Cum imi pun poze pe hi5?
Uitati catelul in poze ce rasa este?
Ce s-a intamplat cu pagina romana a siteului prizee? adica jucasem acum vreo 2-3 ani. si era pagina in romana si era mult mai frumos jocul. si structurat si cadouri. acum mi-am adus aminte de el, si am...? (mai mult)
Prietenul meu vrea sa ia si numele meu de familie cand o sa ne casatorim, sunt ceva probleme daca nu isi schimba si carnetul de conducere? masina este inscrisa in italia, iar noi facem nunta in romania,...? (mai mult)
: as vrea ca scoala sa fie... va rog idei am nevoie urgent
Am toata colectia de insigne la Vanatoarea de Vampiri. Ce fac? Dupa aceea?
Cum fac sa vad volanu la gta san andreas? Ca am vazut la o ruda! Ca avea cand apasam pe v aparea volanu? Cum fac? Am Gta san andreas vip v3!
Ati fi de acord ca Replubica Moldova sa se uneasca iar cu Romania?
Cum cumpar animale la barn buddy (hi5) dar cu monede nu cu credite
Hei salut cine stie ce este feat?
Hei! Am mai intrebat o data:|Si vreau seriozitate:Are cineva chestia aia de comentat la prima vedere gen, , Operele lirice sarpund nevoii de confesiune a omului.Prin ele, eul liric. etc etc"? Va rog,...? (mai mult)
Buna am o imprimanta hp photosmart D5360 iar d ceva timp am probleme cu ea, mai precis daca vreau sa scot un referat dupa ce dau print imi apare :save the file as, salvez referatul pe desktop insa imi...? (mai mult)
Ce citate reies din poezia " Rapsodii de toamna" de G. Toparceanu? Ca sa nu va cer asa mult... vreau doar din prima si a treia strofa.
Hey TPU.Am si eu o intrebare, urgenta! Stiti cumva exact cate statii cu 131 de la Pod Baneasa, pana la Piata Romana? Multumeesc!
Exista vreun site cu toate jocurile din lume, puse pe criterii de genul:cerinte Ghz, ram, placa video, dupa genuri, shooter, racing etc, dupa ani, ca sa pot gasi jocurile mai usor, ceva in genul...? (mai mult)
HELP! Are cineva chestia aia de comentat la prima vedere gen, , Operele lirice sarpund nevoii de confesiune a omului.Prin ele, eul liric. etc etc"? Va rog, dau funda pentru cel care mi-o da/gaseste...? (mai mult)
Buna TPU. folosesc de mult timp yahoo messenger 9. a mers perfect si nu ama vut probleme.foarte rar mi se intampla sa nu imi apara ce imi scrie cineva pe mess sau ce scriu eu. dar era o chestiune de cateva...? (mai mult)
Unde pot face reclamatie : ca mi s-a oprit apa calda si caldura din octombrie, si de marti 23 11 2010 opreste si apa rece, eu nu sunt rau platnica de ce sa sufar.
Ma numesc Larysa si am o intrebare:daca am sters o poza de pe mobil o mai pot recupera? Astept un raspuns rapid...Multumesc anticipat!
Se intampla ceva cu cartela mea Orange.Nu mai am semnal de loc decateva zile.Nici nu recunoaste reteaua.Telefonul nu are nimic dar am bagat cartela si in alt telefon si tot nu prinde semnal sau macar sa...? (mai mult)
Cum se numeste site'ul acela, jocul online cu ursuleti ceva cu "Berry"? este in genul lui clubpenguin. Trebuie sa iti alegi specia de urs, panda, brun sau altele.Cum se numeste?:o3 Pup :-*
Cum imi pun si eu chat pe blog si alte chesti tari cum ar fi top cel mai vizionat blog dati-mi si mie ceva html etc ce trebuie plizz am nevoie urgenta...
Hmm... nici nu stiu de unde sa incep. Tatal meu are prostul obicei de a umbla prin PC si mai tot timpul dezinstaleaza/instaleaza programe; dupa care da vina pe mine ca eu am sticat PC-ul. Astazi s-a repetat? (mai mult)
Buna TPU cum imi pot pune un videoclip sau o melodie la profilul de hi5 dau funda si vot
Cine joaca Vanatoarea de vampiri imi trebuie Scut, Oglinda, Sageata de Argint Dau la schimb Apa sfintita, Tarus si soare :D Trimite-timi un mesaj sau ceva daca aveti
Sunt noua pe aici si va rog sa imi spuneti, cum dau fundita la primul raspuns?:(, pentru ca la celelalte, imi apare in dreapta sa dau fundita, dar la primul nu imi apare :(, ce sa fac? scuzati-ma daca...? (mai mult)
Cine imi poate da apa sfintita la vanatoarea de vampiri si eu o sa ii dau soare scut oglinda usturoi
Ceva filme horror? :D
Hei! unde este targul gaudeamus cel cu carti? adica adresa...strada, nr.etc FoOonDitza!
Va rog spuneti-mi si mie avantaje si dezavantaje ale e-mailului. E pentru la romana si trebuie la dezavantaje ceva gen ca nu ne putem transmite sentimetele ca prin scrisoare si din astea si la avantaje...? (mai mult)
Cine imi poate spune care este windowsul cel mai performant si cel mai bun.Eu am auzit, ca cel mai bun este windows7 si vista e adevarat?
La mozilla...pag de start e google, dar at cand deschid o pag noua este blank page. Cum pun sa fie si pe paginile noi pe care la deschid tot google?
am auzit la tv ca mai sunt sanse sa mai fie un razboi este adevarat?:o
am acasa o bedalie de genul " eliberarea de sub jugul fascist" daca cea cu 2 soldati pe ia daca stie cineva din ce material este? plzzz fundita...
Salutare! Cum pot pune o sigla (o imagine mica, un scris) intr-un video?
Exista asa programa ca sa vezi oamenii din cosmos daca da spuneti saitul
Eu am primit raspuns la niste intrebari dar nu pot vedea raspunsu
Buna Am mozilla firefox si de cate ori intru imi pune google.ro(ceea ce e bine), cand deschid o noua file imi da pagina yahoo.com(ceea ce nu e bine) Stie cineva cum pot face a doua fila sa fie setata...? (mai mult)
Se merita sa ai un telefon ca asta? http://arobs.bizoo.ro/vanzare/64642/PDA-Mio-P550 adica, e bun? Ma uitam ca are un pret destul de mare... 745 RON :-? pot sa il iau de la cineva cu 200 RON, dar...se? (mai mult)
Am un catelus mic de casa este maro deschis are pe la ochi cu putin negru. are piciorusele di fata inclinate spre interior. imi puteti spune ce rasa este?\ funda
Spuneti-mi si mie detalii despre nokia 5130 expresmusic
La mine cand suna telu si raspund se intrerupe netul si tine asa aprox un minut dc?
Spuneti saitul unde te poti juca in half life online pleazzzz
Deci vreau sa intru pe profilul bucata/ospatar si multa lume zice ca nu castiga bani... ma ajutati cu cate sfatuRi? mulktumesc
Am un volan, dar nu-mi place cum ia curbele... este foarte greu de manevrat, trebuie sa intorc mult de el ca sa ia curba. Cum se poate remedia problema asta?
As vrea sa stiu cine e din lugoj si e la scoala Iulia Hasdeu pentru ca as vrea sa ma mut acolo. Va rog raspuns cat mai repede.
Am un pc cu procesor dual core 2.61 ghz.2G ddr2 placa video de 512, hdd 250g si monitor 22". de ce unele jocuri care in mod normal ar trebui sa mearga perfect, joc 2-3 minute si dupa aceea imi merge...? (mai mult)
Care stie de jocul FootballSuperstars care stie cum pot sa folosesc skilurile si cum ca am cumparate la lvl 2 doua skiluri diferite dau funda cine stie
azi am descarcat pes 08, dar nu stiu cum sa sutez, pasez, centrez. Spuneti-mi de unde dau sa le schimb sau imi spuneti voi de care sutez, pasez, centrez.Multumesc mult.
Care poate sa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac ca sa detin un post de televiziune(sunt inca mic si vreau sa stiu ce trebuie sa fac)? Si am am o intrebare am asa niste tampenii in cap cum pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CristinaCristina17c întreabă:
Hamilton întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!