Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 4 Ianuarie 2026 sunt:
Ce fel de site-uri de facut banii sint?
Vreau si eu sa imi pun o melodie pe pagina de proflil hi5 si nu pot. ce sa fac si eu in cazul asta?:D
Pe regielive limita minima de puncte cumparate este de 10? Nu pot cumpara un singur punct?
Cum credeti, exista sirene?
daca este cineva aici din Botosani, poate sa imi spuna si mie cum se numeste blocul nou construit langa Pietonalul Unirii?
Cine stie cum se scoate un fisier flash(. swf) dintr-un fisier word? Sau cum se scoate un fisier flash(. swf) dintr-un player flash cu extensia. exe?
Cum personalizezi nou profil de hi5? pentru ca dacă elimini aspectul nu-ți mai apare ca înainte personalizare profil:((și eu vreau sa-mi personalizez profilul cu propria poza și nu mai pot=((cum fac?...? (mai mult)
Am un nokia 5800, i-am facut un update. totul ok pana cand a aparut o eroare cu un ecran negru. in fine, am cautat o solutie: aceea sa resetez datele din memoria telefonului. PROBLEMA: daca vreau sa deschid...? (mai mult)
E mare cartea 'Unde fugim de-acasa?'? de M.Sorescu daca nu ma insel.
Mai stiti genuri de "siteuri" ca si website in care sa te lase ei sa iti modifici tu paginile sa pui ce vrei si sa iti faca un fel de adresa? gen ro. com dar numai ca nu e domeniu full. gen. http://www.wix.com/blu3ic33/Design asta...? (mai mult)
Care imi poate spune cum sa-mi fac un blog va rog.
Daca particip la o licitatie la conquiztador pariez pe o suma de galbeni: 1. daca o sa castig: imi ia numarul de galbeni(era sa scriu fundite:)) ) pe care i-am 'pariat' 2. daca pierd, mi ia sau mi lasa?...? (mai mult)
Ce faci dom`le-n toiul noptii? il suna vecinul de la parter pe Bula. Iti scartaie mobila de nu pot sa dorm deloc! - Ma mut, dom`le, ma mut! A doua zi, Bula isi cere scuze pentru deranj. Vecinul le...? (mai mult)
Salut am si eu un dual core de 2400 cu 1 gb ram si placa video de 512, pana acum cateva zile imi mergea f bine in majoritatea jocurilor. cel mai frecvent joc warcraft 3 (dota) si pana acum aveam 60-70...? (mai mult)
Cine are un cod Webkinz? (functionabil)
Si'a renovat cineva buletinul sau macar se poate?!, (e informatie pentru cineva care e plecata in Spania, si in octombrie i se expira si nu are pasaport ) fara sa plece in tara? Din cate imi zicea ea,...? (mai mult)
Buna seara all cine ma ajuta si pe mine sa-mi creez n blogg plz astept un raspuns va rog mult
Care este cea mai utila metoda de generare trafic?
De ce nu pot sa accesez cateodata, intrebarile de pe TPU.ro?(unele au si cate 3 rasp)
Vreau sa devin fille Au pair (baby sitter care locuieste cu familia) in Franta. Cunoasteti vreo familie care are nevoie de asa ceva?
Cine imi poate spune care este cel mai rapid program de descarcat filme de pe net?
Cum pot sa fac astfel incat sa imi dea lacrimile? sunt la un curs de actorie si trebuie sa plang...eu sunt o persoana care ii dau rapid lacrimile dar in acel moment chiar nu pot.Va rog ajutati-ma cu un? (mai mult)
Baietilor...Cum va uitati la o fata cand va indragostiti de ea? Ce faceti sa observe?
Vreau si eu mai multe videoclipuri romanesti cu carmen harra stie cineva unde sa gasesc? mi se par interesante :)
CUM fac sa dispara de pe yahoo messenger sa dispara grupa(ex; friends) daca nimeni nu e online din grupa respectiva?
Buna vreau niste imagini pentru desktop Dat-mi siteuri daca puteti Mersi anticipat
Imi dati si mie cateva siteuri usor de folosit sa caut anunturi din Timisoara? :D
Cine stie cum sa trimit un mesaj privat pe twitter? daca e raspunsul corect si merge pe twitter dau fundita:)
Cum sa fac sa nu mai apara anumite programe in toolbar?
Hey! Cati W inseamna 445 kWh?
Cine stie niste site-uri cu referate de cls 5-6 si niste site-uri cu compuneri?
Cine imi poate spune cand va fi urmatorul concurs webkinz? daca aveti informaty scrietym pe id:ama_candy_lollypop@yahoo.com multumesc!
Hey! am si eu o intrebare...cat functioneaza un frigider? adica stiu ca sta in priza 24/24 dar motorul merge, apoi se opreste si tot asa.am nevoie sa stiu cat merge motorul pe zi
Cine stie ceva programe sa vezi din satelit plizz?
Cum sa fac sa-mi sterg cateva intrebari puse mai demult? experti TPU.va rog un raspuns!
Cam cat costa intretinerea unui labrador lunar? este greu de intretinut?
Cum este corect -Iisus sau -Isus ? isus hristos adica. eu cred ca este bine cu un I, dar in biblie este cu doi si mai este un Isus -cu un singur"i"- care este fiul lui ...nu stiu cine, pe la? (mai mult)
Este acel program www.taaz.com unde poti modifica pozele tale online.Eu nu inteleg un singur lucru ...cu pot salva poza adica sa o salvez pe calculator? Multumesc anticipat. Dau fundita!:X
Ma ajuta cineva cu un rasp? pe cine a eliminat aseara la [nora pentru mama] sau cine a intrat in casa? merci
Poate credeti ca sunt nebuna! Dar, nu sunt! Am auzit de la un prieten ca el nu crede in Dumnezeu deorece se intampla multe lucruri neplacute pe aceasta planeta.Eu am incercat sa'l conving sa creada...? (mai mult)
Buna! Este vreun lider avon pe aici care totusi se pricepe? :( [ am o nelamurire ] Sa-mi dea un mesaj privat, multumesc mult! :*
Cum sa sun de pe fix din Romania in Germania gratuit?
As vrea si eu un site unde pot vedea postul Acasa tv online, insa care sa poate functiona cu mozilla firefox.Am cautat peste tot si imi trenuie Internet Expl.
Stie cineva de ce google nu indexeaza paginile de la un site mereu? am si eu un site si in loc sa creasca paginile indexate -ele cand sunt mai multe...cand sunt mai putine
Ca sa mergi in Franta iti trebuie pasaport? De fapt, ce iti trebuie pentru a calatori in Franta? in afara de bilet de avion:D. Ms de raspuns
Stiti cumva cum pot face un chat pe care sa se poata intra doar cu parola? Multumesc anticipat.
mi-a zis un prieten programele : Magic Theme sau Arti de la intrebarea cu programu... puteti acum sa-mi spuneti de unde sa-l iau? va rog frumos!
Cu totii stim ca site-ul youtube nu accepta un video care are mai mult de 10 minute.Am incercat sa separ video-ul care vreau sa-l pun pe youtube in mai multe parti cu Windows Movie Maker, dar dupa ce pastrez...? (mai mult)
Stie careva un program care pot face teme pentru blog? Design sau cum ziceti voi. imi trebuie pentru BlogSpot! Va rog ajutati-ma!
Ce rasa de caine recomandati la varsta de 16 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!