Credeti ca Kristen Stewart si Robert Pattinson chiar sunt impreuna sau vor doar sa faca publicitate filmului Saga Twilight?
Cine stie cum se numeste melodia de pe fundalul urmatorului clip intre 01.10-02.20 http://www.youtube.com/watch?v=-LtwJVUv-So
Cum faci sa pui nist inimioare cu photoscape? pls help me
Stiti careva de unde pot descaraca un program care iti arata tot ce ai facut pe calculator? Adica, nici nu stiu cum sa explic atat de bine, am vazut la cineva mai de mult, avea un program unde vedea...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog obiceiuri ce se fac in noaptea de sanziene, orice.[stiu ca era ceva de genul: pun busuioc sub perna si il visez pe viitorul meu sot]
Care este povestea Bezidului!?
Ce inseamna un Banner? Sau cum arata?
Cum pot lua o poza de pe hi5? Adica nu merge sa dau click drepta pe poza si sa o salvez... Exista si alta modalitate? Pls, am nevoie urgent
Ce program pe Pc este sa poti sa "iti bagi vocea in Calculator" adica sa vorbesti la Microfon sau fara si sa se inregistreze Pls AJUTOR! FUNDA:)!
Stie cineva un centru de reciclare a hartiei in Timisoara?
Cum se numeste melodia de la noile reclame Orange? Ceva cu love, love... :) funda!
Va rog sa ma ajutati... Exista niste pastile sau ceva asemanator care se pun in piscina ca sa nu se strice apa repede si sa o dezinfecteze? Eu am o piscina de 2m/3m/72 cm care se imfla si trebuie? (mai mult)
Cati dintre voi stie ce inseamna SEO, si cine si-a optimizat blogul/siteul singur?
FUNDA, de ce nu mai pot traduce pe programa translate client? scr:Sorry, Can't connect to the server! Vreo 2 saptamani a mers... dar acum scr:Sorry, Can't connect to the server!
Ce inseamna p. s? dau funda...imi pare ca asa se scr
Cum sterg o intrebare de pe TPU?
Sall "'Miam instalat sims 2 (am imprumutat DVD-ul original de la vara mea). mi-am instalato dar cand vreau sa ma joc, imi cere DVD origina; , am fc o copie dupa dvd original si mi-am instalato iar(in...? (mai mult)
Unde gasesc pluginul youtube sa-l sterg ca sa numai pot vede clipuri pe youtube? funda!
O cunoaste cineva pe Codoban Doina-Silvia din Oradea? Evidenta populatiei din Oradea imi poate oferi datele de contact ale unei persoane?
Cum sa instalez microfonu si castilr de tip A4TECH?
credeti in fantome, strigoi, si altele? vi s-a intamplat ceva paranormal pana acum? daca da, povestiti, sunt foarte curioasa! mersi!
Spuneti-mi si mie daca pot gasi in framacii in Bucuresti produsul Phallosan pentru cresterea penisului. Deoarece am vazut ca se poate achizitiona numai pe internet.
Cum pot obtine cazierul din Romania, daca locuiesc in strainatate?
cine-mi poate da si mie un site de unde poti comanda acest model de piercing: http://4.bp.blogspot.com/_Itom5lvNXPM/SwKispKlk-I/AAAAAAAACb0/1USi0hzGUg4/s1600/18197839_17658862_Lip_Piercing_by_rivjern.jpg Si...? (mai mult)
Cum va explicati asta? Ma uitam acum 2 zile la un meci din Africa de Sud, era Grecia - Nigeria si era ora 17:00 si era bezna la ei in Africa de Sud, era aprinsa nocturna. Meciul s-a tinut in Bloemfontein...? (mai mult)
Buna, Pentu cei care au mers cu aeronavele GermanWings. este adevarat ca daca ai de ex. blugi cu nasturele de fier te pune la "Check In" sa tii dai jos, sa-i pui intr-un cos, sa treci dezbracat pe...? (mai mult)
Cum e corect: epilare sau depilare? Doare sa te epilezi (sau ma rog, depilezi) cu benzi de ceara rece pe picioare?
Vreau sa divortam si nu stiu cum pot scapa de stres?
Unde scrie in buletin ce varsta are proprietarul?
Imi poate spune si mie cineva ce ochelari poarta baiatul acesta din videoclip din vidioclipul melodiei, ochelari galbeni as dori mai multe detalii despre ei daca se poate pls http://www.youtube.com/watch?v=yj649tOIPdI&...? (mai mult)
Daca plec in alta tara, de exemplu Olanda pentru un sejur de 5 zile, in timpul sejurului pot sa vorbesc cu cei din Romania la telefonul mobil? Daca da, care este tariful? Iar daca nu, ce trebuie sa...? (mai mult)
Mie nu mi-au placut niciodata lasii. Majoritatea raporteaza din umbra intrebarile, fie ca sunt mai mult sau mai putin relevante. Sunteti de acord cu un sistem prin care sa se vada cine a raportat o intrebare?...? (mai mult)
As vrea sa știu de la voi din propria experiența dacă produsu` Fix It Pro v-a fost de folos deoarece un "orb" i-a zgâriat mașina lu` mama și na treaba ai nasoala râu.Va rog dați-va cu părerea...? (mai mult)
De unde pot descarca 3d driving school 5?
Ma poate ajuta si pe mine cineva repede? Cum pot sa deschid fisierele de tip. mdf? Prin Daemon am incercat cu citeste.mdf... :-?
De ce nu se mai alimemnteaza masina de spalat haine DAEWOO cu apa rece pe un furtun, numai cu apa calda pe celalalt?
Ce pensiune imi recomandati de la noi din tara in zona Bucovinei?
Cum pot obtine dubla sau tripla cetatenie? Mentionez ca vreau sa plec in finlanda nu peste mult timp...
Am un telefon Nokia X3 si mi s-a dezlipit chestia aia mica in care intra cablul de date si daca o pun cade mereu si nu se poate face legatura intre telefon si pc. Daca il voi aduce...? (mai mult)
as dori sa stiu cu ce program se pot face filmulete pentru. YOUTUBE :X.
Dati-mi va rog un link in care pot sa vad lista dupa medii pentru admitere in liceu pe judete (sa vad a cata pe judet sunt)
Buna all! Ajutati'ma sa iau o decizie. Sunt in clasa a 8 si acum trec a 9 dar nu stiu la ce profil sa dau astfel incat pe viitor sa nu duc lipsa de bani. Adica sa ma duc la un profil unde se castiga bani...? (mai mult)
Sounetimi va rog cum sa gasesc. код продукта la splinter cell conviction?
Spuneti-mi si mie unde este Aqua Park. Eu personal am auzit ca undeva prin Baneasa, dar unde?
Un baiat mi-a spus ca mi-a trimis ceva prin posta fara ramburs.si vad ca nu a venit pana acum, pot sa aflu daca intr-adevar a pus acel pachet?
Cum pot elibera un nokia
. stiti cumva ce imi acte imi trebuie sa-mi fac un abonament la cosmote si daca imi pot face fara o dovada de venit pentru ca am 18 ani si nu lucrez? Ms mult:*
Unde pot gasi stirea cu evadatul din Timisoara(de la Popa Sapca) 21.06.2010 clip as prefera:x mersi mult:)
Hey. Dau funda celui care imi gaseste rezumat sau referat care sa il donwloadez pe gratis la cartiile: Swift Jonatan-Calatoriile lui Guliver Stevenson R. L-Comoara din insula Perlaut Charles-Povesti...? (mai mult)
Nu imi merge DVD-Romul si vreau sa imi reinstalez windowsul. Cum pot sa instalez un Windows de pe Stick? Sa imi spuna cineva mai detaliat, va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!