funda
Buna [:x] Clasei mele iau venit albumele de sfarsit de clasa a 8a... iar eu ca toti colegii trebuie sa scriu dedicati. Nu am vocabularul prea dezvoltat asa ca nu am idei ...HELP [Funda :x]
Cine imi spune si mie cum sterg adresele de email si parolele care mi se salveaza cand intru pe hi5? va rog ajutati-ma
Am o problema la un joc.Cand ma joc mi se inchide ercanu ca si cum ar fi calculatorul inchis dar eu pot sa aud tot ce se intampla. Spun ca jocul este cross fire. Ce ar trebui sa fac pentru ca altor prieteni...? (mai mult)
Pe ce apes la GTA vc ca sa schimb armele?
Am niste pamant de flori, in timpul depozitarii (peste 6 luni) a facut niste viermi albi. Intrebarea:pot sa mai folosesc acest pamant pentru alte flori?
Buna TPU...imi spuneti va rog cati km sunt de la bucuresti pana la cluj?
Salut, as vrea sa va intreb la ce profil sa intru la liceu pentru a ajunge programator/web designer pentru ca medie am 9.35 si vreau sa ma gandesc serios sa ajung ceva unde se plateste bine.
. 'When the teacher came into the classroom yesterday all the students (stand) up.' Aici ce timp de foloseste pentru stand? Raspuns corect va roog :o3
Buna din nou! :)) Am gasit ceva teme pe net dar nu stiu sa le instalez Am gasit si o aplicatie care contine multe teme pentru Xp [Style Xp] Dar nu am nici cea mai vaga idee in legatura cu instalarea...? (mai mult)
In situatia de fata sotul meu are de recuperat banii dreptul cuvenit pentru lichidare( a lucrat 4 ani la o intreprindere din Italia), avem un avocat italian dar din luna septembrie 2010 nu am primit nici...? (mai mult)
Puteti sa imi suneti si mie din ce film e poza, plss. Dau fudita promit.:X poza >-- http://postimage.org/image/11y7r0cjo/
Unde sunt centre de colectare a becurilor economice in Bucuresti(eventual sector 2 sau unde stiti)? Am cautat pe internet, teletext si nu am gasit.Am gasit pe un site dar scrie cate centre sunt si nu scrie...? (mai mult)
Puteti sa imi suneti si mie din ce film e poza, plss. Dau fudita promit.:D poza >-- http://postimage.org/image/11y7r0cjo/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
AndreiAdrian013 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!