Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu o compunere science fiction in engleza Dar sa nu traduceti pe translator ca nu traduce bine Dau funda :x
buna seara am si eu Casca Bluetooth OXO BH100 si am pierdut carticica pe care scria codul de conectare cu telefonul... si acum am casca dar nu ma pot conecta cu ea la noul meu telefon de unde pot face? (mai mult)
Cum intzelegetzi aceasta fraza:Cine face aprecieri asupra unui om mare trebuie sa fie cu mare bagare de seama, intrucit prin acest act el isi da siesi un certificat?
spuneti-mi si mie va rog jocuri online ca de exemplu conQUIZtador, Lady popular. Dau funda! :D
Sall, are cineva idee, de ce nu pot vedea avaatrele celorlalti la mess, si in al doilea rand este ca nici ei nu il vad pe al meu :| ce sa fac ...cateva idei, pareri plz :) funda aici si mai raspundeti? (mai mult)
Hei! Telefonul Motorola Defy este disponibil la abonamentul Cosmote Adventure, cu 200 RON.Insa abonamentul asta, cat costa? Fac reclama la tv, ca sunt nu stiu cate mii de minute, dar nu spun cu cati...? (mai mult)
Deci exista parola la gta vice city pentru viata infinita si pentru ca sa nu te mai urmareasca politia deloc adica stiti dai "leavemealone" te lasa dupa si daca faci alta infractiune iarasi vine spre tine...? (mai mult)
de la un timp am o problema cu messengerul:nu imi apare poza la avatar a prietenilor. a mai avut cineva problema asta? Multumesc!
imi ziceti si mie daca se poate sterge o intrebare pusa pe TPU? Daca da cum? fundita
Am participat la olimpiada de limba, literatura si comunicare, , George Calineescu "la colegiul Costache Negruzzi si am inteles ca rezultatele apar pe data de 20 adica azi si nici un site nu...? (mai mult)
imi puteti spune cum pot sa pun video pe SunPhoto? Uni mi-au spus ca nu se poate dar daca nu se putea nu ar fi avut nimeni si sunt pagini care au inregistrari video. Deci va rog sa-mi spuneti si mie...? (mai mult)
Dau funda! De unde pot sa iau rezumatul la: Caprele irinucai, de Ion Creanga?
Stie cineva ce programe sunt pentru a face sa mearga un flv mai repede si ce prg pentru a lipi mai multe flv intre ele?
Stie cineva unde gasesc driverele pentru o imprimanta canon mg5150?
Dece colț alb e așa de amabil?
Ziceti-mi programul cu care pot vedea ce vorbesc alte persoane pe YM :) in afara de keylogger...si explicati-mi cum trebuie folosit
Am mai pus o intrebare de acest gen, insa nu am primit si un raspuns pe masura. Pe facebook, nu pot incarca si eticheta poze, da eroare, dar in rest totul e ok. Ma puteti ajuta, va rog...? (mai mult)
1 mm cub+1cm cub+ 1 dm cub+1m cub+1 dam cub+ 1 km cub=... m cubi ...ma ajuta cineva?
Buna all! de unde pot gasi si eu bretele din alea pentru pantaloni, dar nu'd'alea normale, din'alea care atarna asa, ramificate in ambele parti? sper ca ati inteles la ce ma refer! mersi mt
Care e cel mai lung cuvant din limba franceza si ce inseamna?
ce e asta ZIP CODE? imi cere la facebook pentru un app... fundita
Spuneti va rog de unde pot gasi informatii despe vegetatia petrofita sau acvatica din rebublica moldova?
Imi puteti spune o porecla buna pentru numele Ioana? Dau funda si vot celui mai bun raspuns!
Spuneti-mi si mie cum sa reglez o camra web se numeste hama ceva de genul va rog mult spuneti-mi si mie cum am incercat si degeaba :(( nu merge, va rog spuneti-mi unde sa dau :( sau ceva de genul...? (mai mult)
Assassin's Creed 2 si Assassin's Creed Brotherhood sunt acelasi joc?
Care este relatie intre multiplii si submultiplii metrului patrat si metrului cub? Adica de exemplu 1 m patrat=...km patrati si celelalti multiplii si sub multiplii.
Pe okazii.ro daca la un produs scrie ca se livreaza in bucuresi nu pot sa il comand prin posta daca sunt in vaslui?
Cum argumentezi ca un text la prima vedere e descriere?
Mie imi place foarte mult INDIA! E tara mea preferata! Ador cultura, religia si obiceiurile indiene! Imi spuneti si mie va rog unde pot gasi cat mai multe carti, reviste si articole despre India?!...? (mai mult)
Cat costa un kwh(kilowatt pe ora)? funda si vot
Salut, asta e o intrebare pentru cei care folosesc Neobux! Daca eu cumpar packet de referal 3, la 0.66$, cati bani primesc inapoi de la referali? http://bybanujunior.trei.ro/
Dau funda! Îmi poate spune cineva de unde pot downloada Borland pascal, pentru ca la scoală facem programare și îmi trebuie și acasă ca sa exersez.
Salut, as dori sa va intreb daca cineva dintre voi are soft pentru echosmart DSB 771 pentru ca pe fiecare program imi apare "codat" Va rog mult sa ma ajutati ca ma chinui cu el din 03.2010
Cat costa sa fac refill la ambele cartuse de la imprimanta( HP F2480)?
Site-uri cu poze tari plz
Am google chrome si nu mai merge sunetul.Am umblat si la mixer, dar tot degeaba.Am instalat google chrome din nou, dar fara nici un rezultat...Mai aveti o idee?
Ce faceti acum?
De unde as putea sa iau si eu niste negative gratuite? Vreau sa fac o melodie si caut negative. Ms anticipat.
Buna funda! stiti se zicea ceva ca dupa ce un caine musca uno m jum de an trebuie sa te uiti dupa el ca nu stiu ce se intampla...mai pe scurt care-i faza? ziceti-mi vorba asta pan la urma ca eu am uitat? (mai mult)
Cu ce solutie as putea sa sigilez o unitate centrala:)?
Unde pot gasi si eu povestea baltagul? vreau site`uri :* mersi. funda
Cine poate sa imi traduca melodia? http://www.youtube.com/watch?v=N6AIy_U2cLM&feature=fvst
mi-am cumparat acum cateva saptamani o imprimanta canon mg5150.am facut cateva referate la romana, cateva poze cu ea si tin sa va spun ca le face chiar foarte bine, dar am observat ca, ...? (mai mult)
Unde pot vedea rezultatele de la Olimpiada de romana din 2011 pentru otelu rosu?
Aveti vreun cont de dinamik mt2 va rog am nevoie de unul nu conteaza de ce level da nu mai poti sa-ti faci cont pe site pe dinamik.ro/metin numai merge registration va rog dati-mi unul! Fundaaaaa
Care e faza cu steam sau non steam la Cs 1.6? Adica cum e mai bine cu steam sau non steam? Are legatura cu jucatul on line? Ca eu mereu am incercat sa intru on line cu Cs dar n am putut niciodata. O fi...? (mai mult)
Buna :) La hi5 cum pot sa fac, ca jocul Barn Buddy sa fie in Romana? Ca mie imi apare in Engleza :((
Cum sa scap de o banala raceala, nu ma lasa in pace (dau funda) a si sa fie remedii naturiste.
Cum pot ajunge din b-dul iuliu maniu (liceu tudor vladimirescu) in cartierul titan, complex alba, aleea baraju dunarii, nr.2. As dori daca se poate sa imi explicati cum as putea ajunge acolo, cu transportul...? (mai mult)
De ce cand vreau sa joc un joc pe net imi apare o piesa de pazal si imi zice ca nu merge... ce trebuie sa instalez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!