De ce nu imi merge aproape niciodata sa imi schimb statusul de la messgenger?:-?
, , File is corrupy" Aceasta este eroare care imi tot apare nu ma miar aca aparea la 1-2 programe dar la toate apreape nu stiu ce sa fac m-am uitat pe youtube si nimic instalarea de windows nu ajuta va...? (mai mult)
Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GB. Ce fel de sistem de operare trebuie sa instalez pe el? Pe 32 sau 64 de biti? Am inteles ca e mai bun pe 64 dar iti trebuie si drivere pe 64 biti. De unde imi dau...? (mai mult)
Am sters din greseala driver`ul video din pc.nu mai am CD`urile de la pc cu driverul respectiv.cne ma poate ajuta cum sa fac rost de driver?:((am inteles ca se poate descarca de pe net.cum?
Cand vine factura la internet, scrie si pe ce siteuri am intrat?
:D Pt cei care au mobilul HTC WILDFIRE :)... Ma intereseaza camera foto... cum face pozele? Se vad clar? Ce parere aveti de el? :) Si cum ar arata mai bine alb/argintiu sau negru? Mersi!
Azi suntem la o nunta si suntem nasi. Nasa, adica mama mea isi pune si ea floare in piept? Sau nu e nevoie? Ca ne gandim ca ea are buchetul...
De unde as putea sa downloadez un Windows XP sp3(puneti link), care sa fie incercat si sa mearga foarte bine, si daca ar putea cineva sa imi si explice cum sa il scriu pe un cd, dar sa fie bootabil....? (mai mult)
Buna de unde pot downoada jocul(vreau sa fiu miliardar) free de pe internet e un joc cu intrebari pentru cei care nu stiu
Am o intrebare pentru cei care joaca Prince of Persia(in special Warrior Within) am avuns la o misiune in care trebuie sa ma bat cu niste pasari care se transforma intr-un tip, il bat dar nu il omor si...? (mai mult)
Am un samsung corby gt s3650 si i-am bagat niste jocuri pe el dar cand intru in cate un joc imi apare o tastatura virtuala(adica pe ecran) si nu pot sa vad tot jocul cum as putea sa editez jocurile...? (mai mult)
Acum vreo 3 zile imi faceam niste modificari in optiunile Counter Strike 1.6 si am dat din greseala Window Mode si dupa aceea Apply.De atunci imi apare CS in Window Mode, dar nu imi mai apar...? (mai mult)
Puteti sa imi dati niste sfaturi? Cum pot omora mai repede pe aia la cs 1, 6? Si cum fac sa nu mor eu prea repede? Ofer funda!
Mama mea vrea sa faca comanda la teleshopping, dar ii este frica ca nu o sa vina pachetul, sau o sa se ceara alta suma de bani mai mare, sau nu o sa fie bun produsul. Voi ce parere aveti, ati mai comandat...? (mai mult)
De ce nu merge sa discut si eu pe chat? vad ce scrieti voi dar sa scriu si eu nu merge...
Sall tuturor! Astazi am instalat windows 7 si numai imi merge netu de la next ge, iar cand intru in propietati la net imi apare sa-mi configurez ip.Stiti care este problema si cum se rezolva? HELP
Funda.Am o problema.Cand deschid un film, mi se reseteaza calculatorul.Singurele programe in care pot vedea filme sunt : winamp sau windows media player. Ce poot sa fac si care e problema?
Sall! M-am descarcat Sims 3 dp net, mi-am facut si cont, iar acum cand intru in joc imi cere un cod pentru a putea sa ma joc, care este?:(. Ce trebuie sa fac? Dau fundita
Cum pot sa pun poze insotite de un cantec pe youtube? Si cum?
Cum pot copia o piesa de pe un CD original? :D
Am o intrebare la cei care se pricep. Nu stiu de ce cand e aproape de instalat yahoo messengerul imi apare o casauta cu o eroare si scrie Cannot load Resource DLL. Mie imi apare ca instalat messul dar...? (mai mult)
Liceul George Coșbuc din București e un liceu bun? Ce părere aveti despre el (profesori, elevi, aspect, etc.)? Aș vrea să merg acolo la bilingv engleză filologie... ce punctaj minim trebuie să? (mai mult)
Stiti cum se umbla pe programul Imagage Optimizer? Si la ce e bun.EU am auzit ca ti se deruleaza niste poze care le vrei tu pe desktop in loc de imagine!
vreau sa imi pun o imagine pe profilul de facebook dar trebuie sa aiba minim 4 mb iar aceasta are 5 si ceva si din aceasta cauza nu merge. unde sau cum as putea sa ii micsorez dimensiunea?
Ce as putea face cu 100 lei ( 100 000 )? :))
Stie careva jocuri cu pesti in acvariu?
Cum asi putea sa devin emo... dar nu stiu asa mai simplu ca deja astea cu haine negre si cu placa si cu nu stiu ce. ceva mai simplu pentru par in primul rand!
Pe ce site pot gasi subiectele de bacalaureat la romana din anii 2008-2009?
AJUTATI'MA URGENT! FUNDA! am spart azi o oglinda mare de pe hol si am avut la scoala muult ghinion:(( ce pot sa fac sa scap de el? ajutati-ma va roooooog [-o
De unde descarc nfs undergraund fara cd virtual
Am un gandac :| acu pe bune... am un gandac mort (nu dela de bucatarie unu misto) si as vrea sa-l fac breloc da nu stiu cum... e fragil si ma gandeam sa-l pun in solutie de aia acrilica transparenta? (mai mult)
Buna cum se creeaza un server cs? mai explicit de cat am vazut pe site-uri thx.
Hey TPU; x stiti si voi un site de unde pot downloada hercule? :)) e jocul ala vechi. si nu am gasit pe google. dati-mi si mie linkuri. dau funda; p
Cum aflu daca cineva mi-a dat : Folositor, inteligent, amuzant, stupid sau nefolositor! mersi anticipat P. S... Funda
Ce culori va plac? la orice masina. haine, camera etc? eu prfer combinatia negru-ciclam:)
Ce restaurant preferi? Mcdonalds sau Burger king?
Am un gandac :| acu pe bune... am un gandac mort (nu dela de bucatarie unu misto) si as vrea sa-l fac breloc da nu stiu cum... e fragil si ma gandeam sa-l pun in solutie de aia acrilica transparenta sau? (mai mult)
Ce stiri preferati protv sau antena1? doar daca va uitati
Sunt din Smeeni jud Buzau, sunt clasa a VIII-a! Eu nu stiu sigur la ce liceu as vrea sa dau! Vreau sa ma fac judecator, deci la ce liceu spuneti ca as putea sa dau! Liceul sa fie din Buzau!
am o problema cu pcul. nu pot intra in D si in E numai daca dau click dreapta si explore. dc?:( Windowsul il am pe C si pot intra. Celelalte 2 dc nu merg?
Care este simbolul universal pentru metru cub?
Unde gasesc un program de modificat videoclipuri filmulete si asa mai departe. ziceti-mi.
Dece nu imi pot modifica numele la profil? si nici poza?! dau browser la o poza se uploadeaza aapoi apare scrisu ala rosu. Si la nume la fel. As vrea sa schimb poza asta naspa:))
Cum fac sa sterg codul de siguranta cand activez telefonul si introduc o alta cartela straina telefonului.Multumesc:D
Imi poate spune cineva un motto pentru cozonaci? Adica ce motto ai putea sa gasesti pe eticheta unui cozonac... cel mai inventiv raspuns primeste fundita, promit!
Cum sa curat o geaca de piele?
Se pun trandafiri la mormant? (am auzit diferite pareri ca e si nu e bine pentru ca au spini/tepi )
Fratele meu a murit acum 4 luni azi ar fi facut 34 de ani. As dori sa fac in memoria lui un filmulet cu poze, gen ce se afla pe youtube dar sa pot sa atasez si o melodie din calulatorul meu. As dori sa...? (mai mult)
Vor creste indemnizatile pentru crestera copilului taiate cu 15% anul viitor?
sunt Dani, si va intrebb, cum pot downloada de pe www.filesmy.com? Pentru ca nu-mi apare unde sa downloadez. Si am nevoie neparata, va rog ziceti-mi cum, as fi recunoscator.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.