Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Cum sa fac sa mearga numerele din partea dreapta a tastaturii ca nu mai merg
Cine e gamer? Ce ce sunt ba rog sa-mi recomandati jocuri PC actiune avntura schi-fi sau horror pls
Cine imi poate spune si mie cum pot sterge un cont de steam. Nu am gasit nici o pagina dedicata acestei actiuni asa cum este pentru yahoo sau alte site-uri pe care iti poti suprima contul. Multumesc
Cum se numeste melodia de pe http://www.youtube.com/watch?v=LPBcBhg73kA asta cine imi spune dau fundita
Imi spune si mie cineva ceva sait m.ai calumea de pe care sa invat pentru permis
As vrea sa imi fac un site pe cabanova.ro, dar as vrea sa fie asa "numesite.ro" nu "numesite.cabanova.ro", pretul este de 3 euro si ceva pe luna, dar nu stiu cum se plateste, imi puteti da si mie...? (mai mult)
Hey...imi spune careva care este trucul nou de furat la barn budy? care imi raspunde va dau fundita sa vot depinde cum este raspunsul.
Anu asta am orarul la facultate f nasol.am curs apoi 2 ore pauza iar apoi iar alt curs. in acea pazua nu pot merge acasa pentru ca stau destul de departe de centru si apoi cand as ajunge acasa ar trebui...? (mai mult)
La unele servere la cs, imi apare:ai fost deconectat.Sry ai lang prea mare. Ce inseamna? Ofer funda!
Stie cineva de ce mi se trimit pe hi5 commenturi fara voia mea? de multe ori imi apare la actualizari la profil ca am comentat pe pagina d profil a cuiva ...cu commenturi din alea cu imagini (sau grafice? (mai mult)
Stie cine va rog cum pot sa aflu asta "PayPal Email" am cont paypal dar nu stiu de unde sa pun PayPal Email ca sa pot sa ma inregistrez pentru PTC paid to click! ...va rog, dau funda!
peste 2 saptamani am o nunta:-s se va tine la un local pe terasa deci va fi destul de rece.ma tot gandesc la o tinuta. ceva nu rochita neaparat. ceva sa mearga cu cizme pana la genunchi. pls cat...? (mai mult)
Am o intrebare importanta! Cine imi pote spune ce trebuie sa fac sa primesc bursa la Universitatea Cambridge (http://www.cam.ac.uk/). Adica ce rezultate trebuie sa am, cand trebuie sa ii contactez(parca...? (mai mult)
De unde pot lua niste patchuri pentru fifa 10 si fifa 09.
Daca am luat teapa de la unu dupa okazii ce as putea sa fac? din moment ce dupa am luat teapa omu mi-a dat mesaj ca cica ce te-am tepuit prin ce cale sa rezolv problema?
Cine ma poate ajuta cu adrese online de magazine din portugalia? caut un anume aparat "laica sport 384" pentru electrostimulare?
As dori si eu sa stiu cum se numeste acea persoana care iti face un credit la banca si te indeamna si te convinge sa faci un credit, persoana care iti zice avantajele unui credit! Sper ca ati inteles...? (mai mult)
Pentru acasa la romana m-i-a dat un eseu cu tema : Convinge un elev care are un vocabular saeac ca trebuie sasi imbogateasca vocabularul. Cine poate sa imi dea niste idei?
Vreau un site pe care pot uploada videoclipuri cam de 1 ora jumate si cel care imi acceseaza contul si videoul sa poata alege intre DOWNLOAD si VIEW
Spuneti va rog ce inseamna Phyx stiu ca e legat cu videocardul meu NVIDIA. Dar ce inseamna.
va rog din toata inima am și eu ceva la romana, și acum nu-mi vine nici o idee.va rog ajutați-ma.problema aia spune asa"cum apare eul liric în text(referiți-va la: persoana gramaticala folosita,...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cum pot afla ce placa video si ce placa de sunet am... ca am pierdut CD si trebuie sa aflu versiunea exacta a placii mele video si placii de sunet. Vreun program ceva?
Unde gasesc Word 2007?:D [ FunDaa;) ]
Buna TPU>:D< care stiti cum se pot sa sterg intrebari de pe site`ul asta?:D:D
1. cum pot vedea ce vb 2 persoane pe yahoo mess :)? 2. cum pot lua webu fara permisiune xD?
Spuneti-mi va rog o revista care are cele mai multe postere plzz:D BlackPrincessBitch*
De unde pot trage Adobe Photosop. Vreau si eu.
De unde pot lua toate partile din pes 07 sau pes 08. Dau funda
Porecle pentru numele de Aniela :x stie careva? dau fundita;;]
De pe TPU se poate sterge vreun raspuns pe care l-ai postat anterior?:D
Cum pot sterge o intrebare de pe TPU?
Cum pot face update la driver-ul placii video
Salut, cineva mi-a blocat cartela de orange(nu conteaza cum) si acum nu o mai pot debloca.Credeti ca pot face ceva? Adica daca ma duc la politie sau la orange pot rezolva ceva? Multumesc
Help! cine stie cum va fi vremea la sibiu, balea lac pe 16-17 oct? nu stiu ce haine sa imi iau:((ajutooorr!
Am depus cerere pentru "bani de liceu" la scoala... dar in cererea aia care o pui pentru dosar am gresit la unitatea de invatamant, am scris din greseala judetul, si am taiat si am scris sub... e posibil? (mai mult)
De unde pot lua niste patchuri pentru fifa 10...Astept site-uri.
Urgent va rog ajutati-ma. dau fundita! imi trebuie un eseu pe tema lirica populara reflecta sufletul neamului intreg
Imi place sa sriu poezii. as dori sa le pun pe net sa le vada toti, ajutati-ma va rog pe ce sait m-as putea inregistra gratis
Salut am si eu o intrebare. parinti mei sau mutat din martie si eu aveam adresa la ei, acum pot parasii tara cu acest buletin sau trebuie sa il schimb? va multumesc
Cine ma ajuta si pe mine in cautarea unui articol despre emigranti? dau fundita:*
Va rog am nevoie foarte mare de voi prietenul meu si-a pierdut parola numai din vina mea si acum nici eu nici el nu ne mai amintim care este si el acum nu mai vorbeste cu mine nu-mi mai acorda multa atentie...? (mai mult)
spuneti-mi cinci poezii mai scurte scrise de Tudor Arghezi. Multumesc!
Buna am primit de la un prieten un reciver am /fm cum sa il fac functional? http://bayimg.com/bAPjGaAcm multumesc.
:) Stie cineva de unde as putea cumpara un croset? (ma refer la instrumentul cu care se croseteaza :D) Multumesc! :)
Ce este accea o invocatie retorica?
Ce sv de metin2 privat stiti in care cresti repede? funda pentru cel mai rapid raspuns :P
Pentru cei care au auzit, au aflat, stiu, detin anumite informatii, au lucrat sau lucreaza in prezent la firma Celestica din Oradea, ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta fabrica. Eu citisem pe net,...? (mai mult)
FUNDĂ Cum pot invata mai repede limba engleză. La anul viitor mă mut la un liceu unde voi fi nevoit să invat limba engleză. Eu am invatat Franceza
De unde as putea descarca un fifa 2007 dar sa imi mearga...imi trebuie urgent
Http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/201469/Incepe-cel-de-al-treilea-razboi-mondial.html este adevarat de ce se vorbeste ca va fi al 3 lea razboi mondial?:-s
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!