Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Ce se intampla cu TPU? Nu am primit mai mult de 1 raspuns la ultimele intrebari. Sunt chiar dezamagita.
As Dorii si eu Teme pentru LG GM360 Va Roggg!:D Dau Funtitzaaa
As vrea si eu un tutorial bun pentru Photoshop CS4 in ceea ce priveste modificarea tenului [adica sa pot face un ten perfect, fara cearcane, cosuri, etc] cel mai bun primeste fundita:X
BURN BUDY http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852&view-params={%22src%22:%22n_23%22}
O descriere amuzanta rau despre tinee? Fundaa!
Salut fanilor stelisti imi puteti spune cind joaca steaua si cu gloria bistrita dau fundita la care imi raspunde primul
Am windows fara licenta, si imi apare chestia cu windows genuine. Si cred ca din cauza asta mi se schimba imaginea la desktop mereu intr-o imagine neagra. :( pls help. Fundita!
As vrea sa ii intreb pe bloggerii cu experienta pe ce situri as putea sa-mi promovez blogul sau la ce solutii pot apela pentru a creste traficul.Stie cineva? Blogul meu este http://godessdiana88sex1.blogspot.com...? (mai mult)
In noaptea aceasta se schimba ora?:D
Nu stiu cati dintre voi urmaresc poker! Am vazut ca au ceva prin care se calculeaza sansele de castig dupa ce jucatorii arata cartile! Sti cumva cum sau ce program?
Stie careva cu ce program pot decupa o poza, adica sa i'au doar o anumita parte din aceasta, daca se poate si un link de unde l'as putea downloada ar fi excelent. Multumesc mult celor care ma...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare la engleza am de facut o compunere si la inceput trebuie sa scriu adresa cum se scrie o adresa? am in carte un exemplu da nu stiu ce inseamna exemplu e asta : 18 Ash Road London...? (mai mult)
Ce stiti despre cardul cora? mereu cand platesc la casa ma intreaba card cora aveti?
Exista un rpogram cu care pot vedea toti utilizatorii ca mi-au vazut profilul Hi5? Chear si pe acei care au obtiunea de Hi5 in care daca imi vizualizeaza profilul eu sa nu pot sa-i vad ca mi l-au vizualizat....? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cat de mult tine parul indreptat placa respect de la rowenta.
De unde pot descarca world cup suth africa 2010? Dau funda. Vreau raspunsul repede si sa fie un site bun.
as avea o itrebare? Cum pot sa obtin o cartela de la Vodafone gratis?
Cum pot sa benificiez de o cartela Vodafone gratis? daca are cineva un raspuns?
Cine ma juta si pe mine, sa imi spuna cum pot sa modific fundalul unei poze?(mai detaliat daca se poate:D). As vrea gen sa tai o persoana dintr-o poza si sa o pun in alta poza cu alt fundal.se poate? fundita:*...? (mai mult)
Hai TPU! imi puteti zice ce inseamna "piroman" fundita;)
Pot si trimite sms cu numar ascuns?
Sal, in ce seara e Halloweenu 30-31 sau 31-1? dau funda
Spuneti-mi si mie ce desene erau inainte pe jetix
Hey`z care stie unde se gasesc cartile din colectia Casa Noptii? Dau funda:P Nu vreau raspuns gen:"In librarie"
Uitati, am vazut pe barn buddy (hi5) ca se poate cultiva si ananas sau fructul pasiunii, dar can m-am uitat prin listele de cumparaturi de plante sau fructe nu imi apareau acestea doua. Imi poate spune...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru urgent :o3! Am o problema stupida cu mouse-ul. Ieri mergea, dar aseara a inceput sa faca figuri : s-a blocat cursorul. I'am dat restart de vreo 10 ori, l-am scos si...? (mai mult)
Stie cineva ceva de un program care atunci cand nu esti la Pc.cand te cauta cineva trimite automat mesaj persoanei ceva gen "nu sunt la calculator"? Plz Help;;) Dau fundoaie :)
Am si eu un nokia e63 codat pe orange si vreau si eu un cod ca sa il decodez
Vreau si eu o descriere amuzantaa rauu! Funny! Cam asa::: Deci:-w. Eu:O. Sunt RALUCA=)). No deci m`am nascut in Padure 8-> am crescut prin canale si buna cum vrei s-o iei =))). Am 300 de...? (mai mult)
Cum este corect? creeaza sau creaza?
Ce inseamna scene bua pe hi5?
Buna sunt nou pe TPU ma poate ajuta cineva si pe mine.Cum asi putea lu-a pambicla sau sa i-au.Plsssssss ajutor!
Vreau sa descarc si eu jocuri pentru PC dar nu stiu nici o pagina web...
Unde pot gasi filme deodata micsorate pentru S5230?
am si eu o problema cu pc-ul, am observat si altii in gen cu aceeasi problema, dar n'am reusit cu nimic. Mi se blocheaza pc-ul oricand. Am formatat pc-ul de nu stiu cate ori cu mai multe windowus-uri...? (mai mult)
Salutare... De ceva timp Yahoo Messenger se tot blocheaza (YM is not responding) dar nu se inchide, ci isi revine, pentru cateva secunde, iar apoi... iar se blocheaza! :|. ma poate ajuta cineva care? (mai mult)
Cum pot ajunge cu RATB-ul din Rahova, de pe Margeanului, la clubul Maxx? Sau cel putin la liceul Mircea Eliade. Am nevoie de niste ajutor pentru a sti cea mai scurta si rapida...? (mai mult)
Am un album Uefa Champions League cu stickere nu stiti de unde pot sa cumpar stickere?(dati un link):D
Cum se citeste in engleza 20th century?
Buna Tuturor am o intrebare pentru voi! Cine ma ajuta FUNDA! Cum pot face ip static la RDS fara rooter? Sau merge de la provider cu max 4$ pe luna?
Buunaa >:D< Deci, am nevoie de ajutor, joc imvu xD poate candva sa imi dea linkul de la programul ala chinese hack, am nevoie de el si nu il gasesc nici cum pe internet, dau funda >:D...? (mai mult)
Cum imi pot shicmba parola la id?
Buna :) Cum pot pune o melodie la hi5 dar nu la profil, la album ci la o poza oarecare? Stiu ca trebuie un fel de linck si il copiez si dau -paste acolo unde am nevoie dar la o poza unde dau -paste :))?...? (mai mult)
Cu ce e diferita berea neagra fata de cea blonda? :)
Ce program imi trebuie ca `sa pot vedea filmulete din telefon pe calculator? are format MPEG4 filmuletuuu. Ajutorrr! Funditaa :D:X
Era candva un joc pe hi5 in care erai o fantomita si speriai copiii si cu cat ii speriai mai tare cu atat scorul era mai mare si trebuia sa strangi de pe jos dulciurile care le cadeau. Stie cineva cum se...? (mai mult)
Pentru medieseni La magazinul Billa (de langa piata), swe organizeaza o tombola care dureaza pana in 17.11.2010.Nu trebuie sa fii client fidel sau...? (mai mult)
Vreau si eu la hi5 emoticoane dar nu cum sunt pe mess... sunt emoticoane miscatoare foarte amuzante. De unde le pot "procura"? :)) Sper ca ma-ti inteles :)) FUNDA
Am facut urmatorii pasi pentru instalarea BORLAND C+ + : instal-->enter--> Am scris litera specifica care reprezinta sticul-->enter--> 2 enter si am scris partitia unde am dorit sa il instalez --> start...? (mai mult)
Stie cineva cum pot modifica acele raspunsuri preinregistrate de pe barn buddy in care apar atunci cand de exemplu ii uzi plantele cuiva si apare: "thanks for help me!" Am vazut la cativa dintre prietenii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti