Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce site-uri gen TPU mai exista? Acesta e cel mai actualizat in care sunt foarte multi utilizatori?
O intrebare pentru baieti/bărbati. Voua va plac fetele mai nebune. alea care isi mai fac de cap, sau fac multe ca sa iasa in evidenta? Ce fel de fete va plac? Si ce fel de fete dispretuiti?:)
Salutare! Cateva nume de programe care instaleaza automat driverele?
[Dau fundita] Care ma poate lamurii cu o explicatie cat mai lunga daca se poate legata de obiectivele foto/video, la subiectul focalizare (ma intereseaza pentru o camera video), care e cel mai potrivit...? (mai mult)
Salutare! Cine stie un link unde pot gasi windows 7 varianta originala (fara alte modificari)?
Nu stiu exact ce am facut... dar nu imi mai permite sa instalez nici un antivirus, se incarca si la un moment dat se intrerupe fara sa imi dea nici o eroare (banuiesc ca am bifat o optiune de securitate? (mai mult)
Aveti raspuns la videoclipul acesta? http://www.youtube.com/user/bosneanu1?feature=mhum#p/a/u/0/0i6eAOUnhmo
Modez playstation portabil [psp]! id de messenger : valyy10
Cine imi da rezolvarea la ex : 100x{10x[(45a-35):5+ 12]x2-21}+ 17=25.917 a este necunoscuta si trebuie so aflam plss rezolvarea primul raspuns corect funda si vot si stiu care este ordinea lor dar...? (mai mult)
Deci aseara am luat online un bilet de avion ruta Madrid -Bucuresti pe data de 27 dec 2010. Bun toate bune pana vreau sa intru sa fac cheking-ul online ca sa pot sa imprim biletu. Iti da acolo 2 optiuni...? (mai mult)
Inainte sa puneti o intrebare idioata folositi cu incredere http://www.google.ro/ Recomand si urmatorul link: http://www.justfuckinggoogleit.com/
eu am nvidia geforce7300 merge sa fac un update sa o am mai buna
Ce se intampla cu punctele astea de pe TPU? Ce as putea face cu ele? De exemplu, eu am 6321 puncte si nu stiu ce as putea face cu ele. Explicati-mi si mie va rog. Funda. Mersi.
Cum fac sa mearga pedalele la vice city Romania? Spuneti-mi mai explicit adica ca ex. intri in >>joc-optiuni-limba Plss Ps :sa nu dati un sit dala care sa nu fie!
Salut.am versiunea de messenger 10 si cand scriu la cineva un mesaj nu se vede ce scriu, mi se vede doar cand scriu iar dupa ce dau enter nu apare ce scriu si nici mesajele care le primisc nu le vad.ma...? (mai mult)
Cum pot posta o poezie pe youtube? e-mail: virgelitan around punct com
Cum castig usturoi pe vanatoarea de vampiri daca ii invit pe altii.
Cum pot sa nu mai fiu membru hi5?
Ati vaz reclama aia de la orange cu samsung gt400 touchscreen. eu am 4 euro in puncte orange si 10 euro primesc pe un tel vechi dacal duc. mai trebuie sa pun eu 25 de euro aia ii 110 ron cam cred. deci...? (mai mult)
Cum pot sa pricep mai bine la informatica. Sunt clasa 9 la informatica intensiv si nu prea pricep cine ma poate ajuta sa invat, adica sa imi recomande o carte din care pot sa pricem mai bine sau ceva de...? (mai mult)
Am tot auzit ca va fi cutremur maine, 25 noiembrie la ora 13:00. Dar nu scrie pe nicaieri pe internet... A fost data la stiri chestia asta privind seismul de maine? Sau poate s-a scris vreun articol pe? (mai mult)
Cum bag comentarile in limba romana la pes 2010 am instalat acel Rlsp si am liga 1 cu toate echipele iar comenteaza in limba engleza cum fac sa comenteze in lb romana? trebuie ceva la optiuni explicati?...? (mai mult)
Care aveti ProShow. stie cineva cum sa fac sa nu imi mai apara bara aia galbena? HEEEELP :X :( Dau fundoaie.:D
Va rog frumos imi spuneti si mie cazurile verbului? FUNDTA! Multumesc frumos!
Sa apelez la opc sau ce este de facut? Buna ziua. Am cumparat nu demult un inel de argint, dupa doua zile i-au picat pietricelele, m-am dus cu el in bijuterie si l-au trimis la reparat, l-au tinut 2...? (mai mult)
Studentii au liber de 1 decembrie? Facultatea de politehnica
Cum las un comentariu cuiva pe twitter? Va rog ajutati-ma:((Dau si fundita! Mentionez ca am cont!
Cum se spune la calculator ( de calculat ) in Franceza?
A-ti uitat vreodata de ziua voastra de nastere?:-/ Dar a unui prieten/prietena foarte bun? :)
Filmul "autobiografia lui nicolae ceausescu" de anul asta, este bun? Adica, v-a placut sa-l vizionati? Este bazat pe videoclipuri cu insusi Ceausescu sau este un actor care il interpreteaza? Ce alt...? (mai mult)
Maine e concursul PROSCOALA la franceza si am inteles ca e si cultura general.Cum a fost anul trecut?(sunt in clasa a8-a) fundita
Am o problema la metin 2 ro cand vreau sa intru in joc imi apare la PACK CANNNOT_FIND_INF[0.0.0.1.INF] 213.186.57.81 0.0.0.1.INF retry download. CANNNOT_FIND_INF[0.0.0.1.INF] nu stiu ce sa fac. pls...? (mai mult)
am si eu o problema...este logic cred...:)):)) Am internetul de la romtelecom cu tot pachetul.Internetul este de 2 mgbs, merge destul de bine dar in fine nu asta conteaza.Televiziunea este tot? (mai mult)
Cine a fost sultanul turcilor in anul 1521?
Lui cine ii place Disney Channel
Care stie cuvinte cu ss? plizzz am tema
de cateva timp incerc sa imi editez profilu pe hi5 da nu imi merge sa salvez ce fac... ce pot sa fac mersi:*
Pot face cumva sa am net gratuit pe telefon?(orange) numa in afara de faza aia cu o saptamana gratis(am activato demult:]) deci heeeeeelp=]
Vreau si eu cateva nume de filme horror.mersi.
Buna:Dvreau si eu sa stiu unde pot gasi numarul de fix al unei pers? de ex pagini aurii, pagini albe, mai stiti alt site? mersi funda:P
Tinctura de ardei iute se poate gasi si in farmacie? :D
Care stiti prin brasov, o piscina sau un bazin, unde poti sa-ti faci un abonament si pe timp de iarna va multumesc.
Sal TPU.Am incercat sa downloadez subiectele la matematica de e EDU.ro de anul asta, dar nu stiu ce program nu am, cine poate sa mi le dea si mie?
Va place lady gaga si mie unpic credeti ca e barbat?
Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ), trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis alta pereche, persoana are voie sa refueze pachetul? Din cate stiu...? (mai mult)
Salut, am centrala de apartament si vreau sa stiu cit se plateste revizia si daca platesc revizia atunci cind centrala este in termenul de garantie?
Am o problema cu mouse-ul, uneori cand dau single click, pc-ul il ia ca pe double click ~X(, va rog, am reinstalat si windowsul.
De ce nu-mi merge WCSA 10? Cand intru in el imi apare aia cu creare profil da enter si ma scoate! De ce? Ce trebuie sa fac? Dau funda doar daca merge!
Va rog mult. Ajutati-ma! Pls. Spuneti-mi si mie ce anume fac 99% dintre fete si doar 1% o recunosc? Cat mai multe pareri daca se poate, Ma grabesc:(((
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!