Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Cine imi da si mie un site sau un link cu povestirea de la Calistrat Hogas-Pe drumuri de munte si Mircea Santimbreanu - Recreatia mare? :D Fundiza:X
doresc sa stiu care e cel mai bun program cu care as putea sa fac o pagina de revista
Cine joaca pe rowow? Dati-mi si mie un cont plz! MULTUMESC
Ajutor, dau FUNDA***. eu joc farmerama pe hi5 si nu merge de oeri, voua va merge? daca stiti ceva sa-mi spuneti, va rog am un cont de lev 50 si nu vreau sal pierd. dau findddaaaa
Stie cineva cum as putea sa incep un scenariu didactic pentru clasa a 9a, la tema Oralitatea in Amintiri din copilarie? daca aveti un citat interesant de discutat, o plansa creativa ceva, o...idee?
Se poate ca pozitia patului in camera sa fie intr-un punct in care sa nu poti dormii? de ceva timp nu ma mai pot odihnii noaptea!
Ce format trebuie sa aiba jocurile ca sa mearga pe wii dau funda plz ajutati-ma
Deci mi-am bagat optiunea aia cu Net mail de la orange si am 150 MB trafic national de internet cam cat inseamna aia? si mai am o problema imi apare sus in dreapta " E" tot timpu si daca nu utilizez internetul...cum? (mai mult)
Urgenttt! La fizica imi iese media generala 4 60 si as vrea sa stiu daca e nota de trecere si se pune ca 5 in catalog?
Am o problema cu arhiva de la Yahoo! Messenger. Am dat pe obtiunea sa se salveze arhiva. Se salveaza, insa imi apar doua conversatii care de fapt ar trebui sa fie aceleasi, una singura, o conversatie...? (mai mult)
Imi spuneti si mie de ce nu mai pot raspunde la intrebari pe TPU. Am raspuns la cateva maxim zece si acum nu ma mai lasa. De ce? Funda:D
Cine stie de unde pot download-a programul "Bistro Portal", in engleza! FUNDA, VA ROG MULT!
Buna unde sa intru sau cum sa fac sa aflu caracteristicele calculatorului meu funda
Cum pot sa inchid calculatorul daca nu imi merge mous-ul (este blocat) si imi spuneti si unde as putea apasa daca chiar trebuie funda
Am cateva intrebari despre calculator 1 cum pot sa inchid un calculator daca mous-ul nu imi merge? 2. care sunt caracteristicile calculatorului? 3. cum pot sa aflu cate fisiere sunt in dosarul windows? 4....? (mai mult)
Joc Metin2 si nu stiu cum sa imi deschi un magazin :( Cine imi spune?:DDau fundita:X
Cum pot sterge o intrebare? Dar daca am dat o fundita cui nu trebuia, pot sa eu dau altcuiva?
Cam cat ar costa un pui de porc de guineea in mall in timisoara sau la alte magazine
Ma puteti ajuta si pe mine va rog am o problema la task manager cand dau alt+ ctrl+ del imi apare task managerul dar nu imi apar alea de sus imi dispar cele de sus aplications proces imi dispar...? (mai mult)
Vreau si eu sa cresc in inaltime 20 cm :d Cat se poate de rapid. Stiti vreo cale mai naturala? Dau funda, promit:-*
As vrea sa stiu daca imi descarc aplicatia Facebook mobile intelefon, si intru pe facebook de pe telefon, daca imi adauga cost. Nu am oferta de internet bagata si daca stau o ora pe internet (google,...? (mai mult)
Cat este biletul la Spectacolul Ansamblului Flocloric „Maria Tanase" "La Cazanul lui Petrica" din Pitesti de la Casa Sindicatelor? Multumesc anticipat!
Ce s-a mai intamplat cu serban huidu? S-a facut bine sau? ast si eu rasp.care stie primeste fundita>:D< mersi mult
Cand deschid you tube acesta se deschide in limba araba.la fel ca si outlok. ce setari trebuie sa fac?
Cum imi pot adauga prieteni pe facebook?
Cum se anuleaza un cont pe facebook? Dau fundiţă.
Cine credeti ca e cel mai bun cantaret/a (trupa) din zilele noastre? si cine e cel mai bun/a din toate timpurile? credeti ca Bruno Mars ar putea deveni noul Michael Jackson?
Ieri am fost la muzeu... cel mai mult mi'au placut fluturii, pentru ca aveau culori multe si vii. Mai ziceti-mi si voi motive. cele mai frumoase si mai interesante... FUNDA(cat mai repede daca se poate)? (mai mult)
Pentru maine la romana pentru ca sunt la olimpiada am de facut 11 rezumate! Simt ca mor de azi dimineata citesc si fac rezumate mai am o carte intreaga si poezia Calin (file din poveste). Cu carte ma pot...? (mai mult)
Buna fratele meu a blocat accidental un program din pachetul de baza digitv si nu stiu care e parola! va rog ajutati-ma PS: parola nu este 0000!
Stie careva daca se fac ore maine?:d
Pot sa pun pe placa de baza Placa de baza Asrock G31M-GS R2.0, socket 775 o placa video Forsa nVidia GeForce 9800GT, 1024MB, DDR3, 256bit, DVI-I, HDMI, PCI? dau funda
Mi'am facut windows'u recent si cand am instalat mozilla am observat ca scrisu se vede foarte mare, spatiul dintre randuri e mare si are un aspect urat, adica inainte nu arata deloc asa. Unde trebuie...? (mai mult)
Care are Codul ProSport de azi? (23.01.2011)!
Care sunt cele mai mari rauri ale Frantei?
Buna la toti.incep cu inceputul`.:p deci: m-am despartit de prietenul meu in urma cu vreo 2 saptamana si acum are el chef sa-mi faca rau.am avut o relatie de 1 an si ceva, totul era bine, am tinut unul...? (mai mult)
Va rog frumos spuneti-mi si mie cum pot sa downlaodez free cu toate misiunile jocul Neighbours from Hell daca il aveti va rog frumos lasati-mi un mesaj cu id vostru va rog dau funda:X
Cine stie un program de descarcat muzica. far afisierul meu ca m-am saturat.:P Fundita...
Ce sa fac sa ma loghez pe netlog! ajutor dau funda
Va rog spuneti-mi si mie niste metafore pentru luna, om, batranete si tinerete...pls dau fundita :*
Folosesc hypercam2 ca sa filmez si dupa ce filmez si ma uit la ce am filmat adica de exemplu un dans mil arata dar foarte repede si nu stiu de ce filmeaa asa de repede ma puteti ajuta?
Daca cineva publica cu tine niste poze mai intime, si anunti politia, cu ce se alege persoana care publica pozele?
Buna TPU...cum adaug subtitrare unui film? va rogg sa imi raspundeti, funda
BACAUUUL! E deschis bazinul duminica? (Agrement) Urgeent!
Care e activitatea voastra preferata? cati ani aveti?
M-am plictisit asa de tare. Tu ce ai face? Zimi si mie ceva amuzant. Ce intamplari haioase ti s-au intamplat in 2010? Daca dai un raspuns stupid dau fundita la cel mai amuzant. Dar daca e ceva prostesc,...? (mai mult)
Ieri mi-am descarcat metin2(RO) de pe site si la inceput imi arata sa aleg chn si dupa ce aleg ma loghez si aleg caracterul dar nu stiu ce are cand dau START (sa intru in lume) nu merge decat 2 secunde....? (mai mult)
Imi ziceti si mie va rog ce inseamna codul promotional de la lady popular? va rog.
Omul de zapada ce-i atata galagie colo-n margine de sat mp3 stiti unde pot gasi ca sa downloadez?
dati-mi si mie compuneri de maxim 7 propozitii, dar compunerea sa aiba numerale sa contina numerale, ex:unu, doi, al doilea..., mersi anticipat FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RainWind întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?