Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 28 Decembrie 2025 sunt:
vreau sa stiu si eu cate ceva espre dansez pentru tine? cand incepe? ce vedete vor? stiti un site unde sunt date despre noul sezon? Funda!:x
Ce trebuie sa faci daca esti aleasa presedinte la comitetu de parinti? la cl 8 dau funda
in 2 saptamani plec din tara si voi pleca cu avionul.sunt curioasa cam ce lucruri nu am voie sa bag in geanta de mana, pe care o voi lua cu mine in avion.este permis sa bag placa de par? pentru...? (mai mult)
stie careva jocuri in genul fermerama sau pingvinfermier. dau funda dar sa nu fie raspunsuri precum,, cauta pe google"
Va merge barn buddy?
Cineva mi-a spart parola de messenger si hi5 :(. cum le pot recupera? va roog!
Cine imi da si mie hack speed de metin2 ro? pe mess id-ul meu este gabita_iordache007.
Cine stie telefoane cu touch subtiri care sa fie maxim 3 mil la abonament 2 ani vodafne plz dati si detalii.:) dau funda va rogg help me
E adevarat ca la lady popular daca ai 100 de zile de joc primesti 200 de diamante? am nevoie de un rasp mersi :)
Dati-mi un site unde arata imagini/poze cu modul ce construire al unei prisme triunghiulare. urgent :D
La profilul Turism si Alimentatie din ce clasa te baga ospatar pe la restaurante(asta doar in vacanta)?
vreau si eu un sfat cum sa ma ingras ca sunt schija si mananc destul de mult da nu se depune nimic...ast rasp voastre
Se folosesc hack-uri pe metin2 ro?
Cate cifre are un numar de telefon mobil de Spania? Cel mai rapid primeste
Se mai foloseste hack-uri pe metin 2 ro?
Am o rugaminte la voi.Astazi mi-am patat geaca cu pasta corectoare, si nu stiu cum sa o curat.Ma puteti ajuta cu un sfat? Va multumesc mult( anticipat) si va doresc o seara placuta in continuare...? (mai mult)
Buna TPU...am 1, 53 in inaltime. am 12 ani.este normala inaltimea? Cum as putea sa cresc mai repede? plss
Am un telefon nokia 5800 xpress music sunt pe abonament orange iar in contract scrie ca am internet dar totusi. nu ma pot accesa ce trebuie sa fac? ajutati-ma va rog :):)
Daca am World of warcraft clasic in limba germana, pot sa instalez dupa el burning crusade si wrath of the lich king in limba engleza si la sfarsit sa joc wrath of the lich king in limba engleza?
Cei care anul asta sunt clasa a 8-a din ce dau tezele la istorie/geografie? Din toata materia predata in clasele 5-8 sau doar dintr-a 8-a?
Cum pot sa scap de virusu worm(vierme), am formatat calculatorul si tot nu am scapat de el?
Salut, mai devreme am pus intrebarea asta: http://www.tpu.ro/informatii-utilitare/unde-gasesc-bratari-tricouri-si-inele-de-astea-cu-cranii-sange-etc/ Apreciez ajutorul dar stiti cumva magazine?
Am mai avut un alt cont pe TPU pe care nu mai mergea sa pun intrebari sa sa dau raspunsuri.De ce?
Cum adaugi un server la favorite la counter stryke 1, 6? Ofer fundita
Am nevoie de niste idei pentru eseul:"Poezia este un joc de cuvinte"Va roooooooog mult!
Hey TPU*** Stie cineva un liceu de informatica in apropiere de Bucuresti?!
Unde gasesc bratari, tricouri si inele de astea cu cranii, sange etc?
Heii, am revenit cu o noua intrebare:x. Puteti sa imi spuneti un site in care sa gasesc mai multe poze de messenger, mai artistice?
Cum se explica orbirea in timp de noapte a unui sofer care circula pe un drum dupa ploaie de catre farurile unui automobil ce vine din sens opus?
am imprimata hp deskjet f300 series si am pierdut cdu de instalare, ma puteti ajuta? urgent va rog dau fundita
Imi puteti zice un anti virus bun?!
Vreau sa imi dau calculatorul cu o zi in urma cu system restore. Dar nu imi apare data decat cea de demineata.Ma puteti cum sa aleg data de ieri, chiar daca nu apare acolo unde sunt scrise datele,...? (mai mult)
Funda.cum aflu ce driver imi trebuie pentru placa video? ca numi stiu modelu.si ink ceva. aveam driveru de la placa video de mai demult.si cand il instalez imi zice ceva de logo nu stiu cum. test...? (mai mult)
Pot sa gasesc Message Archive pe messul yahoo de la e-mail? Trebuie sa vad din nou o conversatie.
Daca am hi5-ul la cineva ii pot alfa e-mailul? Si daca da cum?:D
Cum pot pune o parola cand intra cineva pe blogu meu? adica sa nu intre oricine
Mi-am uitat parola de la id.Cum pot sa imi aflu datele alea cu care mi-am facut id-ul.
BUNA ZIUA. Am o problema cu un vecin ce vrea sa i-si ia in posesie un teren care nu a mai fost folosit de 10 ani si nu are nici acte de proprietate in regula.Acum vrea sa construiasca un gard care i-mi...? (mai mult)
FUNDITA! Unde as putea gasi cele mai recente poze cu Joe Jonas:x?
Buna! Care este cel mai nou album pe care l-a scos Joe Jonas?
as dori sa stiu cum se numeste acel incarcator care transformi curentu de 220v-240v in cat vrei 1v, 2v, 3v...
Dau fundii: cum explicati faptul ca iubita, ai carei ochi sunt comparati in poezie cu un izvor al noptii, este numita, in final, lumina mea? mersi mult
Stiti careva jocuri care sa se joace pe net, dar sa nu trebuiasca sa le downloadez gen metin? stiu si eu aqworlds.com da m-am cam plictisit de el!
La varsta de 5 ani poti sa ai hernie?
E cineva(fata) care vrea sa isi vanda locul la camin? ( in Timisoara, preferabil unul dintre caminele Universitatii de Vest) Sau stiti pe cineva care vrea sa il vanda? Sau vreo chirie mai ieftina si...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum sa ajung la plafarul din piata Amzei? am auzit ca are ft multe prduse si e gen autoservire...
Funditaa :x stiti vreau site, forum sau blog cu articole nu conteaza vechi sau noi din Bravo girl :D? inafra de bravonet.ro pentru ca acolo nu gasesc articolele intregi :( multumesc anticipat :-*
FUNDA***Gta vice city : Cum schimb manevrabilitatea la o masina pe profilul parolei "getthereveryfastindeed"? se misca prea repede si "din topor"... FUNDA***
Pls Dati-mi si mie o salvare la need for speed underground 2 pls Funda:D
Iarasi am probleme cu laptopul.Sa incep cu inceputul.Aseara nu mi se incarca google chrome si nu prea stiam de ce.Azi cand am aprins calculatorul imi apare la mare parte din iconite o mica casuta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)