Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cum as putea sa descarc pe telefon jocuri? Sau sa cumpar si de unde? Pentu Samsung U-600 :]. Si ce jocuri faine sunt? :]] Fundita!
Nu se pot sterge raspunsurile? Ca inainte sa apara ca a fost adaugat am dat back si s-a adaugat la o alta intrebare.
Cand esti suspendat la TPU, cam cat timp stai suspendat? SAu depinde de cauza suspendarii?
Care este zip codul romaniei?
Cine este Vladimir Voronin din Moldova?
Buna :) As vrea si eu multe statusuri, idei sau chiar tutorialuri despre ce sa imi pun la hi5 la rubrica despre mine! As vrea sa imi fac un profil "la moda" sa fie super si asta se va intampla numai cu...? (mai mult)
FUNDITA! Am nevoie de mare ajutor, va rog frumos:(. La lb romana nu inteleg tema si as vrea sa-mi explicati :(. Imi zice asa :"Completati fisa de caracterizare a lui Nica utilizand citate din text: -elev... -ironic? (mai mult)
Funda:era un magician roman il chema parca Jonas ceva de genu cine isi mai aminteste?
Fundisaa. sa incep povestea Parintii mei acum 2 ani au divortat eu am ramas cu mama.Mama a plecat in italia. Acolo a cunoscut un barbat. Este foarte de treaba, nu avem probleme cu acest lucru.Eu...? (mai mult)
Sal TPU. dupa cum stiti mi-am facut un forum dedicat lui Michael Jackson.forumul este abonat la motoarele de cautare google si yahoo, dar tot nu intra lumea pe el. m-am gandit sa ii fac un video de promovare...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Cum pot ajunge la BCR Basarabiei daca eu stau prin piata Romana(nu sunt din Bucuresti)?
vreau si eu mel infricosatoare;)) de unde le pot downloada?:| funda:X
Sall am o problema ma jucam fifa 2011 si am apasat din greseala pe niste butoane de jos de langa ctrl, shift.si mi so facut ecranu intunecat inclusiv jocu si desktopu prima data am crezut cam dat contrastu...? (mai mult)
FUNDA:Cum se numeste programu care iti arata ce piese ai in pc!
As vrea si eu sa va intreb daca site-ul asta este de incredere! Apreciez un raspuns... http://vandtelefon.com/nokia.html
Cat timp acordati zilnic acestui site?
E adevarat ca daca mergi de ex. din romania in italia si tu in tara esti pe a7 ei te dau pe a8 si invers:|
Imi ziceti mai multe site-uri de pe care pot sa iau chestii gratis pe stardoll stiu cateva dar nu merg toate si as vrea sa-mi ziceti cate site-uri care merg
De ce de multe ori cand dau raspuns la o intrebare imi apare dublu post, desi nu apas Enter decat o data?
Cum pot verifica care au fost ultimele adrese (site-uri) vizualizate pe computerul meu?
Salut vreau si eu niste link-uri cu coduri de decodare pentru motorola multumesc
Ce nume as putea da la o agentie de turism?
Am si eu un telefon sony ericsson w205 si am doar un singur joc pe el car nu imi place, as putea sa mai pun jocuri pe el si daca da cum.Pliz ajutor, funda pup.
cine stie de ce nu pot da raspunsuri la TPU imi apare ceva scris despre e-mail dar la e-mail nu-mi apare mesajul respectiv.cine ma poate ajuta sau poate cui ii s-a intamplat? va rog mult la cel mai...? (mai mult)
Si repet intrebarea pentru a 3 oara.Cum se numeste procesul in care iti colorezi tot globul ocular si partea aia alba.nu mai ziceti cataracta, conjuctivita etc=))Doamne Isuse nu ma refer la boli am spus...? (mai mult)
Cine stie ce materii sunt clasele: 5-6-7? FUNDA, mersi.
Va rog, stie cineva unde se pot revopsi haine din piele in Satu-Mare? De asemenea, poate cineva sa-mi dea o adesa de o croitoreasa f buna tot in Satu-Mare? Multumesc si o zi buna tuturor.
Am si eu o problema. Nu stiu cum sa il conving pe tatal meu sa imi dea masina, am permis de conducere de 9 luni, si tatalui meu ii e cam frica sa ma lase sa plec singura cu masina, de cate ori...? (mai mult)
Daca vrei sa dai funda la cineva cum se face? imi spuneti va roog!
Ce pot sa fac sa imi conving parintii sa imi cumpere un catelus beagle de 1 euro? mama uraste animalele si am cam incercat multe... vreau sa va aud parelile...asa ca daca cunoasteti raspunsul dati-l!? (mai mult)
Imi place handballul, dar nu stiu daca exista vreun joc EA sau altceva, daca exista imi poate spune si mie cineva cum se numeste? Multumesc!
Buna TPU Cine imi da si mie un script pentru dedicatii live ex: de la :din orasu :pentru : mesaju dau
V-ati inscris la loteria vizelor pentru America? Gasiti aici aplicatia pentru loteria vizelor, mai aveti 2 zile, grabiti-va nu va costa nimic si poate sansa va surade. http://www.reteterapide.com/? p=2798...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:eu am laptop si cand pun vreo imagine pe desktop e lunguiata si nu se vede bine si am auzit ca se poate face ceva ca sa numai fie imaginea asa.Deci ce se face? Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Vreau si eu invitatie id meu este martinadi88@yahoo.com
Cam cat ar costa un dvd player? asa de plictiseala intreb
#heeyaaaaaa :* credeti in lumea de dincolo?:) serios. am auzit multe cazuri `de la persoane apropiate si chiar m`au surprins... :( daca aveti ceva legat`cu asta sau stiti cazuri `de genu va rog sa`spuneti.? (mai mult)
Hey! stie cineva cam cat costa un iphone touch scream s-au un blackberry?
De ce nu pot trimite pe messenger fisiere mai marisoare( de exemplu o melodie; documente mici merge), ca-mi da eroare, de primit pot, am mesenger 10 dar nu asta e pb ca pana acum a mers cu acelasi net...? (mai mult)
Hmm... hey! Am si eu o intrebare:bag cablu usb al telefonului si nu imi merge... ce fac? dau funda ;)
La skype platesti cand suni? Si daca da cum?
Mi se zbate ochiul drept. Ce inseamna?
Vreau si eu sa-mi fac joc online gen "ai draci" sau "travian" "triburile" intelegeti, mai mult as vrea sa semene cu ai draci dar alta tema. Ce-mi trebuie? Daca poate cineva sa faca pentru mine as vrea...? (mai mult)
De unde pot cumpara frunze de nuc? sau pot folosi si coaja de nuca pentru schimbarea nuantei parului? :D
imi tremura ochiu drept stiti de la ce ar putea fii? (vorbesc serios )
Ajutati-ma si pe mine! Am probleme cu logarea pe youtube, video merge, se incarca repede, totul superb, in afara de faptul ce cind pun la pagina de logare pagina nu se deschide - aceeasi poveste cind...? (mai mult)
In jocul call of duty 2, 5 sau 6 merge sa conduci avioane, elicoptere, barci, masini, etc? ofer funda! Daca pot o sal trag si eu.
Cum sa sinucis madalina manole?
O descriere amuzanta rau despre tinee? Fundaa!
Stie cineva un site in care sa pun in link, pentru ca imi trebuie multe accesari la el.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!