Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
SAlut! am cumparat peruci etc de pe www.thesims2.com Imi va plusa factura? Sau nu costa nimica? AJUTOR! Nu, nu am platit cu cardul ca nu stiu pin-ul...Eu am Romtelecom adica internet prin telefon(ceva? (mai mult)
Cum fac sa separ o poza de pe potobucket de scris?[s-o pun itro parte a scrisului] pe un fel de blog care aceepta codurile myspace :D
DE pe ce site-uri pot comanda adidasi de firma Nike, Puma, Adidas? fundita! :X
Dar pentru ce sunt bune funtitele?
Cel telefoane recomandati pana in 600 lei?
Dau fms + 2 cu pgm 1 si competentei 3 la 1 kk pe gemini care vrea?
Buna TPU.Cum sa imi bag melodii din calculator in telefon? ca am si usb si card de memorie.Calculatorul imi citeste telefonul adica mi-l gaseste dar nu stiu cum sa imi bag melodii.Va rog ajutati-ma. dau...? (mai mult)
spuneti-mi si mie un site unde pot citi cartea Amurg online... multumesc! fundita:)
Se accepta doar intrebarile care pot primi un raspuns din partea altor persoane (Ex: nu se accepta o intrebare de tipul: "O sa ma casatoresc cu X?") si care nu au continut obscen sau discutabil din punct...? (mai mult)
Care este numele si prenumele al lui "Stefan cel Mare"?
Ce parere aveti despre liceul Petru Rares cum vi se pare? dau funda
Am messenger 10 si vreau sa-mi instalez multi-mess. Am inteles ca trebuie instalate 2 programe, unul dupa altul. De fapt am auzit mai multe variante. Ma poate lamuri cineva? Eventual sa-mi dati un link...? (mai mult)
M-am saturat de mobila mea.Pe toate partile e lemn dar usile si sertarele, fata, sunt turcoaz, cu manere cu tema subacvatica (turcoaz e culoarea favorita a mamei, manerele se portriveau, bla...? (mai mult)
Ia dati-mi alt video in afara de Justin Bieber Baby sa aiba cele mai multe vizualzari pe net FUNDA
Care stie niste messengeruri in afara de yahoo sau msn. ceva gen trillian nu conteaza daca se downloaedaza sau nu si sa nu fie meeboo.com sau ebuddy. ceva gen www.trillian.im/
Stie cineva cum se numeste melodia asta: http://eucutine.hi5.com/friend/p465998425--MONIK--html? As ramane recunoscatoare.
Am o problema in legatura cu yahoo messenger si nu stiu ce sa ii fac. Deci ma loghez totul esti bine ii vad pe toti din lista si deodata imi apare o erare cu programul iertutil. dll si dau ok pana...? (mai mult)
De unde pot descarca PowerPoint 2010?
Cum se creaza un joc virtual ca pandanda sau clubpenguin eu cat da nu gasesc
Dogul de bordeaux se considera caine periculos?
Stiti vreun program cu care sa creez sau sa modific teme pentru Nokia N97?
Eu am un laptop Fujitsu Siemens Amilo Pro, si nu stiu daca i-ar merge jocuri gen: gta, counter, etc. Ma puteti ajuta? Ofer funda!
Cine imi da si mie niste nume de jocuri mmorpg, mai interesante si sa nu ma plictisesc asa de ele? Funda cel mai bun joc.
Cunoaste cineva bine photoshopurile cs1, cs2, cs3, cs4. Cum le-ati invatat?
Heyy cum ati invatat voi engleza? daca stiti vreun site spuneti-mi va rog(
Am si eu o problema. Mi-a aparut o eroare. E o caseta si scrie "Run-time error '28' :out of stack space". Si imi apar vreo 5 casete din astea.Si nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma. va rog
Hei ajutati-ma vreai sa imi fac si eu un site in care sa imi punvideo etc cum imi pot face dati-mi ceva tutoriale daca aveti ca eu nu am gasit folositoare
Salut și buna. Aș vrea sa știu ce programe îmi sunt necesare și cum le folosesc, pentru am face un post de radio?
as dori sa va intreb deci la o prietena de-a mea, Masa de lucru ((de la pc)) nu e ca la mine, in parte stinga unul dupa altul, dar e sus, pui sageta si el automat apare (( nu stiutiu cum sa va...? (mai mult)
Salut și buna vă dau o mare provocare celor care aveți psp, vreau sa știu dacă pot sa îmi iau de net jocuri de psp și cum le joc pe psp?
am o intrebare legata de PC(calculator) deci la mine muzica si filmurile si video'urile se deschid prin winamp, dar eu as dori sa se deschida prin windows media player, cum sa fac ca sa se deshida...? (mai mult)
Neil Armstrong, vestitul american care a ajuns pe luna, a murit?
Saluuttt! Eu ascult o melodie de pe KissFM si vreau sa o pun la status, adica sa scrie ceva de genu: Lady Gaga - Alejandro ( o ascult acum) si deficare data sa apara pe status o alta melodie (care o ascult)....? (mai mult)
Care catel este cel mai frumos din lume?
Vreau si eu un site cu poze artisice:d in afara de deviantart.:| va rog. e urgent:| dau funda
Are cineva idee citi bani se dau la o nunta in Cluj la restaurant Stil?
Hello! Am si eu o problema. O persoana ma tot suna, numarul de telefon imi apare, raspund si acea persoana imi spune identitati diferite. Eu as vrea sa aflu unde sta acea presoana, cum o cheama etc....? (mai mult)
Doctorul poate afla daca o persoana nu mai este virgina?[fara sa se uite daca persoana respectiva mai are sau nu himenu!
ciclu mi-a venit pe data de 8august.pe 15 s-a terminat si pe 16 iar a inceput.de pe `16 pana pe 24 a curs ceva de culoare maro, iar de ieri curge sange. ce se intampla? am probleme cu ciclu de cand...? (mai mult)
Rosia chiar e fruct?
Acuma o sa ziceti ca-s batuta in cap da am o intrebare...am vazut pe YT ca o fetita din italia, parca a ramas gravida innotand in piscina sau de pe un prosop cu care s-a sters nu mai stiu exact.se poate? (mai mult)
Voua v-ar placea sa traiti pentru o saptamana in Ikea? M-a amuzat tare un tip care a facut asta. Daca vreti sa vedeti ce tare e sa stai acolo (in afara de orele in care se sting luminile) si apoi sa raspundeti,...? (mai mult)
Buna ...Cum pot sa-mi sters intrebarile de pe TPU?
De ce nu pot intra in contul meu?
Imi spuneti cum se creeaza un site daca lati creat sa mi-l spuneti
De unde pot descarca Microsoft PowerPoint 2010?
ce vrea sa spuna ( P. S )?! Am primit un mesaj in care scria: "P. S - Iarta-ma! " Ce inseamna acel P. S?! P. S = pe scurt cumva?! Multumesc!
Am nevoie de ajutor cu WordPress! Mi-am făcut un site (prefer să-i spun site și nu blog) cu wordpress.com și nu mă pricep mai deloc. Aș vrea să știu unde găsesc Administration Panel și Plugins...? (mai mult)
Acum vreo 2 ani cand am luat laptopul Toshiba A200 Satellite, aveam Windows Vista pe el. Si cand ma duceam cu mausul intr-o parte sau sus ori jos, imi apareau aplicatiile camerei. Un fel de widget la...? (mai mult)
Cum ajung din 13 septembrie, de la autogara, la aeroport baneasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.