Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Heey. new around here. so cum sterg o intrebare postata?
Daca vreau sa ma inscriu la un centru de voluntariat, cum trebuie sa procedez? Merg personal, fac o cerere, sau cum? Si apropo, centrele de voluntariat au directa legatura cu Crucea Rosie?
intrebare pentru amatorii de animeuri:Mai este death note si kaleido star pe animax? Daca da la ce ora? Mersi:*
As vrea sa stiu cum imi activez internetul pe mobil in reteaua Cosmote? Telefon: Nokia 5800. Am mai incercat sa- l activez, dar nu a mers, va rog foarte mult sa ma ajutati. Dau "fundita". Multumesc...? (mai mult)
Ce tunsoare mi se potriveste daca am fata alungita? multumesc anticipat
spuneti va rog ceva jocuri in care ma pot juca cu volanu la komp?
Buna tuturor stie cineva cum sa fac un blog sau ceva de genu asta ...am multe referate ...care nu se gasesc pe net si informatii pentru atestate.care din nou nu-s e gasesc pe net as vrea sa ajut pe ca ceilalti? (mai mult)
Buna! ce vi se pare cel mai frumos din viata unui rac? sau ce caracteristica e cea mai esentiala pentru a trai?
Spune'imi cineva care este cunoscut cu sistema forex cum voi putea face bani cu ea/ şi cit trebuie de investit
am si eu un Nintendo DS dar nu este original este chnezarie, contrafacut si este cu o discheta si cu card micro sd, uitati o imagine aici: http://i47.tinypic.com/rjqqur.jpg si problema este ca...? (mai mult)
De ce intotdeauna se repeta jumate din intrebari cand treci la pagina urmatoare? E super enervant. Sper ca nu mi se intampla numai mie:-
Unde gasesc ierarhia pe judeţ a elevilor de clasa a VIII-a in functie de medii PENTRU JUDETUL ALBA?
De ce imi merge asa rau TPU? :(( intodeauna cand pun o intrebare, dupa un timp imi apare ca mi-a raspus cineva dar cand vreau sa ma uit sa vad nu imi arata raspunsul, sau cand raspund eu la fel, dupa...? (mai mult)
Hey.am si eu un Toshiba Satellite L300D-10Q. am avut cateva probleme cu el. virusi si l-am dus la reparat.si nenea ala mi-a pus pe el vindows xp service pack 2 editia din 2002:|. eu am avut pe el vista...? (mai mult)
Cunoaste cineva site-uri distractive?
Salut, am o problema si sper ca ma puteti ajuta. Am un monitor Philips 190S pana acum mi-a mers bine nu am avut nici o problema cu el, dar de ieri au inceput sa aparea niste dungi albe punctate si tremura...? (mai mult)
In cat timp este eliberat pasaportul unui minor sub 14 ani?
stiti cum imi pot face profilul hi5 neprivat?
Doresc sa stiu ce pot face ca sa-mi apara intrebarile pe care le pun la TPU gastronomie asa cum imi apareau inainte chiar daca ma semnez anonim?
Hi!:D...Va rog mult puteti sa-mi spuneti si mie cum se poate formata doar pe o singura parte calculatorul, adica sa nu se stearga toate fisierele? dau fundita:X:X:X
Mesaj catre Raluca:as dori sa stiu de ce nu imi mai apar in ultimul timp intrebarile pe care le trimit la TPU gastronomie asa cum imi apareau inainte si ce pot face ca sa-mi apara din nou aceste intrebari...? (mai mult)
Salut este vreun cod pentru sonor ( volum ). Adica sa se auda mai tare la Motorola Z6? [ Dau fundita ]. Multumesc Anticipat!
Spuneti-mi si mie programe cu care pot decupa conturul persoanelor, animale, obiecte, etc. ThX
Exista cod pentru volum la lg shine? daca stiti ziceti`mi si mie va roog muult!
Cum ajung din Chisinau/Diham sau chiar de la parcu` Titan [I.o.R.E] la Vitan Mall [Bucuresti Mall]?
Am o problema cu netul, de foarte mult timp nu mai imi merge si nu stiu din ce cauza. Am modem speedtouch 516v6. Netul imi merge doar cand ridic receptorul de la telefon! Deoarece netul e legat la...? (mai mult)
Buna! :) Ce e blugul asta? :)) Ca am vazut multa agitatie, si multe intrebari despre blog, si as vrea sa stiu si eu ce e cu asta, ce faci pe el, si la ce e bun! Ms:-* :)!
DAU FUNDA! Pls spuneti-mi si mie in ce format tr sa fie un clip cand il bag in Windows Movie Maker? (. mp4,. flv...) ca vad ca nu le primeste pe toate! Plss help dau funda!
De cand mi-am instalat mess 10 nu mai pot citi mailurile prin mozilla ci prin internet explorer si acela deseori cu erori. Am renuntat la varianta si scriam pe google "yahoo mail" pentru a ma conecta. Azi...? (mai mult)
Nijte filme`:D Gen:Dance, music, cu adolestenti :P
Cum pot pune de exemplu pe hi5 doar o parte mica din bara de la youtube?
Cartela cosmote functioneaza normal in orice tara din UE? rasp urgg plsss cat mai multe si cu detalii:Dmultumesc!:*
Aveti statusuri misto? funda?:x
cum se scoate un Slide Show de pe hi5? :D...cine raspunde mai repede si corect are o Fundita :P
Spuneti ceva joki de estea ca hitman, splinter cell conviction?
De unde pot descarca melodiile din Serialul A ta pentru totdeauna (Banoo main teri dulhan)? Fundaa`;) :">
STIE CINEVA O METODA de a păcăli aparatul de la metrou
Aş vrea să ştiu dacă e mai ieftin să sun de pe fix(romtelecom) în America sau de pe mobil(dacă e mobil care firmă?) şi dacă e mai ieftin să fiu sunat de acolo sau mai ieftin daca sun eu. Nişte...? (mai mult)
Salutari cum se mai numeste liceul in care mai faci un an in plus?
Cine si-a facut mai recent un cont pe youtube? cand vreau sa`mi fac imi cere la sfarsit un numar de telefon pentru a trimite un cod, l-am scris insa imi zice sa bag altul ca ala nu e bun-l`am bagat pe...? (mai mult)
Helo evrybady. 1. daca am un facebook pe un email pot sa--l sterg casami fac un facebook nou tot pe acel email fundita
Am un MP4 Player care cand il conectez la calculator imi apar 3 partitii! doua dintre ele vreau sa le cuplez/combin, intelegeti ce vreau sa zic... se poate cu vr'un program? Mentionez ca cele doua partitii? (mai mult)
Buna mi-am cumparat azi un catelus mascul de rasa ciobanesc german si nu stiu ce nume sa ii pun. vreau cateva idei va rog. dau funtita pentru cele mai bune :* mss.
Ceau la toata lumea, va rog sa ma ajutati si pe mine:am 27 de ani nu sunt angajata si nici nu am fost angajata pana acum, as vrea sa stiu daca se poate plati pentru pensie adica sa platesti la stat. Daca...? (mai mult)
Ceva jocuri pentru fete? adica de genu...nu neaparat in retea. dar sa intre si o prietena sau mai multe sa joace. intelegeti? :D Multumesc!
Credeti ca va mai exista un al treilea razboi mondial?
Buna :) Am o intrebare : De ce cand pun aici pe TPU o intrebare, cand imi raspunde cineva la ea, nu ma anunta prin E-mail. Am uitat sa va spun ca eu mereu bifez casuta cu :Doresc sa fiu notificat pe email...? (mai mult)
La bilingv engleza proba scrisa in cate subiecte consta? intrebare pentru cunoscatori:))
Am un pc cu windows xp sp3 Intel(R) Pentium(r0 dual CPU E 2160 @1.80 GHz, 2 gb of RAM.rog pe cei care se pricep sa ma ajute si pe mine sa imi spuna ce pentium este.mersi
Stie careva un server de metin2 privat care sa mearga 100% nu ca gx sau metin35?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!