Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Mia disparut run si control panel din start... si nici klick dreapta pe desktop numai merge... ce sa fac?
Am un ceas de mana cu curea de silicon. Din pacate bareta care tinea cureaua de la ceas s-a rupt, poate stie cineva cum sau cu ce se lipeste siliconul. Merci
Mai baieti eu sunt Cristi. Sunt din Turnu Magutele. Am si eu nevoie de o baterie pentru un telefon, , Anycool t200 ". Telefonul este chinezesc si aici in Turnu nu gasesc baterie. Aveti vreo idee unde...? (mai mult)
Despre cel mai super joc! DAu fund cine se inregistreaza de pe linkul asta si trece de level 5! http://streetmobster.com/? affiliate_guid=1351317! ii un joc cu gansteri ii fffffffsuper odata ce te prinzi...? (mai mult)
Bunica mea este pensionara de 20 ani, dar acum cateva zile parintii mei au mai gasit niste acte care arata ca ea a mai muncit timp de 6 ani in alta parte. Intrebarea mea este daca ea poate beneficia de...? (mai mult)
Imi spuneti-mi si mie niste retete de prajituri! Plz!
Cuvinte care sa rimeze cu "reality" si "impossible" in engleza. fundita
pentru cineva care se pricepe la php vreau sa stiu cum as putea sa o chestie gen"aboneazate la newsletters". cine se pricepe sa lase un raspuns aici dau funda.
Sunt invatatoare si sunt nascuta in august 1955 si doresc sa ma pensionez. Am 36 de ani vechime la 1 septembrie 2011. Ma pot pensiona anticipat? Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc!
Care este treaba cu reclamele pe blog? Primesti bani? Platesti ceva? Vreau cat mai detaliat.
Cum imi pun un sunet de apel dorit la un HTC HD2?
Cum pot sa modific sau sa sterg o intrebare pe care am pus-o pe site? help
Imi poate da cineva s[ecificatiile tehnice ale telefonului samsung gt b4310? funda si vot
Bai nu mai inteleg uitati-va aici http://kissunicum.bizoo.ro/vanzare/cat/33896/Indicatoare+ De+ Obligare la indicatoarele 9 si 10.amandoua obliga la dreapta mi-a picat un chestionar acasa care ma intreba...? (mai mult)
Http://www.sweetim.com/s.asp?im=yahoo& im=Yahoo& ref=3& ses=223396753& rsn=1& app=70902933& cont=\@TCBW(000109A0)(Tongue_out)$V=2, S=223396753$\@TCEW Cum fac ca sa il descarc ca dupa apare ceva cu run...? (mai mult)
Am o rugaminre! intarti si joi pe situ asta http://streetmobster.com/? affiliate_guid=1351317! ii un joc supper si daca te prinzi cum se joaca eee si mia super! odata si v-ati inregistrat dac aaveti envoie...? (mai mult)
Buna TPU. Ma puteti ajuta cu un Skin de Windows 7? Am nevoie urgent, daca puteti ajutati-ma va rog! Multumesc! Funda!
Doamne ce ma fac eu cu functiile ca nu le-am inteles deloc.Nu am nici o ideee de ele.Stiu definitii tot dar nu reusesc sa rezolv o functie.De exemplu nici macar nu stiu cum sa reprezint grafic o functie...? (mai mult)
Imi spuneti si mie realmlistul de la world of warcraft cataclysm original? pls, eu am jucat pe privat, si vreau sa ma apuc de original. mersiii.
Imi puteti spune si mie Cei de la kiss Fm, cu aprocxipare, cam la ce ore prezinta concursul Kiss Cash si incearca sa dea si premiul?
As vrea sa ma ajutati se pe mine in legatura cu o parola, a unui id pe care nu o mai stiu.Cum fac sa o aflu? va pup.
De unde pot sa cumpar o jacheta ca a lu' Undertaker?:))
dk pe messengerul meu nu pot vb cu nimeni adica: -in fereastra unde vb cu persoana nu pot vedea nici ce scrie ea si nici ce scriu eu dk? tot-ul imi apare ca si cum nu as fi scris nimic plss help...? (mai mult)
am o problema cu monitorul(comrace 17). Am apasat pe un buton d p el sa ii reglez contrastul si nu imi aparuse aceleasi setari ca inainte, erau ceva mai complexe, mai multe reglaje.si am dat din...? (mai mult)
Imi da plizzz cineva un cont pe free jack parkour? dau funtitza
Cum se pune o poza la profil?
Sunt din Suceava si iau un autubuz spre Buzau si acest autobuz opreste la fabrica de bere in Buzau, eu vreau sa ajung la autogara ( care e langa gara) cum fac? Este departe? Gasesc un mijloc de transport...? (mai mult)
Cum pot pune parola la calculator? Adica cand inntru sa mearga doar cu parola. Funda si vot
Care va pricepeti la matematica?:> La geometrie mai exact... Ne-a predat cazuri de congruenta cu catete, ipotenuze si nu stiu ce Ce's alea?:)) :d Funda pentru cine imi explica mai bine.
Cum se face bani p[e IMvu?
Am si eu o intrebare Pentru ce e importanta descoperirea Americii pentru noi?, vreau sa stiu ideile voastre, cum ganditi voi si cel mai inteligent raspuns primeste funda
BunA TPU:x Cum as putea sa imi vad toate deci toate raspunsurile mele?;;). Daca dau aici la "Raspunsurile mele" nu mi le da pe toate:o3 Fuunda:x Multumesc!:x #
Imi trebuie extra neaprat powerpoint pentru un proiect si nu l-am gasit pe nicaeri dau funda la cel mai bun ras si la restul voturi
Vreau o parere! Daca ar fi sa migrati ce tara ati alege si de ce? Va voi spune si eu mai tarziu!
Am o problema la fizica...nu stiu cum as putea calcula asta intr-o camera sunt 20 grade Celsius, iar afara -10 grade. care este diferenta de temperatura? stiu ca trebuie sa scad dar cum sa scad 20? (mai mult)
Cat ma costa sa trimit o carte prin posta romana in alta localitate din tara? dau fundiita
O lumanare arde complet intr-o ora.Cum masuram o ora si jumatate avand la dispozitie doar 2 lumanari? Raspunsul nu este ca o aprindem pe prima si la jumatatea celeilalte stim ca a trecut o ora si jumatate...? (mai mult)
Imi raspunde si mie cineva? Vreau sa stiu daca Miley Cyrus chiar se drogheaza:E ADEVARAT? Eu nu cred!
Va rog frumos am 9 ani si vreau sa-mi iau un cod webkinz cine are sa ma caute de pe idul meu desire_maria_8
Buna TPU. Am nevoie de un mare ajutor. Azi la scoala un baiat care il plac imi facea in ciuda dandu-se la o colega care pe mine ma enerveaza fff tare. Cea mai buna prietena l-a intrebat: ce ii faci in...? (mai mult)
Salut am o problema mi-am pus parola la laptop dar lu l-am mai deschis demult si am uitat parola :D, imi spune-ti va rog cum o elimin, Raspunsul care ma ajuta are fundita; x
imi spune-ti si mie regionalismele clasificate pe grupe din baltagul cap.1
Am un Motorola V360 si am si eu o problema. Deci acum 2 zile cand l-am incarcat, mergea perfect, acum cand l-am bagat la incarcat din nou, nu se mai incarca, si incarcatorul functioneaza, doarece l-am...? (mai mult)
Cum se inlatura un scris de pe o poza? fundita
Buna Ce format au temele la telefonul LG GU230? Si as dori si cateva site-uri de unde le pot downloda gratuit! Multumesc!
FUNDA! buna TPU, uitati aici o poza si vedeti ce prostie mare am facut file:///C:/Users/gaby/Desktop/Untitled.png si sa va intreb: acolo jos la internet explorer nu mai apare iconita alabastra cu un...? (mai mult)
Am citit din mai multe surse ca va aparea un nou iPhone 5 prin iunie deci la noi in romanaia hmm cred ca prin iarna. Acum vrea sa-mi iau un iPhone4 pentru ca este si la cosmote(reteaua mea) dar ma...? (mai mult)
Salut, am o prietena care a fost exmatriculata de la facultate, numai ca parintii nu stiu si de curand i au cerut o adeverinta necesara la servici. Daca de exemplu duce o "adeverinta" se poate verifica...? (mai mult)
Joc CS 1.6 si joaca si un prieten. Am o intrebare: cum putem juca impreuna. Stiu ca trebuie sa scrii "connect to xxx. xxx. xxx. xx. xx" dar nu gasesc acest IP (aceste numere cand creez un server). ce? (mai mult)
Sambata este ziua unui var de-al meu si m-am gandit sa-i fac cadou un tricou personalizat cu un text anume... dar nu pot sa ma hotarasc. Ce ati putea sa-mi recomandati? Sa fie ceva haios si sa aiba legatura? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!