Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau si eu sa aflu numele real acelei fete care joaca in videoclipul... Jusin Bieber-One Time http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8 Dau fundita daca cineva imi zice cum se numeste aceasta? (mai mult)
Doresc un site de unde sa ma inspir pentru renovarea unei sufragerii(pereti+mobila ) Stie cineva un site de genul?
Stiti cumva cand se depun cererile pentru un loc in camin in cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj? Dupa afisarea rezultatelor de intrare? multumesc.
cine stie parola pentru sims 2 in care adolescentii pot face ce vor?
Care sunt cele mai bine platite meserii? Dar care sunt cele mai usoare si bine platite?
imi puteti spune daca exista in Drumul Taberei, Bucuresti un C. E. C si unde? Multumesc anticipat.
Imi puteti spune va rog clasamentul la dansez pentru tine de aseara? Nu m-am putut uita.
Spuneti-mi si mie cum as puta sa fac un site?
Nu stii cum pot sa fac site?
Pentru nu a mai folosi mereu mouse-ul uni dau din tastatura. Copy=ctrl, c Paste=ctrl, v As vrea si eu mai multe pe care le stiiti voi.
Am si eu o intrebare am citit de curand pe net ca la varsta de 16 ani poti conduce si motociclete de pana in 125 cmc, este adevarat? Eu stiam ca este voie pana la 18 ani doar de 49cmc.de ce am nevoie ca...? (mai mult)
Numi mrge GX si imi da eroare pe site cand incerc ceva si intrati si voi si dati pe ceva pe site de la GX care este www.metin2gx.ro si da eroare cine stie cum sa o rezolv sa-mi raspunda! MS!
Cum fac sa imi mearga siteul de la metin2GX caci are probleme si imi da ceva in engleza si cica are probleme si sa pierdu conexiunea cine stie sa-mi raspunda iar eu ii voi da id al meu sai trm un fisier...? (mai mult)
Buna dragilor >Cine urmareste emisiunea[nora pentru mama] pareri fata de emisiunea de aseara si implicit atitudinea Veronicai in casa. comportament. vocabular etc si interventia mamei ei. comentati [valabil...? (mai mult)
Cum pot sa postez ceva pe net?
Cum incarc subtitrarea la film in VLC media player? Vreau si eu sa ma uit la A walk to remember ca am auzit ca toata lumea a vazut filmul asta si nu pot ramane mai prejos;))
Hey Imi puteti spune si mie cum sa trag poze pe cd din calculator prin Nero.(Pas cu pas daca se pate ). Multumesc mult :).
Fac un apel, o instiintare catre adminii acestui site, catre Raluca_tpu:Nu este deloc profesionist sa lasi moderarea la mana unor useri TPU, experti etc sau sa ca intrebarea sa se refuze singura din...? (mai mult)
Cum pot invata sa dresez un cal pentru calarie?
Salut cum fac sa pot sa am si internet explorer si mozzila eu cand dau sa intru pe explorer imi deschide pagina de mozzila si am unele site-uri care nu merg pe mozzila va multumesc...? (mai mult)
Ce ţară are prefixul telefonic +15?
Cum pot sa-mi pun scris colorat la status?
De ce nu imi merge sunetul pe youtube? cum pot sa rezolv problema? ma puteti ajuta?
Cum se sterge un site de pe calculator?"
Imi puteti spune si mie niste site-uri de unde pot descarca teme pentru powerPoint? adica templates...eu nu am gasit mare lucru si as vrea sa ma ajutati:)...multumesc anticipat
Salut ma cheama Dani, am 14 ani si sunt amenintat de un baiat mai mare decat mine cu un an cum ca o sa ma bata.Totul a inceput de la un meci banal in curtea scoli in pauza ma jucam cu colegi cand el apare...? (mai mult)
Buna!:) imi spuneti si mie cum pot sa pun o poza intr-un comment la profil la hi5? De exemplu la un concurs de poze...:P Mersi!:* Si ma refer la o poza care o am eu in album...
Eri imi mergea metin2 si azi nu-mi mai merge, zice your system does notsupport 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again.Am reinstalat placa video si tot asa zice...? (mai mult)
Ce ati face daca ati fi pentru o zi invibili?
Ce program imi trebuie ca sa vad videoclipurile dupa telefon? Eu am 3GP Player 2009, imi merge dar nu pot sa pun pauza, nu pot sa opresc sonorul, sa derulez.As vrea un program pe care pot sa fac toate...? (mai mult)
Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
cine ma poate ajuta si pe mine sa fac un server de metin2. da nu vreau ...sa iau virusi si altele. yonutgabi id meu
As dori sa stiu care este greutatea unui baiat cu varsta de 7 ani si inaltimea de 130 cm.Va multumesc!
Ce site-uri stiti care au in stoc dvd-playere si livreaza si prin posta romana?
De ce o mare parte din intrebari le consider idioate?
Vreau si eu asemari intre poezia Luceafarul si Floarea albastra, ambele scrise de Mihai Eminescu.
Deci, cand downloadez 4 story, dupa ce se face tot downloadul imi zice: Eroare de download Poti reincepe descarcarea apasand butonul inainte sau restartand programul, dar asigurate ca esti conectat...? (mai mult)
Cum imi pun parola la calculator?
Buna vreau sa pun si eu o intrebare, eu sunt austriaca dar stau de aproape 8 ani an romania si de vreun an am prieten tot din austria dar a fost casatorit si are un copil cu aceea femeie si legile sunt...? (mai mult)
Cum pot sa imi recuperez parola de la hi5 daca nu o mai stiu nici pe cea de la mail?
Stie cineva parole sau programe prntru metin? Exista asa ceva? -Care te pot ajuta in timpul jocului. Multumesc anticipat.
Sunt adevarate acele siteuri care dau free iphones doar in US? Imi cam imaginez de ce nu exista si in Romania, dar macar in Canada se trimit si chiar sunt gratuit?---[nu vorbesc despre cele la care trebuie...? (mai mult)
Am o problema cu PC-ul! Mi-am luat cam acum 1 an un nou PC. Dar nu pot face nici acum cd-uri sau dvd-uri, fie ca e vorba sa bag ceva din PC sau sa copy de pe un CD pe altul. Problema e ca se blocheaza...? (mai mult)
Vreau sa invat despre magie imi puteti da un site ceva va rog?
Hey, am mare nevoie de ajutor. Duminica mergem in excursie la castelul groazei la bran si imi este tare frica sa intru, mi-e foarte frica. Ce chestii sunt in tunel macar as vrea sa mai stiu dinainte ca...? (mai mult)
Joc Pop 3(prince of persia 3) si cand misc in dreapta mousul imaginea din joc se misca in stanga si nu sunt obisnuit cu astfel de jocuri. Vreau can misc in dreapta imaginea din joc sa se miste si ea in...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti de la cati ani ma pot angaja la pompieri.Mersii fain
De ce utilizator (TPU) va este cel mai dor?
Buna!:-*Cum activez o cartela cosmote? Am inteles ca trebuie sa adaug un cod de reincarcare care se afla pe cartela valorica. Dar care este acea cartela valorica? Plzz help.Este urgent! Ms:-*:x
Drumul de la Bacau spre Sovata prin Piatra Neamt este mai lung cu mult decat cel prin Miercurea Ciuc? Stiti cumva care-i mai bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?